- 1 Haziran 2018
- 420
- 236
- 34
Amin canım. Allah sana ve isteyen tüm herkese doğru zamanda sağlıkla versin inşallahYaa, kıyamam zor şeyler yaşamışsın tabiki takman doğalAma ben şuna eminimki Rabbim hepimiz için bir zaman biçmiş ve o zamandan önce ne yapsak ne etsek boş. Kayıpların için üzgünüm Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Ne güzel bir oğluşun varmış. İnşallah kardeşini de en hayırlı vakitte gönderir Rabbim. Burada anne olmayı isteyen herkes için tabiki kendim için de en hayırlısının en kısa zamanda olmasını diliyorum. Rabbim bizleri anne olma şerefine nail etsin, kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
Beni de ekler misiniz?@LeylasiniAriyor @Peripadisahininkizi hoş geldiniz kızlar ekledim sizleri de 2023 hepimizin yılı olsun inşallah.
Pıhtılaşma olduğunu nasıl öğrendiğiniz. Genetik test ile mi
Gunaydıınn inşallaahhMunzevi93 KeriminHilali kkrgktrk Ihlamurseven akgnss günaydın kızlar 2023'de mucizeler bizimle olsun.
Merhaba ben iyiyim umarım herkes iyidirKizlar gelecegin guzel anneleri nasilsiniz bugun kadinlar icin macunum gelecek insallah guzel sonuclar alirim
Inşallah canım benim ilk defa yumurtlama takip ettim çatlamayı gördüm bu şekilde de beklemek zor oluyormuşAfiyet sifa olsun canim amin insallah sifam olur insallah senin yumuslarinda tutar
Geliyor gelmekte olanselam kızlar ben tüp bebek yolcusuyum. devlette raporlu yaptırıyorum. pazartesi yumurtalar toplanacak inşallah.
inşallah amin aminnnnnnn hepimize gelsinGeliyor gelmekte olan
İlk denemen mi olacak canıminşallah amin aminnnnnnn hepimize gelsin
Evet canım ilkİlk denemen mi olacak canım