-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.621
Valla ben sordum canım oda dönmüş baş aşşada dedi program dada bu haftalarda bebeğiniz dönmüş olabilir diyordu dogru çıktıErken degilmi kız dönmesi için ara sıra bende göğüs altımda hareket vurma hissediyorum acaba dönmeye basladilarmi
canım ben bugün gittim devlet hastanesine doktorum reçete yazdı eczacılar odasından gıdıp iğneyi aldım ıstedıgın hastanede yaptırabılırsın dedıler ben bugün gidip devlette yaptırdımDevlet hastanesinde yapmadılar
Aynen çoğu pirogramda aynısını diyor dönmüş olabilir die kasıklarımda sanki gidiklanma hissi olur ya öyleyim bende tekmeyle çok farklı tekme şert vuruyordu bir haftadır çok hafif oluyor TM tersi göğüs altımda küçücük şişlik oluyor elimin altına geliyorValla ben sordum canım oda dönmüş baş aşşada dedi program dada bu haftalarda bebeğiniz dönmüş olabilir diyordu dogru çıktı
canım ben bugün gittim devlet hastanesine doktorum reçete yazdı eczacılar odasından gıdıp iğneyi aldım ıstedıgın hastanede yaptırabılırsın dedıler ben bugün gidip devlette yaptırdım
Geçen hafta bende öyleydim canımı kötü yakıyordu ama bu hafta nieyse göbek altıma çok hafif hissediyorum önceden vurup duruyordu şimdi göğüs altımda Fink atıyorBenimki aşırı aşırı hareketli sanki hiç uyumuyor anlamadm canımı acıtıyor
Neyi kız kan uyusmazligimicanım burda bir arkadaş söylemişti doktor reçete yazınca ücretsiz eczaneden alabiliyodun sanırım ben hiç sıkıntı yaşamadım 3 gebeliğimdede devlete gittim yatış verip yaptı ücretsiz
Ya aynısını yaşıyorum. Zorla yemek yiyorum. Bana kalsa asla bir şey yemem ama eşim çok zorluyor yemem için hatta bu yüzden adama düşman gibi bakıyorum hahaahahaKızlar ben 27 haftalığıım gece 1 den beri su içsem kusuyorum 7 kez kustum acil serum verdi bulantı için işe yaramadı yaşayan varmı normal mi kadın doğum doktoruma gidicem
Ben de dün 5 6 kez kustum bugün daha iyiyim çok şükür ama bugün de kustumYa aynısını yaşıyorum. Zorla yemek yiyorum. Bana kalsa asla bir şey yemem ama eşim çok zorluyor yemem için hatta bu yüzden adama düşman gibi bakıyorum hahaahaha
Sanki ilk aylara döndüm gibi ve bu beni çok mutsuz ediyor. Bir de kendim için karaciğer değerlerinden şüpheleniyorum tekrar. Sanki yine yükseldi değerler, o yüzden oluyor ama tabii bilemiyorum. Yarın kan verebilirim ya da perşembe günü. Ona göre gideceğim doktora.
Bence gayet normal , bana da boyu 2cm kisa gibi geldi ama doktor gayet normal dediBenim 29+4 1400 gr dedi doktor azmi sence?
Vitamin ilaclarimda kullanıyorum
Ben daha anlamıyorum eli kolu basi nerede oldugunu
Eger ayaginin yerini belirliyosaniz azicik ugrasinca anlasiliyo. Benim sagimda ayagi solumda sirti var bas asagi duruyo kendini ittirdiginde kafasiyla idrar torbami baskiliyo bi taraftan bakiyorum ayagi cikacak neredeyse avcumun icine alabiliyorum ayaginiBen çok anlamıyorum ya
Ama araba sürerken özellikle resmen kalk diye sıkıştırıyor. Senin anlatımına göre popişi ile ittiririyo
Canim sen karaciger degerlerini baksan iyi olurYa aynısını yaşıyorum. Zorla yemek yiyorum. Bana kalsa asla bir şey yemem ama eşim çok zorluyor yemem için hatta bu yüzden adama düşman gibi bakıyorum hahaahaha
Sanki ilk aylara döndüm gibi ve bu beni çok mutsuz ediyor. Bir de kendim için karaciğer değerlerinden şüpheleniyorum tekrar. Sanki yine yükseldi değerler, o yüzden oluyor ama tabii bilemiyorum. Yarın kan verebilirim ya da perşembe günü. Ona göre gideceğim doktora.
