Gunde 3 adet tok kullaniyorum.. doktorum gun icine de yayabilirsin istersen aksam yemekten sonra ucunu birden yutabilirsin dediKızlar estrofemi aç mi kullanıyorsunuz tokmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunde 3 adet tok kullaniyorum.. doktorum gun icine de yayabilirsin istersen aksam yemekten sonra ucunu birden yutabilirsin dediKızlar estrofemi aç mi kullanıyorsunuz tokmu
Cabım bana aç tok fark etmez dedi doktorum ama aynı saatte iç dedi ben yinede tok karnına içiyorumKızlar estrofemi aç mi kullanıyorsunuz tokmu
Aaa üçü birden zarar vermez miGunde 3 adet tok kullaniyorum.. doktorum gun icine de yayabilirsin istersen aksam yemekten sonra ucunu birden yutabilirsin dedi
Bana doktorum aç tok birşey demedi ama eczacı üzerine tok yazmış. Sabah erken saatlerde kahvaltı yapamama sorunum varda aç içsem birşey olur mu diye kafam karıştıCabım bana aç tok fark etmez dedi doktorum ama aynı saatte iç dedi ben yinede tok karnına içiyorum
Ben 2-3 gün sabah aç aldım bir sorun olmadı ama tabi bünyeden bünyeye değişir canım bilemedim bu arada bende günde 3 adet içiyorum sabah,öğle,akşam olarak alırıyorum yaniBana doktorum aç tok birşey demedi ama eczacı üzerine tok yazmış. Sabah erken saatlerde kahvaltı yapamama sorunum varda aç içsem birşey olur mu diye kafam karıştı
Ben bugüne kadar günde iki alıyordum bugünden sonra üçe cikiyorumBen 2-3 gün sabah aç aldım bir sorun olmadı ama tabi bünyeden bünyeye değişir canım bilemedim bu arada bende günde 3 adet içiyorum sabah,öğle,akşam olarak alırıyorum yani
Bende olmadı csnim iki gün önce olmuştumMerhaba kızlar. Opudan sonra adet günlerinizde gecikme oldu mu ?
En son 10. Gün muayene oldum rahim kalınlığım 7 mm çıktı. Ondan sonra 29 Haziran transferi yapıyoruz dedi ve progestan fitile başlattıCanım kişiden kişiye doktordan doktora değişiyor doktorun senin için en uygununu düşünür merak etme için rahat olsun rahim kalınlığın uygunsa yapmaya karar vermiştir
Hayırlı olsun pozitifleri görürüz inşallah belirti için bence çok erken henüz içinizi rahat tutun. Dondurulmuş transfer mi oldu?Dün transfer oldum . Hiç bir belirti yok . Çok heyecanlıyım . Rabbim hepimize nasip etsin
Doktorun dedigine guveniyorum zarar vermez mi diye sorgulamadm cjnku ilac kullanma konusunda cok tembelim hep unuturum icmek istemem onun icin hepsini bi anda yutmak benm isime geldiAaa üçü birden zarar vermez mi
Benim bi degisiklik olmadiMerhaba kızlar. Opudan sonra adet günlerinizde gecikme oldu mu ?
Alarm kurabilirsin canım bende unutuyorm. Sabah eşim işe giderken beraber kahvaltı yapıyoruz o zaman içiyorum öğlen ve akşam. Bugünden itibaren üçe çıktı. Ama sabah içince çok fazla midem bulandı benimDoktorun dedigine guveniyorum zarar vermez mi diye sorgulamadm cjnku ilac kullanma konusunda cok tembelim hep unuturum icmek istemem onun icin hepsini bi anda yutmak benm isime geldi
Rabbim inşAllah hayırlı olumlu sonuçlar almanızı nasip ederDün transfer oldum . Hiç bir belirti yok . Çok heyecanlıyım . Rabbim hepimize nasip etsin
Mide bulantisi yazanlar cok fazla bende korkarak.icmistim ama şükür bi problem yasamadimAlarm kurabilirsin canım bende unutuyorm. Sabah eşim işe giderken beraber kahvaltı yapıyoruz o zaman içiyorum öğlen ve akşam. Bugünden itibaren üçe çıktı. Ama sabah içince çok fazla midem bulandı benim
Proteston değerin kaç çoktı canım benim 0.2 iyi miEn son 10. Gün muayene oldum rahim kalınlığım 7 mm çıktı. Ondan sonra 29 Haziran transferi yapıyoruz dedi ve progestan fitile başlattı
Tok canımKızlar estrofemi aç mi kullanıyorsunuz tokmu
benim ilk reglim tam gününde olmuştu. 2 reglimi de bekliyorum, normalde perşembe olmam lazım. benim çok düzenlidir. en fazla 1 gün erken veya geç olur. bakalım hayırlısı =)Merhaba kızlar. Opudan sonra adet günlerinizde gecikme oldu mu ?