Göğüs ağrısı da dokununca oluyor ama bilmiyorum ondan mıdır , inşallah nasip olur yaa9 ve 10 da hemen çıkıyor az kalmış biraz sabredin canım güzel haberlerinizi bekliyoruz . Hayırlısı olsun moralinizi yüksek tuttun bende sadece bel ağrısı olmuştu hafif hafif göğüslerimin yanları elleyince fark edersiniz çok şişiyor ve hissediliyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Kasım tüp bebek transferi olanlar burdamı ?
- Konu Sahibi Roseayy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Arkadaşlar 30 Kasım transfer e.gun dondurulmuş embriyo. Bugün 6.gun oluyor dimi ben dayanamayıp erken hızlı test aldım negatif çıktı aşırı üzüldüm erken mi yaptım sizler hiç denediniz mi cevap verin nokuur belde sürekli bl sancim varGöğüs ağrısı da dokununca oluyor ama bilmiyorum ondan mıdır , inşallah nasip olur yaa
- 18 Şubat 2024
- 57
- 30
- 3
- 27
Çok erken yapmışsın vallah ben bile 8. Günde çok az silik çıkmıştı Bazen idrarda geç çıkabiliyor 9.günde sabah tekrar yap Hayırlısıyla olur inşallah Kalbini temiz tut hiç niyetini bozma Güzel haberlerle inşallah bekliyoruz .Arkadaşlar 30 Kasım transfer e.gun dondurulmuş embriyo. Bugün 6.gun oluyor dimi ben dayanamayıp erken hızlı test aldım negatif çıktı aşırı üzüldüm erken mi yaptım sizler hiç denediniz mi cevap verin nokuur belde sürekli bl sancim var
Transfer gününü sayma diyorlar , yani 5. Gününüz olmuş oluyor , idrarda daha geç belli oluyormuş , kan testi daha doğru sonuç verir , moral bozmadan biraz daha beklemeye devam edin .Arkadaşlar 30 Kasım transfer e.gun dondurulmuş embriyo. Bugün 6.gun oluyor dimi ben dayanamayıp erken hızlı test aldım negatif çıktı aşırı üzüldüm erken mi yaptım sizler hiç denediniz mi cevap verin nokuur belde sürekli bl sancim var
Benim bugün 7. Günüm , dediğiniz gibi bel ağrısı var , üzülürüm kafaya takarım diye test yapmıyorum . Cumartesi günü kan vercem onu bekliyorum. Korkudan beta bile veresim yok yani
- 3 Aralık 2024
- 3
- 0
- 1
- 40
Merhaba bende 30 kasımda transfer oldum benimde 6 günüm bel ağrısı ve kasık ağrısi oluyor arada ...başka belirti yok ...hayırlısı inşallah tutar bebişler..test yapmaya korkuyorum idrar ama henüz erken sankiTransfer gününü sayma diyorlar , yani 5. Gününüz olmuş oluyor , idrarda daha geç belli oluyormuş , kan testi daha doğru sonuç verir , moral bozmadan biraz daha beklemeye devam edin .
Benim bugün 7. Günüm , dediğiniz gibi bel ağrısı var , üzülürüm kafaya takarım diye test yapmıyorum . Cumartesi günü kan vercem onu bekliyorum. Korkudan beta bile veresim yok yani
- 3 Aralık 2024
- 3
- 0
- 1
- 40
Merhaba benim de 30 Kasım 6 gün..Ben korkuyorum yapmaya ayin 12 beklicem hayırlısı..sende bekle bence moralini bozma cnm çünkü kuruyoruz durduk yere malesefArkadaşlar 30 Kasım transfer e.gun dondurulmuş embriyo. Bugün 6.gun oluyor dimi ben dayanamayıp erken hızlı test aldım negatif çıktı aşırı üzüldüm erken mi yaptım sizler hiç denediniz mi cevap verin nokuur belde sürekli bl sancim var
Testi erken yapıp her gün takip edenler var ama benim de öyle her gün test yapmaya cesaretim yok . 6. Gün erken bence deMerhaba bende 30 kasımda transfer oldum benimde 6 günüm bel ağrısı ve kasık ağrısi oluyor arada ...başka belirti yok ...hayırlısı inşallah tutar bebişler..test yapmaya korkuyorum idrar ama henüz erken sanki
Benim bütün bagırsaklarımı sarmış durumda olan çikolata kistlerim var kızlar doktor dedi ki hamile kalırsan hastalığın çok geriler. Ben zaten Allah biliyor ya çok istiyordum bi çocuğum daha olsun. Ama eşim hiç istemiyordu. Hatta ilk oğlum birinci kalite embryoydu beş adet daha vardı donmuş ve eşim hepsini merkezi arayıp attırdı bidaha yapmıcaz diye. Allah öyle büyük ki bana bi hastalık verdi ve tedavisi çocuk dendi. Eşim bin pişman oldu en başa döndük tabi ve tek embryo oldu bu sefer ki bir tane hakkım var yani. En başa dönemem öyle bir maddi gücüm yok. Allah'ım inşallah benim de sesimi duyar. İsteyen herkesin kucagını boş bırakmasın. Ama bu sefer içim nedense umutsuzTesti erken yapıp her gün takip edenler var ama benim de öyle her gün test yapmaya cesaretim yok . 6. Gün erken bence de