Ya aynısını yaşıyorum. Zorla yemek yiyorum. Bana kalsa asla bir şey yemem ama eşim çok zorluyor yemem için hatta bu yüzden adama düşman gibi bakıyorum hahaahaha
Kizlar bende bu iki gundur kusuyorum surekli mide yanmam oluyorBen de dün 5 6 kez kustum bugün daha iyiyim çok şükür ama bugün de kustumben de korkuyorum ilk trimestere döneceğiz diye yanma da çok fazla içim cayır cayır yanıyo resmen
Doktor en iyisini bilir geneBence gayet normal , bana da boyu 2cm kisa gibi geldi ama doktor gayet normal dedi
Daha başgeliş mi onu bile bilmiyorumEger ayaginin yerini belirliyosaniz azicik ugrasinca anlasiliyo. Benim sagimda ayagi solumda sirti var bas asagi duruyo kendini ittirdiginde kafasiyla idrar torbami baskiliyo bi taraftan bakiyorum ayagi cikacak neredeyse avcumun icine alabiliyorum ayaginigecen gun ayni seyi yaparken esimde denk geldi hissettirdim adamin akli oynuyodu yerinden bu nasil oluyo boyle diye ahaha
34e kadar degisebilirmis degilse bile doner yaniDoktor en iyisini bilir gene
Daha başgeliş mi onu bile bilmiyorum
Aman saglikli olsunlarda bisey istemiyorum
Evet oluyor ben doktoruma söyledim rennie duo şurup verdi kotu olunca onu içiyorum iyi geliyor canim. Sen yine de sor tabi doktoruna.Kızlar benim kaç gündür midemde yanma var baya şiddetli ağzıma acı su gelip duruyo bugün kusma da eklendi sabahtan beri bu 4. acaba doktoruma söylesem bana ilaç verir mi prilam gibi sizde de oluyo mu bunlar
Medipolde yakınım çalışıyor da o doğum ücreti de doktordan doktora değişiyor su an bazı doktorlar 15 bin. Tecrübesiz olanlar genelde uygun fiyat dedi. Her türlü paracı bir hastane maalesef bir şekilde çıkartıyorlar yüklü miktarıSadece doğum uygun
Muayene ve tüm işlemler dışarıya göre pahalı. Ama bunun yanında kıytırık hastaneler bile 10 bin derken medipol doğuma 6500 diyor.
Ben de onu düşünüyordum alayım bari çok övülüyor canim.Lonsinoh manuel aldım ihtiyaç halinde elektrikli alırım diye düşünüyorum
Sol kaburga ağrısı mı göğüs altinda yoksa kasık mı?İyi aksamlar kizlar nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik benim şuanda sol tarafında sancılarım var normal mi sizce
Kızlar merhaba sona doğru beraber yaklaşıyoruz Alışveriş listesini bitirmeye çalışıyorum asla bitmiyor öneriye ihtiyacım var lohusa korsesi ve gümüş kapak hakkında ne düşünüyorsunuz?
Alışveriş listesi gerçekten bitmiyorBen hem elektrikli hem manuel aldım. Mochi’nin vakumu iyiymiş elle tutmaya gerek kalmadan sütü topluyormuş. Yorumlar çok iyi olduğu için manuelde onu tercih ettim. Elektrikliyi de kullanır mıyım bilemedim ama acil durum filan olur diye hiç abartmadan kiwininkini aldım. Ondan da memnun olan çok. Çok kullanacağımı düşünmediğim için fazla para vermedim açıkçası.
Canım kantaron yağı varsa sürebilirsin. O da yoksa aloevera olabilir. O da yoksa bolca suya tutup sakinleşince zeytinyağı surebilirsin çok geçmiş olsunKızlar ben elimi çok kötü yaktım normalde yanık kremi sürerdim ama aklıma geldi bakıyım hamilelikte kullanılır mı diye tabi ki kullanılmıyomuşbuz koyuyorum ama acıyo başka yapacak bişey yoktur dimi bildiğiniz
Kuzenim doktor medipolde. Doktordan doktora değişmiyor.Medipolde yakınım çalışıyor da o doğum ücreti de doktordan doktora değişiyor su an bazı doktorlar 15 bin. Tecrübesiz olanlar genelde uygun fiyat dedi. Her türlü paracı bir hastane maalesef bir şekilde çıkartıyorlar yüklü miktarı
Bi de mide yanması var, onu nasıl atladım acaba. Ejderhaya döndüm resmenBen de dün 5 6 kez kustum bugün daha iyiyim çok şükür ama bugün de kustumben de korkuyorum ilk trimestere döneceğiz diye yanma da çok fazla içim cayır cayır yanıyo resmen
Bugün ya da yarın baktırcam bakalım. Inşallah bir şey yoktur.Canim sen karaciger degerlerini baksan iyi olur
İhmal etme
Kantaron yok canım ama aloevera var evde bitki olarak ondan bı parça koparıp süreyim bari çok teşekkür ederim benim hiç aklıma gelmediCanım kantaron yağı varsa sürebilirsin. O da yoksa aloevera olabilir. O da yoksa bolca suya tutup sakinleşince zeytinyağı surebilirsin çok geçmiş olsun
Sol kasık ağrısı ve sağda göğüs altımda arada ağrı oluyorEvet oluyor ben doktoruma söyledim rennie duo şurup verdi kotu olunca onu içiyorum iyi geliyor canim. Sen yine de sor tabi doktoruna.
Medipolde yakınım çalışıyor da o doğum ücreti de doktordan doktora değişiyor su an bazı doktorlar 15 bin. Tecrübesiz olanlar genelde uygun fiyat dedi. Her türlü paracı bir hastane maalesef bir şekilde çıkartıyorlar yüklü miktarı
Ben de onu düşünüyordum alayım bari çok övülüyor canim.
Sol kaburga ağrısı mı göğüs altinda yoksa kasık mı?