Kızlar hepinize merhaba. Hiçbirinizle tanışma fırsatımız olmadı. Yardımınıza çok ihtiyacım var ne olur esirgemeyin. Kendimi anlatacak buradan başka hiçbir yer bulamadım
ben bugün 27+1 hamileyim. Hamileligimin en başından beri hiçbir problem sıkıntı yaşamadım her şey çok güzeldi. Ta ki 24.haftaya kadar. 24.haftada uzun yorucu ve stresli bir yolculuk yaptım. Yolculuk sonrası ağrılarım başladı. Yolculuk dönüşü doktoruma gittim ultrasonda sıkıntı yok her ihtimale karşı nst bakalım dedi. O gün nst de sancı kasilma çıktı. Serum ve iğne derken progestan fitil magnezyum başladık. Yolculuk susuzluk stres tetiklemis olabilir kontrol edelim dedi. Haftada 1 olmak üzere 3 haftadır kontrole gidiyorum nst de hiç ağrı sancı çıkmıyordu. Bugün gittiğimde ise 3 hafta aradan sonra yeniden nst de sancı kasilma çıkmış. Halbuki bu sefer hiçbir yerim ağrımiyordu. Karninda anlik sertleşme gevseme bir yerde toplanma hissediyor musun diye sordu arada oluyor dedim rahim ağzı kapalı rahim uzunluğu iyi ama erken doğumu gösterir bize dedi. Nutkum tutuldu ne diyeceğimi ne soracağımı bilemedim. Kaç saattir de ağlıyorum. Bu haftalarda benzer şeyler yaşayan ya da daha önceki hamileloginde yaşayan var mı? Bebeğim daha çok minik çok korkuyorum, böyle üzülüp stres yaptığım için ona yine zarar veriyorum.. ne olur paylaşmaktan çekinmeyin