Yaşadığın duruma çok ama çok üzüldüm. Seni en iyi ben anlıyorum hamile olduğumu öğreneli daha çok yeni olmuştu ve birde öğrendimki eşim zaten beni aylardır aldatıyormuş eve geç gelme sebepleride buymuş sürekli işim var işim var der dururdu. Hamile olmama rağmen ilişkisini yürütmeye çalışmış ya kızımı ve beni evde bırakıp sevgilisinin yanına gitmiş. Bi gün sevgilisi bana yazınca ilişkisi olduğunu öğrendim ve onada sürekli bizim evlilik hayatımız yok aylardır ayrı yatıyoruz onu sevmiyorum ona karşı bi hissim yok demiş hamile kaldığımı öğrenincede o gece çok sarhoştum bi kere beraber olduk ondada çocuk oldu demiş. Zaten hamile olduğumu öğrenince hiç sevinmemişti ve en acısıda bana o kadar kızmıştıki neden korunmadın neden hamile kaldın diye meğersem sevgilisinede hep ondan çocuk istediğini söylemiş. Canım o kadar çok yandıki bebeğimi aldıramadımda çünkü kalp atışını duymuştum nasıl kıyabilirdim ki
hala affetmedim maalesef ki aynı ev içindeyiz belki yapmaz diye düşündüm ama gerçekten bi kere yapan tekrar tekrar yaparmış telefonunda görüyorum başka kadınlarla mesajlaşmasını onlara yazdıklarını ne kadar saklasada ama şuanlık sadece susuyorum ve sabrediyorum. Her şeyin bi zamanı var daha fazla ona dayanamıyorum katlanamıyorum sadece aldatmasıda olmadıki fiziksel ve psikolojik şiddetide çok fazla var. Aptal gibi hep sustum ama kızım için sustum hepsi boşunaymış. Gurbette olduğum içinde yalnızım çaresizim kimseye bir şey diyemiyorumda...