Kızlar herkese kolaylıklar diliyorum. Sıcaklar , ödemler, ağrılar derken maşallah hepimizin sınavı var. Ben uykusuzluk ve sıcaktan bunalma konusunda çok zorlanıyorum Allah'tan bugün esiyor ama gene de ayak altlarım yanıyor buz torbası üzerine basıyorum o da işte ne kadar işe yararsa. Üstelik ben de yaz çocuğuyum yazı severdim bunalmazdım o yüzden tolere edemiyor vücudum.
31+0 da kontrolümüz vardı 2 gün önce karın çevresi baş çevresi aşırı olmadığı için beğeniyor doktor, boy uzun ama aşırılık yok istediğimiz şey bu diyor. 28den beri baş aşağıdaydı aynı kalmış o yüzden şimdilik normal doğuma uygun gibi görünüyoruz inşallah böyle devam eder
Bende hem boyun hem koltuk altı vs et benleri oldu gıcık oldum yapabileceğim bişi var mı dedim bir kısmı sonra düşer yapabileceğin bişi yok dedi.
Size bişi sormak istiyorum bu et benleri yüzünden jilet kullanmaya korkar oldum jilete takılıyor
bu sıcakta ağda da pek yapamadım zaten ağdacım dükkanı kapattı gitti. Siz nasıl hallediyorsunuz o işleri? Ben lazerli olmama rağmen çok arttı o konuda kendimi kötü hissediyorum ulaşamıyorum göremiyorum halledemiyorum doğumda rezil mi olucam