2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Geçmiş olsun. Sertleşme, bir yerde toplanma vs bunları yaşıyorum ama Dr um böyle birşey söylemedi. Önceki gebeliğimde de olurdu sorun yaşamamıştım. Poposunu yaslıyor endişe edecek birşey değil demişti. Nst düzenli olursa iyi değil zaten, büyük iniş çıkışlar olursa kasılma oluyor onda da makine ötüyor zaten. Bence uzun süre ağlamak daha çok zarar verir. Dinlen, sevdiğin şeyleri yap, stresten uzak duracak şeyler bul daha iyi :) elden ne geliyorsa kendine en iyisini yapyapmalısın
Çok tesekkur ederim cevabınız için, Allah razı olsun sizden, hepinizden. Elimden geldiğince olumlu düşünmeye gayret edeceğim 😔

Canım öncelikle geçmiş olsun. Böyle durumlarda yapılacak en güzel şey senin sakın olman. Herşeyi biraz akışına bırakmak. Fazlaca olumsuz şeyler düşünmen de olumsuz şeyleri beraberinde getirir. Ben ikinci oğlumda hem 9 ay kanama yaşadım hem kasılma. Ama Allah'ın izniyle hiç birşey olmadı. En geç de bu bebegim dogdu. Sen bol bol duanı et . Suyunu iç fazlaca. Kendini yorup ilişki vs bulunma ayaklarını yukarı uzat yat dinlen. Rabbimin dilediği oluyor. İnsan ister istemez stres yapıp uzuluyo ama fayda vermiyo ne yazık ki. Ben birşey olacağını düşünmüyorum açıkçası. Bebeğin zamanında sağlıklı doğacak bence 🥰🥰
Çok tesekkur ederim cevabınız ve desteğiniz için, ben bir de sanırım gruba üye olmadan yazmış gibi oldum. Allah hepinizden razı olsun. Mesajınız desteğiniz inanın içimi çok rahatlattı. Elimden geldiğince sakın kalmaya çalışırım. Allah evlatlarımıza sağlıkla hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin hepimize
Merhaba cok geçmiş olsun.Benim kasılma ya da sancım yok ama daha önceden bir erken doğum öyküm var.Bu yüzden serklajlıyım.Yani benimki de riskli gebelik.Günleri haftaları sayıyorum.Bu süreçte şunu fark ettim sakin kalmak ve olumlu düşünmek en faydalı şeylerden biri.Doktorum bana kasılma olmaması icin serklaj sonrası ilk başta endol sonrasında magnezyum tavsiye etmişti.magnezyumu hala kullanıyorum.rahmi gevşetir rahatlatır demişti.Daha etkili olan ilaçlar da var diye biliyorum kasılma ve sancıyı önlemek için.Doktorunuza danışıp isteyebilirsiniz.İnsallah sağlıkla vaktinde kavuşursunuz bebeğinize😊
Günleri sayan bir tek benim sanıyordum. Tesekkur ederim cevabınız için. Progestan fitil günde 2 kez ve ocean extramag günde 1 kullanıyorum şimdilik, bugün hiçbir şey soramadım doktora ilaçlara devam dedi. Bir sonraki gidişime nasipse daha detaylı soracağım. Elimden geldiğince sakin kalmaya çalışıyorum... desteğiniz için tekrar teşekkür ederim Allah hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin

ayyh ben ellerinden opuyorum ayagindan opuyorum yuzunu opmuyorum diyenlerin agzina yapistiririm vallahi cok sukur oyle insanlar yok etrafimda ama oyle insanlarda var bahsettigin videoyu bende izledim nasil agladim var ya yazik yavrum ya bi annemden supheliyim sjsjsjs ama onada bakisim yeter yapmaz derdimi anlar 😂
Ben çok üzüldüm o videoda bir öpücük yüzünden tüm yaşamları bitik. Benim yanımda yapmayıp gizliden yapabilcek insanlar var eşimin halaları falan. Pimpirikli bi anne olma falan diyolar şimdiden. Çok mücadele edicem sanırım çok da kalp kırcam mecbur 😀

