- Konu Sahibi palm angels
- #22.181
Kızlar 27+3teyim. Bugün sık sık vajinaya iğne batması gibi oldu aniden giriyor geri geçiyor. Yaşayan var mı anlam veremedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alttan muayene ediyorlar mı canım anlamak içinYa benimde oluyor bende korktum şimdi benim doktorum da test yapmadı sadece rahim ağzına baktı kapalı dedi
Alttan muayene ben oldum farkında olmadan açılmam olmuş önlem amaçlı bir aydır yatıyorum canımSelam kızlar bu haftada alttan muayene olan var mı? bugün alttan muayene ettiler ilk başta kabul etmesem de. Bu haftalarda olunması gerekiyormuş.
Vajinal muayne vs yapti mı doktorunuz acaba detaylı anlamak içinBöyle bebek bezi gibi bir ped verdi turnusollü ped miş ismi. Değiştirdiği renge göre belli oluyormuş. Tak 20 dk sonra gel dedi. 20 dk sonra gittiğimde maviye dönmüştü rengi. Amniyon sıvı bu maviye döndüren idrar olsaydı sarı olurdu dedi. O şekilde anlaşılıyormuş. Yattığın sürece sorun yok dedi ayakta kalırsan sızıntı devam eder dedi.
Ya benimde ıslaktı kendi kendime bu dedim idrar olsa af edersin bu sıcakta kokar. Koku vs yoktu. Kese de çatlak var büyük ihtimalle sızıyor oradan dedi. En az 3 litre su iç ve havuç ve havuç suyu tüket dedi
ayh sanki hiiic ihtiyacim olmicakmis gibi ama dunden beri yeni yukleme geldi yan yattigimda haraket hissetmiyodum hic hep sirt ustu yattigimda hissederdim dunden beri yan yatincada patir patir vuruyo tatilde baska baska seyler olur mu acaba amaaan en kotu ordan alirimGidecegin yerde kırlent tarzı yastık bulabilirsen o da iş görüyor. Ben salonda yatarken kırlent koyuyorum göbek altına belime sıfır ağrıyla uyuyorum hamile yastığı ile eş değer benim gözümde şuanda da ihtiyaç duymuyorsun bence yük etme kendine ama yinede kalbinin sesini dinle canım
Yok hayır yapmadıVajinal muayne vs yapti mı doktorunuz acaba detaylı anlamak için
Ben onun için gitmiştim akıntım da olduğu için normal değil mantar ya da enfeksiyon olabilir demişti fitil verdi donaxylKızlar 27+3teyim. Bugün sık sık vajinaya iğne batması gibi oldu aniden giriyor geri geçiyor. Yaşayan var mı anlam veremedim.
Selamm bendede oldu o kusma falan da eklendi cirom yüksek çıktı bi kan ver istersenKızlar 27+3teyim. Bugün sık sık vajinaya iğne batması gibi oldu aniden giriyor geri geçiyor. Yaşayan var mı anlam veremedim.
benim doktor 34te nst basliycaz dedi demek ki zamani geliyoKızlar hiç nst ye giren oldu mu? 32.haftada nst istiyorum genellikle sancı var mı diye kontrol ediyorum haftaya gel sana da bakalım dedi
bebeği doğunca başkasına verebilenlere helal olsun valla ben kıyamaycağım galiba :)valla bende sadeeeceee umud ediyorum disimdaaan sjsjsjsj icimden kocam bile dokunmasin istiyorum ben bile nasil tutucam onu dusunuyorum esimin yigeni oldu okadar kucuklerki benim kucagima sak diye vermislerdi kitlenmistim bacaklarim titredi haraket edemedim cok korkmustum 6 aylik civariydi anca kucagima alabildim
Ben haftaya 32 oluyorum ve o zaman ilk nst alacağız dedi rapor verebilmem için dediKızlar hiç nst ye giren oldu mu? 32.haftada nst istiyorum genellikle sancı var mı diye kontrol ediyorum haftaya gel sana da bakalım dedi
Nerden aldn instagramdan mi. Ya ben battaniye tulum ve sapka istiyormBen 10lu isimli set yaptıracaktım yaptıracağım satıcı gereksiz olduğunu anı olarak kalacağını bir sonraki çocuğun da kullanamayacağını söyledi. Onun yerine adam tulum şapka eldiven yaptı isimli o şekilde aldım 3lü set harici 10lu normal set aldım
Goremedim cnm ya tekrar paylasir misnBurada paylaşmıştım trendyoldan almıştım ben 10lu 800 küsürdü indirimle aldım 670 di fiyatı en son
Hayır canım havuzlu handa elif bebe var oradan yaptırdım ama instagram siteleri var oradan da sipariş verilebiliyormuş elifbebehavuzluhan hesabıNerden aldn instagramdan mi. Ya ben battaniye tulum ve sapka istiyorm
Hadi hayırlısı bakalım bizi de haberdar etKızlar yaptırdım zor içtim inşallah sonuçlar iyi çıkar
Eki Görüntüle 3435139
dimi yaaa bende bi anormallik yok bence sjsjs gayet normalimbebeği doğunca başkasına verebilenlere helal olsun valla ben kıyamaycağım galiba :)
ohhhh sifa olsun guzel haberlerle gel canimKızlar yaptırdım zor içtim inşallah sonuçlar iyi çıkar
Eki Görüntüle 3435139