2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Evde silverdin vardı hametan vs yoktu silverdin de yasakmış baktım hemen. Buz aküsü vardı evde bol bol koydum bıraktığım anda canım acıyo çünkü ama şimdi sabaha daha iyi gibi canım
ben birkaç hafta önce bir kerelik silverdin kullandım yanan noktaya.
acaba çok sıkıntı olmuş mudur ya offf

(Geçmiş olsun minicik) :/

Aynen. Zamanım çok beninm. Ama halim yok.
30 bitti bitecek. Ve ben sadece birkaç parça kıyafet aldım bebeğe. Hastane çantasına koyunca yarısı çantada kalacak
Ama yıkadım ütüledim dolabına yerleştirdim.
Yatağını aldım ama içine de visco yatak almam lazım. Bebek telsizi almam lazım
Bez
Depend
Öyle ıvır zıvır alacağım

Diğer tüm gerekli olacak şeyleri lazım oldukça doğumdan sonra alacağım eşimle öyle konuştum
Kendisine söyledim e bebek dibimizde var. Sen bir koşu gider alır gelirsin dedim.

Valla sadece çalışan kişiye dayanarak demedim arkadaşım da geçen doğum yaptı orada, başta doktoru öğretim üyesiydi doğum ücretini konuşmuşlardı 12 buçuk falan demişti sezaryene. Sonra o doktor ayrıldı o da başka yeni gelen daha tecrübesiz bir doktorla devam etti. O doktor öğretim üyesi falan değildi ve 6 küsüre sezaryen oldu. Şubeden şubeye değişir de doktorların durumuna göre de değişiyor diye bundan dolayı söyledim.

Kantaron yok canım ama aloevera var evde bitki olarak ondan bı parça koparıp süreyim bari çok teşekkür ederim benim hiç aklıma gelmedi
Çay ağacı yağı kremi varsa yanık için çok iyi canım aklında olsun. Çok geçmiş olsun
Sol kasık ağrısı ve sağda göğüs altımda arada ağrı oluyor
Benim de sol göğüs altında ağrı oluyor ondan sordum canım. Rahim büyüdükçe organlar da sıkışıyor diye ağrı olabilir yazıyordu internette.

Yerin varsa eğer kolçakları olan bir berjerde yeter sallanması vs ektraya girer ama büyük rahatlık onu söyleyebilirim hele ilk bebekse göğüsler daha sarkmadığı için kolunun altına yastık vs koymak zorunda kalıyorsun iki büklüm olmamak için. Emzirme koltuğu ona göre dizayn edilmiş oluyor ama. 2. Doğum da şehir hastanesindeki emzirme odasında denk gelmiştim çok güzel icat demiştim içimden. Yani bütçen yerin varsa al yolsa bir berjerde işini görür.

çok güzel koltuklar var ama bütçemizi biraz sarsıcı fiyatlarda çok istiyorum odamızda olmasını rahat edeceğimi de düşünüyorum bakalım durumlarımızı toparlarsak alırım ilk doğumum çünkü

selam kızlarım bugun işee gittim nezamandan beride hastane tasınma surecindeydı mahvoldum alısmısım bıde cok fazla ayakda kalamıyorum ben :((( tekrar rapor alıcam 32.haftaya kadr sonrada yasal hakkımı kullanıyım dıyorum normal gebeler yürüyüsünude yapıyor bende sırt agrısı bel agrısı ck ayakda kalıtsam kasık agrısı ouzden pek uzun sure ayakta kalanıyorum Allahın ıznıyle 29.haftama giriyorum agırlastm iyice

Canım ilac kıllanıomuydun benımde degerler ykselmisti alt ast elenatal yaptı die kendım braktım cnkı bazı vit minareller yukseltiyor sonrasında gercekden braz dusus oldu

Maalesef bize yakın bebek mağazası yok. Allahtan ilk bebeğimden kalan beşik bebek arabası vs o tür şeyler var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…