Kızlar hepinize merhaba. Hiçbirinizle tanışma fırsatımız olmadı. Yardımınıza çok ihtiyacım var ne olur esirgemeyin. Kendimi anlatacak buradan başka hiçbir yer bulamadım :KK43: ben bugün 27+1 hamileyim. Hamileligimin en başından beri hiçbir problem sıkıntı yaşamadım her şey çok güzeldi. Ta ki 24.haftaya kadar. 24.haftada uzun yorucu ve stresli bir yolculuk yaptım. Yolculuk sonrası ağrılarım başladı. Yolculuk dönüşü doktoruma gittim ultrasonda sıkıntı yok her ihtimale karşı nst bakalım dedi. O gün nst de sancı kasilma çıktı. Serum ve iğne derken progestan fitil magnezyum başladık. Yolculuk susuzluk stres tetiklemis olabilir kontrol edelim dedi. Haftada 1 olmak üzere 3 haftadır kontrole gidiyorum nst de hiç ağrı sancı çıkmıyordu. Bugün gittiğimde ise 3 hafta aradan sonra yeniden nst de sancı kasilma çıkmış. Halbuki bu sefer hiçbir yerim ağrımiyordu. Karninda anlik sertleşme gevseme bir yerde toplanma hissediyor musun diye sordu arada oluyor dedim rahim ağzı kapalı rahim uzunluğu iyi ama erken doğumu gösterir bize dedi. Nutkum tutuldu ne diyeceğimi ne soracağımı bilemedim. Kaç saattir de ağlıyorum. Bu haftalarda benzer şeyler yaşayan ya da daha önceki hamileloginde yaşayan var mı? Bebeğim daha çok minik çok korkuyorum, böyle üzülüp stres yaptığım için ona yine zarar veriyorum.. ne olur paylaşmaktan çekinmeyin:KK43:
Merhabalar🌸 ben de Riskli gebelerden biriyim 21. haftam da acil serklaj oldum, benim de kasılmalarım oluyordu doktorum progestan ve Nidicard verdi ve endol fitil. Rahim ağzınızın kısalması çok iyi bence sancıları kontrol altına alabilirler diye düşünüyorum mutlaka doktorunuza sorun bu tarz ilaçlar verebilir belki. Biliyorum haklısınız çok zor ama lütfen ağlamayın🌸 ağlayınca da karnımız çok kasılıyor, mümkün oldukça sakin kalmaya çalışmalısınız bebişiniz için💕 bol bol dinlenin ayakta da kalmayın inşallah güzel olacaktır🙏🏻

Tecrübem yok ama nst cihazına da %100 güven olmayacağına dair hikayeler okumuştum. Biri karnından çıkardığı halde sancı görmüşler mesela sonra anlamışlar ki alet bozuk 😅 ama baya stres olmuş tabii. Toplanıp gevsemeler de braxton hicksse yabancı forumlarda 16. haftadan beri sık sık yaşayıp 40'lara kadar gerçek sancı yaşamayanları çok gördüm. Yani önlem almanız çok güzel ama kesin gibi bakıp üzülmeyin🙏
Cihaz bence son derece stres verici ya da ben çok stres oluyorum ister istemez erken haftalarda girince. İnşallah dediginiz gibi 40 lari görürüm, herkes görür, zamanında evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım. Haftalari değil günleri sayıyorum desem yeridir. Elimden geldiğince sakın kalmak için cabalayacagim. Çok tesekkur ederim cevabınız için

Merhaba benim de 18 aylık bir oğlum var, bu ateş ölçer meselesi bizde de sorundu. Özellikle ilk hastalandığında ateş yükselir de fark etmezsem diye strese giriyordum. Sonra doktorumuzun tavsiyesi ile tempstar diye bir ürün keşfettim. Hayat kurtarıcı oldu, gün içinde vücuduna yapıştırıyoruz oğlum ateşinin ölçüldüğünden haberi bile olmuyor. Kendi babystar uygulaması size anında ateş bildirimi yolluyor. Ateşlendiğinde ise anında haberim oluyor. Özellikle ilk defa anne olanlar için hayat kurtarıcı bir ürün bence
Merhaba. Yapıştırıldığına göre hafif ve rahatsız etmiyor anladığım kadarıyla. Uzun ömürlü oluyormu peki ilk kez duyuyorum böyle bir ateş ölçer 😀 ama mantığı çok iyi gerçekten🥰teşekkür ederim bilgi için inceleyeceğim🙏

Son haftalarda belli oluyor. Bana doğumdan 2 hafta önce 3.5 kilo doğacak dedi. 4 kilo doğdu.

Bende böyle olunca monurol şase kullandırmıştı. İdrar yolunda enfeksiyon olabilir. Tahlilde de kolay kolay çıkmıyor kullan demişti. Bu gebeliğimde olmadı şükür.

