2024 Kasım tüp bebek transferi olanlar burdamı ?

Merhaba 18 kasımda çift embriyo transferim oldu.23 Kasım da progesteron tahlili yaptırdım ve sonucun 6.20 çıktı. Sonuca göre doktorum 10 gün boyunca progestan iğne kullanmamı istedi. 30 kasımda test yaptım 1115 değerim çıktı. Biraz tedirginim değerim düşük olmasından dolayı yani progestan değerinden benzer durum yaşayan var mı

Hiç alakası yok bu benim 3. Tüp bebeğim ilk ikisi de 3. Gündü ve tuttu ama 1. Dış gebelik oldu 2. Düşük oldu ama tuttu yani
İçimi rahatlattınız çok sağolun. İsteyen herkesin allahım kucagını boş bırakmasın. Benimde test günüm 11 aralık. Transferden sonra nelere dıkkat ettiniz kızlar. Ben bu c. Tesi transfer oldum akşamına eşimi hastaneye yatırdık mide kanaması geçiriyor bugün endoskopi çekilecek büyük stres yaşadım çünkü evde tuvalette bayıldı ister istemeZ hastaneye git gel vs yapmak zorunda kaldım inşallah bişey olmamıştır

Sen ne yaptın bir daha baktırdın mı değere kese için ne zaman gel diyorlar
Ay çok sevindim bebeğin seninle ♥️🙏♥️ 18 Kasım oldum ben transfer o günü saymıyorum zaten Bugün 14. Gün oluyor .Haftaya pazartesi çağırdı canım ultrasonda bakıcakmış. Sende yakında görürsün inşallah ♥️🙏🏻 Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

İçimi rahatlattınız çok sağolun. İsteyen herkesin allahım kucagını boş bırakmasın. Benimde test günüm 11 aralık. Transferden sonra nelere dıkkat ettiniz kızlar. Ben bu c. Tesi transfer oldum akşamına eşimi hastaneye yatırdık mide kanaması geçiriyor bugün endoskopi çekilecek büyük stres yaşadım çünkü evde tuvalette bayıldı ister istemeZ hastaneye git gel vs yapmak zorunda kaldım inşallah bişey olmamıştır
Çok geçmiş olsun canım.
Ne kadar şey yasasakta tutunacagi varsa tutunuyor. İnşallah pozitiftir

Ay çok sevindim bebeğin seninle ♥️🙏♥️ 18 Kasım oldum ben transfer o günü saymıyorum zaten Bugün 14. Gün oluyor .Haftaya pazartesi çağırdı canım ultrasonda bakıcakmış. Sende yakında görürsün inşallah ♥️🙏🏻 Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
İnşşah canım bi kaç kere daha kan isteyecem dedi

Bende sizinle aynı gün oldum ilk denemeniz mi nelere dikkat ediyorsunuz ne zaman test yapmayı planlıyorsunuz
3. Denemem test yapmak istemiyorum bilmiyorum yapar mıyım. Evdeyim dinleniyorum yediklerime dikkat ediyorum evin içinde geziniyorum yemek bulaşık eşim yapıyor

arkadaşlar merhaba 30 kasım cumartesi transfer oldum bende. 6. gün embriyosu ve genetiği temiz tek bir embriyom var .inşallah hakkımız da hayırlısı olur

Ben de 28 Kasım 5. Gün tek embriyo transferi oldum, doktorum 9. Gün test ver dedi beklemedeyim bugün 5. Gün bitti . Arada regl olacakmış hissi , kasıkta anlık batma, bel ağrısı oluyor ama kullanılan ilaçlardan olabilir

Merhaba bende 27 Kasımda 5.gün dondurulmus çift embriyo transferi oldum bugun 12.den sonra 8. Günüme girdim Rabbım emeklerimizin sonucunu güzel eylesin inşallah canlar test yaptım dün sabah biraz silik çıktı bir yanım çok umutlu bir yanım dur daha belli olmaz diyor karmakarisik bir haldeyim. Allah yardımcımız olsun

X