- Konu Sahibi palm angels
- #22.301
Çok tesekkur ederim cevabınız için, Allah razı olsun sizden, hepinizden. Elimden geldiğince olumlu düşünmeye gayret edeceğimGeçmiş olsun. Sertleşme, bir yerde toplanma vs bunları yaşıyorum ama Dr um böyle birşey söylemedi. Önceki gebeliğimde de olurdu sorun yaşamamıştım. Poposunu yaslıyor endişe edecek birşey değil demişti. Nst düzenli olursa iyi değil zaten, büyük iniş çıkışlar olursa kasılma oluyor onda da makine ötüyor zaten. Bence uzun süre ağlamak daha çok zarar verir. Dinlen, sevdiğin şeyleri yap, stresten uzak duracak şeyler bul daha iyi :) elden ne geliyorsa kendine en iyisini yapyapmalısın
Çok tesekkur ederim cevabınız ve desteğiniz için, ben bir de sanırım gruba üye olmadan yazmış gibi oldum. Allah hepinizden razı olsun. Mesajınız desteğiniz inanın içimi çok rahatlattı. Elimden geldiğince sakın kalmaya çalışırım. Allah evlatlarımıza sağlıkla hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin hepimizeCanım öncelikle geçmiş olsun. Böyle durumlarda yapılacak en güzel şey senin sakın olman. Herşeyi biraz akışına bırakmak. Fazlaca olumsuz şeyler düşünmen de olumsuz şeyleri beraberinde getirir. Ben ikinci oğlumda hem 9 ay kanama yaşadım hem kasılma. Ama Allah'ın izniyle hiç birşey olmadı. En geç de bu bebegim dogdu. Sen bol bol duanı et . Suyunu iç fazlaca. Kendini yorup ilişki vs bulunma ayaklarını yukarı uzat yat dinlen. Rabbimin dilediği oluyor. İnsan ister istemez stres yapıp uzuluyo ama fayda vermiyo ne yazık ki. Ben birşey olacağını düşünmüyorum açıkçası. Bebeğin zamanında sağlıklı doğacak bence
Günleri sayan bir tek benim sanıyordum. Tesekkur ederim cevabınız için. Progestan fitil günde 2 kez ve ocean extramag günde 1 kullanıyorum şimdilik, bugün hiçbir şey soramadım doktora ilaçlara devam dedi. Bir sonraki gidişime nasipse daha detaylı soracağım. Elimden geldiğince sakin kalmaya çalışıyorum... desteğiniz için tekrar teşekkür ederim Allah hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsinMerhaba cok geçmiş olsun.Benim kasılma ya da sancım yok ama daha önceden bir erken doğum öyküm var.Bu yüzden serklajlıyım.Yani benimki de riskli gebelik.Günleri haftaları sayıyorum.Bu süreçte şunu fark ettim sakin kalmak ve olumlu düşünmek en faydalı şeylerden biri.Doktorum bana kasılma olmaması icin serklaj sonrası ilk başta endol sonrasında magnezyum tavsiye etmişti.magnezyumu hala kullanıyorum.rahmi gevşetir rahatlatır demişti.Daha etkili olan ilaçlar da var diye biliyorum kasılma ve sancıyı önlemek için.Doktorunuza danışıp isteyebilirsiniz.İnsallah sağlıkla vaktinde kavuşursunuz bebeğinize