Benim bütün bagırsaklarımı sarmış durumda olan çikolata kistlerim var kızlar doktor dedi ki hamile kalırsan hastalığın çok geriler. Ben zaten Allah biliyor ya çok istiyordum bi çocuğum daha olsun. Ama eşim hiç istemiyordu. Hatta ilk oğlum birinci kalite embryoydu beş adet daha vardı donmuş ve eşim hepsini merkezi arayıp attırdı bidaha yapmıcaz diye. Allah öyle büyük ki bana bi hastalık verdi ve tedavisi çocuk dendi. Eşim bin pişman oldu en başa döndük tabi ve tek embryo oldu bu sefer ki bir tane hakkım var yani. En başa dönemem öyle bir maddi gücüm yok. Allah'ım inşallah benim de sesimi duyar. İsteyen herkesin kucagını boş bırakmasın. Ama bu sefer içim nedense umutsuzTesti erken yapıp her gün takip edenler var ama benim de öyle her gün test yapmaya cesaretim yok . 6. Gün erken bence de
Ayyyy inşallah güzel haberler alırsın canım senin afına bende çok heyecanlandım burayada yaz olur mu yüksek betalı sonuçlar diliyorum26 Kasım Mustafa Taş ta çift 5.gün embriyo transferim gerçekleşti bugün sabah kan verdim sonuc bekliyorum
İnşallah güzel sonuçlarımızı bekliyoruz26 Kasım Mustafa Taş ta çift 5.gün embriyo transferim gerçekleşti bugün sabah kan verdim sonuc bekliyorum
Her zaman pozitif düşünelim inşallah , her şer de bir hayr vardır demişlerBenim bütün bagırsaklarımı sarmış durumda olan çikolata kistlerim var kızlar doktor dedi ki hamile kalırsan hastalığın çok geriler. Ben zaten Allah biliyor ya çok istiyordum bi çocuğum daha olsun. Ama eşim hiç istemiyordu. Hatta ilk oğlum birinci kalite embryoydu beş adet daha vardı donmuş ve eşim hepsini merkezi arayıp attırdı bidaha yapmıcaz diye. Allah öyle büyük ki bana bi hastalık verdi ve tedavisi çocuk dendi. Eşim bin pişman oldu en başa döndük tabi ve tek embryo oldu bu sefer ki bir tane hakkım var yani. En başa dönemem öyle bir maddi gücüm yok. Allah'ım inşallah benim de sesimi duyar. İsteyen herkesin kucagını boş bırakmasın. Ama bu sefer içim nedense umutsuz
Cok teşekkür ederim beta 538 cok şükür hepinize dua ediyorum sizlerdende güzel haberler bekliyorum inşallahBenim bütün bagırsaklarımı sarmış durumda olan çikolata kistlerim var kızlar doktor dedi ki hamile kalırsan hastalığın çok geriler. Ben zaten Allah biliyor ya çok istiyordum bi çocuğum daha olsun. Ama eşim hiç istemiyordu. Hatta ilk oğlum birinci kalite embryoydu beş adet daha vardı donmuş ve eşim hepsini merkezi arayıp attırdı bidaha yapmıcaz diye. Allah öyle büyük ki bana bi hastalık verdi ve tedavisi çocuk dendi. Eşim bin pişman oldu en başa döndük tabi ve tek embryo oldu bu sefer ki bir tane hakkım var yani. En başa dönemem öyle bir maddi gücüm yok. Allah'ım inşallah benim de sesimi duyar. İsteyen herkesin kucagını boş bırakmasın. Ama bu sefer içim nedense umutsuz
Ayyyy inşallah güzel haberler alırsın canım senin afına bende çok heyecanlandım burayada yaz olur mu yüksek betalı sonuçlar diliyorum
rabbime cok şükür 538İnşallah güzel sonuçlarımızı bekliyoruz
Cok yorucu bir süreçti ama güzel sonuclandı
Canımmm benımm tebrik ederim sağlıkla al kucagına inşallahrabbime cok şükür 538
Güzel haberler almak hayırlı olsun inşallah sağlıkla alın kucağınızarabbime cok şükür 538
Amin canım İnşaAllah bu güzel haberi rabbim sizede tattirsin bende sizden güzel haberler bekliyorumGüzel haberler almak hayırlı olsun inşallah sağlıkla alın kucağınıza
Benim malesef sonucum 0 çıktıAmin canım İnşaAllah bu güzel haberi rabbim sizede tattirsin bende sizden güzel haberler bekliyorum
Canım ben test gününe kadar hiç kan vermedim hemşireler sıkı sıkı tembilledi test günün gelince tekrar ver belki geç döllenme olabilirBenim bugün 8. Gün kan verdim , sonuç 0 malesef ..