Merhaba kızlarrrr. Dün hamilelik hayatımın en zor gecesiydi. Spor sonrası yoruldum dinlendim tüm akşam ve tam yatma saatlerim geldiğinde nefes darlığı başladı bende eve sigamiyorum nefes alamıyorum derken bir saate yakın nefes darlığı yaşadım sonra sağ bacağımda ağrı başladı ve kasığıma kadar vurdu regl ağrısının siddetlisi şeklinde sonra uyuyakalmisim halsizlikten. Gece yine uyu uyan derken daha toparlamis halde sabahı sabah ettim ama bebişin hareketleri gece hiç yok. Bulunduğum yerde sağlıkocagi var ama orasida Allah'lık. Neyse bugün doktoruma gittim ultrason ile baktı bı problem yok kafası yavaştan aşağıya dönmüş o baskı yapmış olabilir gel nst ye bağlayalım sancın varsa bebişte bir buçuk hafta önden gidiyor erken gelme niyeti varsa şimdiden dikkatli olalım dedi 30+5 te 1780 Gr olmuşuz ve ilk nst'me girdim. Çok şükür sancı çıkmadı ama cahillik ne zormuş
cihaz ötüyor eyvah diyorum bebekte problem var eşimi odaya da almadılar tek kaldım gorevlide bıraktı gitti beni Kalp atışını izlemekten başka yere bakamadım bile. Ama bundan sonra nstye erken başlayacağımız belli oldu. Daha hastane çantamı kapatmadım ama minnoş erken gelme niyetinde gibi