2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Öncelikle herkese iyi bayramlar
Benim adetim 3 gün geçti günü gününe olurum normalde
20 Haziran da gebelik planladığım için muane ye gittim adetime 1 hafta vardı
Sol yumurtalığımda 3 cm kist olduğunu öğrendim ve doktor sağ taraftan tam yumurtlama günüm olduğunu 1 haftayı değerlendirmemi söyledi bende öyle yaptım
Yani şuan yumurtlama zamanımdan 8 gün geçmiş oluyo ama adetimde 3 gün gecikti
Testim negatif yumurtlama günüme göre erken mi yoksa ben boşuna mı hevesleniyorum yardımcı olur musunuz

Açıkçası bende instagramda gördüm araştırdım. Sonra aynı klinikte CİHAN TANYOLAÇ var o da kadın hastalıkları ve doğum doktoru ilk ona gittim (o Dr. da benim arkadaşlarım gidiyordu onlar tavsiye etti) İlk Cihan hocada muayane oldum dedim 1 sene önce ameliyat geçirdim kist için ama hala hamile kalamadım o da HSG sonucu sonrasında Furkan hocaya yönlendirdi ve tüp bebeğe devretti. Furkan hoca müthiş biri aşırı enerjik aşırı pozitif. Opu işleminde anestezi sırasında elimi tuttu dedi sakın korkma uyandığında yine ben olucam yanında yani sürekli moral veriyor kendinizi iyi hissediyorsunuz. Tüp bebek kısmını o devraldı. Tüp bebek de ACIBADEM de yapılıyor OPU işlemi Transfer işlemi embriyo dondurma işleri bunların hepsi Ataşehir Acıbadem de yapılıyor.
Ama 2. ameliyat ve sonrası süreçte Cihan Tanyolaç ile kesinlikle devam ediyorum edeceğim. Size anlatamam böyle bir dr olamaz. Telefonda istediğiniz zaman yazıyorsunuz her an kendisi cevap veriyor. Birebir ilgileniyor arkadaş gibi zaten o moral size yetiyor. Biliyorsun çok zor bi süreç bizim yaşadığımız drların yaklaşımı çok çok önemli bi faktör.
Tüp bebek ve ameliyat için Ne kadar ödediniz acaba doktora ? Benim de kistlerim var.

Arkadaslar merhaba benim mayis ayinda yumurta toplandi taze transfer planlamistik ama kan degerlerim transfere uygun olmadigi icin donduruldu... hersey yolunda giderse kurban bayram sonrası transfer planlaniyor.. temmuz ortasi olur sanirim..medicalpark pendikte tedavi görüyorum ayni hastaneye giden baska arkadaşlar var mi.. bu arada insallah hepimiz hayirli sonuclar aliriz🤲
Memnun musunuz acaba ddoktorunuz kim

Öncelikle herkese iyi bayramlar
Benim adetim 3 gün geçti günü gününe olurum normalde
20 Haziran da gebelik planladığım için muane ye gittim adetime 1 hafta vardı
Sol yumurtalığımda 3 cm kist olduğunu öğrendim ve doktor sağ taraftan tam yumurtlama günüm olduğunu 1 haftayı değerlendirmemi söyledi bende öyle yaptım
Yani şuan yumurtlama zamanımdan 8 gün geçmiş oluyo ama adetimde 3 gün gecikti
Testim negatif yumurtlama günüme göre erken mi yoksa ben boşuna mı hevesleniyorum yardımcı olur musunuz
İyi bayramlar canım. Sekiz günde çıkmaz bence sonuç. Bizler bile tüp bebek transferinden sonra 10 ila 12 gün test günü beklicez

Kızlar merhaba iyi bayramlar herkese 🌸
Ben 3 hafta önce histeroskopik rahim şekli düzeltme ameliyatı oldum. Rahmin toparlanması için sabah 2 akşam 2 estrofem kullanıyorum. Doktorum bir sonraki tüp bebek denememize ilk adetimle başlayabileceğimi söyledi. Normalde 2-3 güne adet olmam lazım ama estrofem kullanılırken adet olunmuyordu di mi? Daha 1 hafta kullanacağım umarım kullanırken olunmuyordur çünkü doktorum bayram sonrasına baya izin almış😂

Kızlar merhaba iyi bayramlar herkese 🌸
Ben 3 hafta önce histeroskopik rahim şekli düzeltme ameliyatı oldum. Rahmin toparlanması için sabah 2 akşam 2 estrofem kullanıyorum. Doktorum bir sonraki tüp bebek denememize ilk adetimle başlayabileceğimi söyledi. Normalde 2-3 güne adet olmam lazım ama estrofem kullanılırken adet olunmuyordu di mi? Daha 1 hafta kullanacağım umarım kullanırken olunmuyordur çünkü doktorum bayram sonrasına baya izin almış😂
yok olmazsınız

benim negatif sonuç, haziranda oldum. benim fitil yoktu ilk gün kanlı akıntım oldu, sanırım akıntıyla birlikte embriyo da gitti ilk günden. 5.gün de sıvı akıntı geldi.
Geçmiş olsun. Dediğinizi ilk kez duyuyorum. Daha önce de taze transfer oldum ama anlattığınız gibi bişey yaşamadım. Akıntı olması normal olabilir ama kanlı akıntı normal değil. Doktorunuz ne dedi peki

X