Aynen canım benimde ilk kullandığımda 3 yumurta ikincide 4 gelişti amaBenimde öyle. 2 tane nur topu gibi yumurta ile tutmadı. Ama Allah’ım nasip etmedi demek ki o ay diyerek hiç ümidimi kesmedim. Rabbim ne zaman dilerse o zaman olacak buna inanıyor ve kendimi teslim ediyorum
İğnede kullandım canım aşılamada ama ben onda da sonuç alamadım işte tüp bebeğe başladım şimdiİnşallahiğne kullandınız mı klomenden sonra
Anladım umarım bu son tedaviniz olur daha önceden hiç hamile kalmismiydinizİğnede kullandım canım aşılamada ama ben onda da sonuç alamadım işte tüp bebeğe başladım şimdi
Byük ihtimal rahim filmi olur canım ama bazı doktorlar aşılamaya geçeceğinde istiyor rahim filmini bilgin olsun bence sen direk iste inşallah gerek kalmaz tabiBen devlete gidiyorum ya olmazsa gel falan demedi ama ben yine de giderim bir sonraki adımım benim de rahim filmi olcak galiba
Hakkında daha doğrusu hepimizin hakkında en hayırlı olan olsun canım. Olmazsa tabi git yine.Ben devlete gidiyorum ya olmazsa gel falan demedi ama ben yine de giderim bir sonraki adımım benim de rahim filmi olcak galiba
Rabbim en doğru zamanı biliyor. Allah kucağımızı boş bırakmasın en kısa sürede hayırlarla anne olalım inşallahAynen canım benimde ilk kullandığımda 3 yumurta ikincide 4 gelişti amaümidimizi kaybedersek tükeniriz zaten canım tam teslimiyetle yola devam
Çok teşekkür ederimAnladım umarım bu son tedaviniz olur daha önceden hiç hamile kalmismiydiniz
Bı korkuyorum ki şu filmdenByük ihtimal rahim filmi olur canım ama bazı doktorlar aşılamaya geçeceğinde istiyor rahim filmini bilgin olsun bence sen direk iste inşallah gerek kalmaz tabi
Anestezili yaptırırsan bişey anlamıyorsun ama diğeri hakkında bilgin yok. Korkma canım bilincine korkuyu yerleştirme inan Allah onun gücünü verir sanaBı korkuyorum ki şu filmden
Klomende bende de ağrı olmadı sadece kasıklarımda yumurtaların geliştiği tarafta baskı dolgunluk oldu. Çarlatma iğnesinde de 36. saatten sonra ağrım olmuştu kasıklarımdaYa benim klomende hiç ağrım falan olmadı dün ignemi de oldum 24 saat geçti yine herhangi bir ağrım yok etki etmiyor mu bana yoksa iğne mutlaka çatlatiyor mu ki (iki yumurtan oluşmuş demişti 18 küsur ve 20 küsur mm)
Anladım ya ben de ilk kez deniyorum malum acaba etki etmiyor mu diye düşünüyorum boşa mi ugrasiyorum diyeKlomende bende de ağrı olmadı sadece kasıklarımda yumurtaların geliştiği tarafta baskı dolgunluk oldu. Çarlatma iğnesinde de 36. saatten sonra ağrım olmuştu kasıklarımda
Yok yok hiç öyle düşünme en iyi şekilde ilerliyecek inşallah ilişki saatine çok dikkat et ama canımAnladım ya ben de ilk kez deniyorum malum acaba etki etmiyor mu diye düşünüyorum boşa mi ugrasiyorum diye
Bir saat önce olsa nolur acabaYok yok hiç öyle düşünme en iyi şekilde ilerliyecek inşallah ilişki saatine çok dikkat et ama canım
Munzevi93 @KeriminHilali @kkrgktrk @Ihlamurseven @akgnss günaydın kızlar 2023'de mucizeler bizimle olsun.
Olur canım doktor bana 36. Saati geçirmeki yumurta çatladığı andan içerde sperm olsun demişti onun için söyledimBir saat önce olsa nolur acaba
Valla bu ay öyle şeyler yaşadım ki bebek fikri aklıma buraya girince geliyor sadece ve olmazsa da olur kafasındayım şu an bunca şeyin arasındahatta bu ay olmazsa hiç üzülmem o kadar diyeyim bakalım cidden böyle düşündüğüm ay olacak mı herkes böyle diyor çünkü
Öyle o istemezse yaprak bile kımıldamıyor hakkımızda hayırlısıKesınlıkle bosverdgnde oluyo bence.. Cunku bu Allahın dediği bişey.. 'sen istedgnde degıl, ben istedgm zmn sana bahşederim'
Aynı ruh halindeyim.Bende araniza katilmak istiyorum cok yoruldum ama yinede umudum var yas 35 bat 7 ocak