- 26 Ekim 2020
- 304
- 195
- 29
Kızlar ben doğum yaptım 1 martta 36+3 te darısı başınıza inşallahTeşekkür ederim canım inşallah sağlıklı bir şekilde alırız hepimiz kucağımıza
Erken mi geldi bebiş maşallah Allah analı babalı büyütsünKızlar ben doğum yaptım 1 martta 36+3 te darısı başınıza inşallah
Maşallah hayrili olsun canımm,Kızlar ben doğum yaptım 1 martta 36+3 te darısı başınıza inşallah
Gözün aydın canımm sağlıkla büyüsünler bebislerrKızlar ben doğum yaptım 1 martta 36+3 te darısı başınıza inşallah
Amin canım inşallah serklajımdan dolayı erken oldu ağrımda başlayınca riske atmak istemedi doktorumErken mi geldi bebiş maşallah Allah analı babalı büyütsün
Çok sağolasın canım üçümüzde iyiyiz çok şükürMaşallah hayrili olsun canımm,inşallah 3unuzde iyisinizdir
Amin canım inşallah sağolasınGözün aydın canımm sağlıkla büyüsünler bebislerr
Gözün aydınMerhba bende dogum yaptım cok sukur ıkızlere 13 Mart'ta bıgun kaldık sonra evımıze geldık.
Benımkılerde oyle ıkı kılolar hatta bırı biraz daha dusuk dıgwrınden cok sukur ıkı saat kadar oksıjen destegı aldılar ondan sonra yanıma geldılerGözün aydınsağlıkla büyüsünler kizlar doğum yapanlar kaç kilo doğdu bebişler benimki biraz düşük kiloda pazartesi günü doğum inşallah gün verdi doktorum
Çok şükür canım Allah sağlık versin hepimizinkineBenımkılerde oyle ıkı kılolar hatta bırı biraz daha dusuk dıgwrınden cok sukur ıkı saat kadar oksıjen destegı aldılar ondan sonra yanıma geldılerhem mama hemde anne sütü alıolar sarılık olmamaları ıcın
İkiz miydi sizin hayırla sağlıkla gelsinKızlar merhaba, biz de inşallah 28 martta kavuşacağız ikizlerimize37+1 planladı doktor bakalım o sürede herhangi bir durum olmazsa inşallah Sizlere sorum şöyle açıkçası başımı kaldıramıyorum bu günler hep uyuyorum gündüz hep uyku hali. Gece de pek çok kez uyandığımdan dolayıydı mıdır ? Yoksa başka bir durum mu ?
Evet ikiz , çok sağolun amin inşallahİkiz miydi sizin hayırla sağlıkla gelsin