2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Hadi inşAllah canımm
Sizdeki sıkıntı neydi güzel haberini alalım burdan
amin çok teşekkürler hep beraber inşallah =) bizde sıkıntı amh düşüklüğüydü 0.40 maalesef 36 yaşında olmama rağmen. 3 yıldır uğraşıyoruz neredeyse. 2 embriyo oluştu 3 yumurtadan ama inşallah bir tanesi bile yeterli olacak inanıyorum =)

Sizde transfer sonrası kbızlık oldu mu . Bende oldu kayısı kullandım şuan iyiyim ama bir iki ıkındım sorun olur mu sizce
Sorun olacağını sanmıyorum benim kabızlık olmamıştı kızımda. Zaten doktor sadece ağır iş yapma gündelik hayatına devam edebilirsin demişti. Hatta bol bol yürüdüm ve gezdim 8.gün öğrenmiştim pozitif olduğunu

Merhabalar benim de mayısta opu oldu aynı şekilde benim de ilk deneyimim. Bu ay transfer planlanmıştık ama doktorum izne çıkmış adet tarihim geçerse diğer aya kalacak. Geçmezse bende temmuz ile aranizdayim.

Merhabalar benim de mayısta opu oldu aynı şekilde benim de ilk deneyimim. Bu ay transfer planlanmıştık ama doktorum izne çıkmış adet tarihim geçerse diğer aya kalacak. Geçmezse bende temmuz ile aranizdayim.
aynı durumdayız. bayramdan dolayı benim de sonraki reglime kalacak =) olsun o kadar bekledik 1 ay daha sıkarız dişimizi. yeter ki sonucu güzel olsun =)

Gecikme olmadi bugun gunumde oldum cok sukur. Hazirliklara Ben de basladim. Heyecanliyim az kaldi. 17 18 gun sonra olur dedi hemsire
Ya ben opudan sonra laparoskopi oldum. Sağ tüpüm bağlandı. Adetim 4 5 gün gecikti acaba ameliyattan sebep mıdır bilemedim.
Transfer için gün sayarken gecikmek biraz can sıkıyor

Merhaba Furkan beyin tüp bebek ücreti nedir bende kendisini düşünüyorum ama özel sağlık sigortası geçmiyor sanırım (muayene için söyledim) tüp bebek ücreti nedir

Kizlar sadece gunde 3 kere estrofem ve folik asite devam dedi hemsire, bir de d vit kullaniyorum. Sizlerde de durum Boyle mi 5temmuz kontrol dedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…