Allah razı olsun 1 buçuk hafta var kan testime inşallah bende buraya pozitif yazarımAmin inşallah Allah kucaklarımızı boş bırakmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun 1 buçuk hafta var kan testime inşallah bende buraya pozitif yazarımAmin inşallah Allah kucaklarımızı boş bırakmasın
Canım nasıl oldu güzel haberler alabildin mi Bugün 13 .gün kan tahlillerin nasıl çıktı ?Sağol canım iyi dileklerin için Rabbim kucagına almayıda nasip etsin yarın mı kontrolün
Amin canım senden de güzel haberler bekliyoruz hamiş anneler olalım hepimiz buraya yazan herkese Allahım nasip etsin inşallahAllah razı olsun 1 buçuk hafta var kan testime inşallah bende buraya pozitif yazarım
Bende sizinle aynı gün oldum ilk denemeniz mi nelere dikkat ediyorsunuz ne zaman test yapmayı planlıyorsunuzBende dün yani 28 Kasım da 3 gün embriyosu dondurulmuş transferim yapıldı test günüm 10 Aralık
Benimde 29:)Bende sizinle aynı gün oldum ilk denemeniz mi nelere dikkat ediyorsunuz ne zaman test yapmayı planlıyorsunuz
12. Gün 76 çıkmıştıCanım nasıl oldu güzel haberler alabildin mi Bugün 13 .gün kan tahlillerin nasıl çıktı ?
Sen ne yaptın bir daha baktırdın mı değere kese için ne zaman gel diyorlarCanım nasıl oldu güzel haberler alabildin mi Bugün 13 .gün kan tahlillerin nasıl çıktı ?
Önceden normal hamile kala biliyorum ben ama fış gebelik oldu tüp hasar gördü birde amh düştü o zamandan öncekiler bunlarCanım aynı opudan toplanan yumurtaların mi kimyasal oldu ?
İçimi rahatlattınız çok sağolun. İsteyen herkesin allahım kucagını boş bırakmasın. Benimde test günüm 11 aralık. Transferden sonra nelere dıkkat ettiniz kızlar. Ben bu c. Tesi transfer oldum akşamına eşimi hastaneye yatırdık mide kanaması geçiriyor bugün endoskopi çekilecek büyük stres yaşadım çünkü evde tuvalette bayıldı ister istemeZ hastaneye git gel vs yapmak zorunda kaldım inşallah bişey olmamıştırHiç alakası yok bu benim 3. Tüp bebeğim ilk ikisi de 3. Gündü ve tuttu ama 1. Dış gebelik oldu 2. Düşük oldu ama tuttu yani
Ay çok sevindim bebeğin seninle 18 Kasım oldum ben transfer o günü saymıyorum zaten Bugün 14. Gün oluyor .Haftaya pazartesi çağırdı canım ultrasonda bakıcakmış. Sende yakında görürsün inşallah Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahSen ne yaptın bir daha baktırdın mı değere kese için ne zaman gel diyorlar
Çok geçmiş olsun canım.İçimi rahatlattınız çok sağolun. İsteyen herkesin allahım kucagını boş bırakmasın. Benimde test günüm 11 aralık. Transferden sonra nelere dıkkat ettiniz kızlar. Ben bu c. Tesi transfer oldum akşamına eşimi hastaneye yatırdık mide kanaması geçiriyor bugün endoskopi çekilecek büyük stres yaşadım çünkü evde tuvalette bayıldı ister istemeZ hastaneye git gel vs yapmak zorunda kaldım inşallah bişey olmamıştır
İnşşah canım bi kaç kere daha kan isteyecem dediAy çok sevindim bebeğin seninle 18 Kasım oldum ben transfer o günü saymıyorum zaten Bugün 14. Gün oluyor .Haftaya pazartesi çağırdı canım ultrasonda bakıcakmış. Sende yakında görürsün inşallah Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
3. Denemem test yapmak istemiyorum bilmiyorum yapar mıyım. Evdeyim dinleniyorum yediklerime dikkat ediyorum evin içinde geziniyorum yemek bulaşık eşim yapıyorBende sizinle aynı gün oldum ilk denemeniz mi nelere dikkat ediyorsunuz ne zaman test yapmayı planlıyorsunuz