2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Bende dondurulmus transfer olacagim ilk denemem mayis ayinda donduruldu yumurtalarim.. suan estrofem corasprin ve folik asit kullaniyorum.. 5 temmuzda kontrolum var baska ilaclar veya igne de eklenir mi bilmiyorum.. aslinda bu asamada igne hangi durumlarda kullaniliyor bilmiyorum... dogal siklus ne sizden duydum.. hormon takibi nasil yapiliyor bilmiyorum ama mayis ayinda taze transfer olacaktim, transferden once e2 ve progestoron bakilmisti yuksek ciktigi icin yumurtalarim donduruldu... 5 temmuzda tekrar bakilacak... insallah tedavilerimiz olumlu sonuclariniz

Bende çok bilmiyorum ama opu olmamasına rağmen yumurta büyütüp çatlatacak doktorum Evet benimde e2 LH ve Progesteron takip ediliyor şuan aynı iğne bende de yoktu bugün muayene sonrası yazdı 10. Gün oluyor bugün prosgestan 50 mg ampul kalçadan vurulacak transferden bir gün önce. Bunlar dışında da prograf corasprin decavit climara forte bant Progesteron fitil kullanıyorum

Günaydın kızlar bende transfer olacağım ama ne zaman belli değil bu ay 21.hünümde iğne vurulucam sonra doktor ile görüşücem. Büyük ihtimalle ya temmuz sonu ya da ağustos başı gibi olur diye düşünüyorum. Bayramdan dolayı ertelendi hep

Transfer gununuz belli mi...

Benim 3 tüpüm var bir tane si ikili diğeri 1-1 bir taneyi dün transfer yaptılar bakalım inşallah tutar

Ne güzel heyecanlar, geçen ay bu zamanlar estrofeme başlamıştım, size gelecekten haber vereyim önümüzdeki ay bu zamanlar pozitif haberleri ve kese telaşı bekliyor sizi. Şimdiden hayırlı olsun
Dün transfer oldum . Hiç bir belirti yok . Çok heyecanlıyım . Rabbim hepimize nasip etsin

Sizde transfer sonrası kbızlık oldu mu . Bende oldu kayısı kullandım şuan iyiyim ama bir iki ıkındım sorun olur mu sizce

Tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel sonuçlar görürsünüz ilk denemeniz mi yaş kaç

Benimde ilk denemem 24 yaşındayım. Hatay iskenderunda tedavi görüyorum benim şuan tek korkum trnasfer asamasindayken artçı olur mu acaba diye düşünüyorum -1. katta merkez. Opu olduğum günün ertesi günü şiddetli artçı olmuştu çok ağlamıştım iyiki denk gelmedi diye

Allahım bir daha yaşatmasın canım seni anlayabiliyorum.Biz o büyük depremi yaşamadık yurt dışındaydık ama sonraki depremleri yaşadık.Evim eşyalarım depremde enkaz oldu.Yeniden başladık sıfırdan.
Deprem duası varya onu oku sıklıkla o beni rahatlatmıştı.

Şükürler olsun ki evimizde sorun yok bizim mustakil zaten evimiz. Evet rahatlatıyor kesinlikle

Kızlar merhaba bana da 29 Haziran için gün verdi doktorum. Dondurulmuş transfer olacağım. Adet başlangıcından sayarsak 15. Gün oluyor. Biraz erken mi?
Canım kişiden kişiye doktordan doktora değişiyor doktorun senin için en uygununu düşünür merak etme için rahat olsun rahim kalınlığın uygunsa yapmaya karar vermiştir

26 Haziran pazartesi yarın kontrolüm var transfer tarihi belirlenecek inşallah rahim kalınlığım ve E2 değerlerim iyi Çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…