- 20 Aralık 2020
- 17.109
- 75.898
Canım bana doktor argifertil women olanı verdi.Yumurta kalitesi için neler yapıyorsunuz? 5aa kalitelerde yumurta elde etmek istiyorum çikolata kistim var. Sanki vitamin alınca kist de büyüyor mu
Hadi inşAllah canımmbenim ilk reglim tam gününde olmuştu. 2 reglimi de bekliyorum, normalde perşembe olmam lazım. benim çok düzenlidir. en fazla 1 gün erken veya geç olur. bakalım hayırlısı =)
Ben brokoli haşlayıp yoğurtla yemiştim sürekli. 15 adet toplandı 7 adet dondurulduYumurta kalitesi için neler yapıyorsunuz? 5aa kalitelerde yumurta elde etmek istiyorum çikolata kistim var. Sanki vitamin alınca kist de büyüyor mu
Yumurta kalitesi için neler yapıyorsunuz? 5aa kalitelerde yumurta elde etmek istiyorum çikolata kistim var. Sanki vitamin alınca kist de büyüyor mu
Teşekkür ederim canımCanım bana doktor argifertil women olanı verdi.
Şuraya da göz atabilirsin.
Teşekkür ederim canımBen brokoli haşlayıp yoğurtla yemiştim sürekli. 15 adet toplandı 7 adet donduruldu
Dondurulmuş transferde progestan kullanımı başlamadan önce 1 in altında olacak. Transfer günü 10-20 arasından olması lazım en az.Proteston değerin kaç çoktı canım benim 0.2 iyi mi
Gecikme olmadi bugun gunumde oldum cok sukur. Hazirliklara Ben de basladim. Heyecanliyim az kaldi. 17 18 gun sonra olur dedi hemsireMerhaba kızlar. Opudan sonra adet günlerinizde gecikme oldu mu ?
amin çok teşekkürler hep beraber inşallah =) bizde sıkıntı amh düşüklüğüydü 0.40 maalesef 36 yaşında olmama rağmen. 3 yıldır uğraşıyoruz neredeyse. 2 embriyo oluştu 3 yumurtadan ama inşallah bir tanesi bile yeterli olacak inanıyorum =)Hadi inşAllah canımm
Sizdeki sıkıntı neydi güzel haberini alalım burdan
Sorun olacağını sanmıyorum benim kabızlık olmamıştı kızımda. Zaten doktor sadece ağır iş yapma gündelik hayatına devam edebilirsin demişti. Hatta bol bol yürüdüm ve gezdim 8.gün öğrenmiştim pozitif olduğunuSizde transfer sonrası kbızlık oldu mu . Bende oldu kayısı kullandım şuan iyiyim ama bir iki ıkındım sorun olur mu sizce
Sekizinci gün çok erken öğrenmişsiniz maşallahSorun olacağını sanmıyorum benim kabızlık olmamıştı kızımda. Zaten doktor sadece ağır iş yapma gündelik hayatına devam edebilirsin demişti. Hatta bol bol yürüdüm ve gezdim 8.gün öğrenmiştim pozitif olduğunu
aynı durumdayız. bayramdan dolayı benim de sonraki reglime kalacak =) olsun o kadar bekledik 1 ay daha sıkarız dişimizi. yeter ki sonucu güzel olsun =)Merhabalar benim de mayısta opu oldu aynı şekilde benim de ilk deneyimim. Bu ay transfer planlanmıştık ama doktorum izne çıkmış adet tarihim geçerse diğer aya kalacak. Geçmezse bende temmuz ile aranizdayim.
Ya ben opudan sonra laparoskopi oldum. Sağ tüpüm bağlandı. Adetim 4 5 gün gecikti acaba ameliyattan sebep mıdır bilemedim.Gecikme olmadi bugun gunumde oldum cok sukur. Hazirliklara Ben de basladim. Heyecanliyim az kaldi. 17 18 gun sonra olur dedi hemsire
Ilk reglim benim de vaktinde oldu ama ikinci gelmek bilmiyorbenim ilk reglim tam gününde olmuştu. 2 reglimi de bekliyorum, normalde perşembe olmam lazım. benim çok düzenlidir. en fazla 1 gün erken veya geç olur. bakalım hayırlısı =)
Merhaba Furkan beyin tüp bebek ücreti nedir bende kendisini düşünüyorum ama özel sağlık sigortası geçmiyor sanırım (muayene için söyledim) tüp bebek ücreti nedirBen İstanbul dayım ALLE klinik. Dr. um Furkan Kayabaşoğlu... Yani yaşım küçük ama benim ciddi problemlerim var. Karnımın içi yapışıktı tüplerim yapışıktı ve kist ameliyatı oldum 2 kez en son 2. yi 2 hafta önce oldum hatta.
Evet insan bir an once gelsin istiyor transfer zamani, operasyondan olabilir.Ya ben opudan sonra laparoskopi oldum. Sağ tüpüm bağlandı. Adetim 4 5 gün gecikti acaba ameliyattan sebep mıdır bilemedim.
Transfer için gün sayarken gecikmek biraz can sıkıyor
Benimkide 12 13 temmuz inşaAllah Rabbim büyük cok heyecanlıyımTemmuz 13 14 transfer gorunuyor, sizinkiler ne zaman birlikte pozitifleri gorelim insallah