2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Bana doktorum aç tok birşey demedi ama eczacı üzerine tok yazmış. Sabah erken saatlerde kahvaltı yapamama sorunum varda aç içsem birşey olur mu diye kafam karıştı
Ben 2-3 gün sabah aç aldım bir sorun olmadı ama tabi bünyeden bünyeye değişir canım bilemedim bu arada bende günde 3 adet içiyorum sabah,öğle,akşam olarak alırıyorum yani

Canım kişiden kişiye doktordan doktora değişiyor doktorun senin için en uygununu düşünür merak etme için rahat olsun rahim kalınlığın uygunsa yapmaya karar vermiştir
En son 10. Gün muayene oldum rahim kalınlığım 7 mm çıktı. Ondan sonra 29 Haziran transferi yapıyoruz dedi ve progestan fitile başlattı

Doktorun dedigine guveniyorum zarar vermez mi diye sorgulamadm cjnku ilac kullanma konusunda cok tembelim hep unuturum icmek istemem onun icin hepsini bi anda yutmak benm isime geldi
Alarm kurabilirsin canım bende unutuyorm. Sabah eşim işe giderken beraber kahvaltı yapıyoruz o zaman içiyorum öğlen ve akşam. Bugünden itibaren üçe çıktı. Ama sabah içince çok fazla midem bulandı benim

Mide bulantisi yazanlar cok fazla bende korkarak.icmistim ama şükür bi problem yasamadim

Yumurta kalitesi için neler yapıyorsunuz? 5aa kalitelerde yumurta elde etmek istiyorum çikolata kistim var. Sanki vitamin alınca kist de büyüyor mu

Kızlar transfer öncesi profesyonel değeriniz kaç çıktı benim 0.2 iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…