- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Çok yoruldum umudum gittikçe tükendi, 2 yıl oldu.Yeni bir yıla girmek; heyecan, beklenti ve sürprizler ile gelir.
Yeni yıla çok az bir süre kalmışken bazılarımız planlarını çoktan yapmış olabilirler.
Bu sayfada yeni yılda planlarına ''bebek'' ekleyenler ve geçmiş yıllardan planında zaten bebek olanlar buluşuyor.
''Sonları kutlayın çünkü yeni başlangıçlardan önce gelirler."
Anne Adayı Yaş Sonuç Gebe Kalınan Tarih Cinsiyet C cudo 33 @cinkkadin 27 DilekHanim 27 @Cgh 25 @gloryde M minnakim2014 35 @oznur_musti07 39 @GOKCE_D 36 @cicekgil 28 @Sevimsiz01 33 B bluefish12 25 @Belisimm 26 @LeylasiniAriyor 35 @Peripadisahininkizi 29 Munzevi93 @KeriminHilali 30 @kkrgktrk 23 @Ihlamurseven 25 @akgnss 24 Bearhug 34
Çok yoruldum umudum gittikçe tükendi, 2 yıl oldu.
Benide ekleyin ama umudum dediğim gibi.
Yas 25 1,5 yildir bekliyoruz ama olmadi iki tarafta da sorun yok 14 aralikta hsg çekildim sat 5 aralik bat 6 ocakYeni bir yıla girmek; heyecan, beklenti ve sürprizler ile gelir.
Yeni yıla çok az bir süre kalmışken bazılarımız planlarını çoktan yapmış olabilirler.
Bu sayfada yeni yılda planlarına ''bebek'' ekleyenler ve geçmiş yıllardan planında zaten bebek olanlar buluşuyor.
''Sonları kutlayın çünkü yeni başlangıçlardan önce gelirler."
Anne Adayı Yaş Sonuç Gebe Kalınan Tarih Cinsiyet C cudo 33 @cinkkadin 27 DilekHanim 27 @Cgh 25 @gloryde M minnakim2014 35 @oznur_musti07 39 @GOKCE_D 36 @cicekgil 28 @Sevimsiz01 33 B bluefish12 25 @Belisimm 26 @LeylasiniAriyor 35 @Peripadisahininkizi 29 Munzevi93 @KeriminHilali 30 @kkrgktrk 23 @Ihlamurseven 25 @akgnss 24 Bearhug 34
Çok iyi anlıyorum ben beş ayda bile yoruldum her ay aynı şey her ay elin boş zor gerçekten oldu mu olmadı mı derken bu ay da ovulasyon gününü kaçırdım galiba bu ay da böyle gitti önceki aylar eşim iş gezisindeydi derken hep bir şey çıkıyor sanki ama belki de böyle olması gerektiği için her şey zamanını bekliyor olmak için umutsuz olma sadece vakti bu zamana kadar gelmemiş demek ki bir bakmışsın bu ay o aydır önemli olan geleceklerse de hayırla sağlıkla gelmeleri değil miÇok yoruldum umudum gittikçe tükendi, 2 yıl oldu.
Benide ekleyin ama umudum dediğim gibi.
Allah razı olsun ne güzel yazmışsın, inş hayırlısıyla gelir yavrularımızÇok iyi anlıyorum ben beş ayda bile yoruldum her ay aynı şey her ay elin boş zor gerçekten oldu mu olmadı mı derken bu ay da ovulasyon gününü kaçırdım galiba bu ay da böyle gitti önceki aylar eşim iş gezisindeydi derken hep bir şey çıkıyor sanki ama belki de böyle olması gerektiği için her şey zamanını bekliyor olmak için umutsuz olma sadece vakti bu zamana kadar gelmemiş demek ki bir bakmışsın bu ay o aydır önemli olan geleceklerse de hayırla sağlıkla gelmeleri değil mi
Beklemedeyim ilk denemem iğne olalı 3 gün geçtiSelam kızlar. Nasılsınız? Nasıl gidiyor durumlar… İğne olanlarda durum nedir? Konuşalım biraz
Bende aynı durumdayım canım. Geçen hafta bugün iğne vurulmuştum. Bekliyorum bakalım. Fazla belirtim yok. Kasıklarım ağrıyor genelde iğne olduğum günden beri. Bir de 2. günü sulu bi akıntım oldu. Ne yalan söyliyeyim bu ay için fazla ümidim yok ama en iyisini yine Rabbim bilirBeklemedeyim ilk denemem iğne olalı 3 gün geçti
Pek iyi gitmiyor benimSelam kızlar. Nasılsınız? Nasıl gidiyor durumlar… İğne olanlarda durum nedir? Konuşalım biraz
Bu iğne bana hiç etki etmedi yaa sıfır ağrı sancıBende aynı durumdayım canım. Geçen hafta bugün iğne vurulmuştum. Bekliyorum bakalım. Fazla belirtim yok. Kasıklarım ağrıyor genelde iğne olduğum günden beri. Bir de 2. günü sulu bi akıntım oldu. Ne yalan söyliyeyim bu ay için fazla ümidim yok ama en iyisini yine Rabbim bilir
Olsun canım Allah büyük tutmuştur belki :)Pek iyi gitmiyor benimyumurtlamam bu ay çok saçma bir şekilde olup bitti o yüzden yine umudum yok ama sonraki aylara bakacağız artık
Perşembe akşam test yaptım silikti çift çizgi görünce değerlendirelim yarın ancak ikisi de çift olur diyordum ama aniden gecenin üçünde eşim horul horul uyurken pik oldu sabah da ben uyuyakaldım eşim işe gitmeden değerlendirme yapamadık maalesef. Cuma sabah uyandığımda test tamamen silinmiş gitmiş yumurta çatlamıştı çoktan. Biz cuma akşamı ve bu sabahı değerlendirdik sadece baya geç kaldık yani
Kiminde hiç belirti olmuyormuş canım takılma sancıya filanBu iğne bana hiç etki etmedi yaa sıfır ağrı sancı
Hayırlısı canım inşallah öbür aya umut artık olmazsa alıştık zaten sonraki ayı beklemeyeOlsun canım Allah büyük tutmuştur belki :)
Benimde salı günü yumurta toplamam var yarın çatlatma iğnesi yapıcam hayırlısı olsun hepimiz içinSelam kızlar. Nasılsınız? Nasıl gidiyor durumlar… İğne olanlarda durum nedir? Konuşalım biraz
İnşallah olumsuz bir durum yoktur kuzum Allah büyük inşAllah bu ay yavruna kavuşursunHayırlısı canım inşallah öbür aya umut artık olmazsa alıştık zaten sonraki ayı beklemeye
Yumurtlama dönemim çok ağrılı geçiyor ağrısından bile anlıyorum çatladığını hatta ama genelde çok kısa sürüyor sanki yumurta çok yaşamıyor gibi geliyor bende o yüzden bu ay doktora gideceğim zaten