Ben de öpmesinler diye çok çaba sarfettim. Bu konuda net olduğum halde arkamı dönsem gizliden öpmeye çalıştıklarını gördüm. Bir şekilde koruyorum sandım ama eşimde uçuk varmış, eşimden bulaşmış. 5.5 aylıkken minik yavrum 6.Hastalık diye bir hastalık geçirdi. Olacağı varsa da oluyor. Elimizden geleni yapalım da..
Bende de öyle olacağını düşünüyorum gizliden öpmeler falan nedendir bu ısrar bilmem. Birde virüs görünürde çıkmış olmasa bile çıkmak üzereyken veya bitmiş olsa bile bir süre vücutta kalabiliyormuş. Tedbiri elden bırakmamak gerek yinede. Acaba ne kadar süre dikkat etmek gerek bu duruma 😔

Merhabalar🌸 ben de Riskli gebelerden biriyim 21. haftam da acil serklaj oldum, benim de kasılmalarım oluyordu doktorum progestan ve Nidicard verdi ve endol fitil. Rahim ağzınızın kısalması çok iyi bence sancıları kontrol altına alabilirler diye düşünüyorum mutlaka doktorunuza sorun bu tarz ilaçlar verebilir belki. Biliyorum haklısınız çok zor ama lütfen ağlamayın🌸 ağlayınca da karnımız çok kasılıyor, mümkün oldukça sakin kalmaya çalışmalısınız bebişiniz için💕 bol bol dinlenin ayakta da kalmayın inşallah güzel olacaktır🙏🏻
Sizlere de çok geçmiş olsun. Allah hepimize sağlıkla yavrularimiza kavuşmayı nasip etsin. Buradaki desteğiniz çok iyi geldi, insan yalnız olmadığını hissedince anlayan birileri olduğunu bilince gerçekten iyi hissediyormus. Dediğiniz gibi bebeğim için sakin kalmaya çalışacağım. Çok tesekkur ederim sizlere Allah razı olsun

Amin canim keşke insanlar bu dönemde daha hassas olduğumuzu kabul edip ona göre davransa. Ama maalesef herkes çok bencil. İnsallah bir şey yoktur hareketleri düzenliyse merak etme. Benimki de aşırı hareketli hala ben de ondan korktum çok strese girdi sanirim
Diye üzüldüm. Neyse Allahim onlari korur insallah 🙏🏻 sağlıkla zamanında doğsunlar insallah 🙏🏻
Evet canım aynen öyle çok benciller ve bunu aklım almıyor.. amiin Rabbim korusun minnoşlarımızı sağlıkla kavuşalım🫶🏻

Görümcem philps aventin süt sağma makinesini verdi meğer prizde çalışıyormuş. Çok garip geldi prize bağlı mı sağcaz😂
Ben daha dün aldım yorumları o kadar iyiydi ki başka ürüne bakamadım bile. 😍 Kablosunun uzunluğu ve sessiz sağım yapması kullanan herkesin yorumlarında vardı.insallah memnun kalırız ☺️ Bir tanede eller serbest makina aldım onuda iş yaparken kullanmak için 😂 merakla kullanacağım zamanı bekliyorum.

Bende de öyle olacağını düşünüyorum gizliden öpmeler falan nedendir bu ısrar bilmem. Birde virüs görünürde çıkmış olmasa bile çıkmak üzereyken veya bitmiş olsa bile bir süre vücutta kalabiliyormuş. Tedbiri elden bırakmamak gerek yinede. Acaba ne kadar süre dikkat etmek gerek bu duruma 😔
Cahillikten. İlaç kullanabilecek duruma geldiklerinde Bi tık rahatlıyorsun. Kilosuna göre ilaç alıyorlar. Büyüdükçe daha rahat toparlıyorlar. Elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz zaten. Korkma herşey güzel olacak :)

Cihaz bence son derece stres verici ya da ben çok stres oluyorum ister istemez erken haftalarda girince. İnşallah dediginiz gibi 40 lari görürüm, herkes görür, zamanında evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım. Haftalari değil günleri sayıyorum desem yeridir. Elimden geldiğince sakın kalmak için cabalayacagim. Çok tesekkur ederim cevabınız için
Bize eğitimde doulamız nst cihazının sesini kapattırabileceğimizi söylemişti bu arada. Duymak ve görmek zorunda değilmişiz. Ses de strese sokuyosa bi sonrakinde belki kapatmalarını da rica edebilirsiniz.

X