2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Erken degilmi kız dönmesi için ara sıra bende göğüs altımda hareket vurma hissediyorum acaba dönmeye basladilarmi
Valla ben sordum canım oda dönmüş baş aşşada dedi program dada bu haftalarda bebeğiniz dönmüş olabilir diyordu dogru çıktı
Devlet hastanesinde yapmadılar
canım ben bugün gittim devlet hastanesine doktorum reçete yazdı eczacılar odasından gıdıp iğneyi aldım ıstedıgın hastanede yaptırabılırsın dedıler ben bugün gidip devlette yaptırdım

Aynen çoğu pirogramda aynısını diyor dönmüş olabilir die kasıklarımda sanki gidiklanma hissi olur ya öyleyim bende tekmeyle çok farklı tekme şert vuruyordu bir haftadır çok hafif oluyor TM tersi göğüs altımda küçücük şişlik oluyor elimin altına geliyor

Benimki aşırı aşırı hareketli sanki hiç uyumuyor anlamadm canımı acıtıyor
Geçen hafta bende öyleydim canımı kötü yakıyordu ama bu hafta nieyse göbek altıma çok hafif hissediyorum önceden vurup duruyordu şimdi göğüs altımda Fink atıyor elimin altına geliyor sanki top gibi küçücük

canım burda bir arkadaş söylemişti doktor reçete yazınca ücretsiz eczaneden alabiliyodun sanırım ben hiç sıkıntı yaşamadım 3 gebeliğimdede devlete gittim yatış verip yaptı ücretsiz
Neyi kız kan uyusmazligimi

Kızlar ben 27 haftalığıım gece 1 den beri su içsem kusuyorum 7 kez kustum acil serum verdi bulantı için işe yaramadı yaşayan varmı normal mi kadın doğum doktoruma gidicem
Ya aynısını yaşıyorum. Zorla yemek yiyorum. Bana kalsa asla bir şey yemem ama eşim çok zorluyor yemem için hatta bu yüzden adama düşman gibi bakıyorum hahaahaha
Sanki ilk aylara döndüm gibi ve bu beni çok mutsuz ediyor. Bir de kendim için karaciğer değerlerinden şüpheleniyorum tekrar. Sanki yine yükseldi değerler, o yüzden oluyor ama tabii bilemiyorum. Yarın kan verebilirim ya da perşembe günü. Ona göre gideceğim doktora.

Ben de dün 5 6 kez kustum bugün daha iyiyim çok şükür ama bugün de kustum ben de korkuyorum ilk trimestere döneceğiz diye yanma da çok fazla içim cayır cayır yanıyo resmen

Kızlar ben elimi çok kötü yaktım normalde yanık kremi sürerdim ama aklıma geldi bakıyım hamilelikte kullanılır mı diye tabi ki kullanılmıyomuşbuz koyuyorum ama acıyo başka yapacak bişey yoktur dimi bildiğiniz

Ben daha anlamıyorum eli kolu basi nerede oldugunu
Ben çok anlamıyorum ya
Ama araba sürerken özellikle resmen kalk diye sıkıştırıyor. Senin anlatımına göre popişi ile ittiririyo
Eger ayaginin yerini belirliyosaniz azicik ugrasinca anlasiliyo. Benim sagimda ayagi solumda sirti var bas asagi duruyo kendini ittirdiginde kafasiyla idrar torbami baskiliyo bi taraftan bakiyorum ayagi cikacak neredeyse avcumun icine alabiliyorum ayagini gecen gun ayni seyi yaparken esimde denk geldi hissettirdim adamin akli oynuyodu yerinden bu nasil oluyo boyle diye ahaha

Canim sen karaciger degerlerini baksan iyi olur
İhmal etme

Ben de dün 5 6 kez kustum bugün daha iyiyim çok şükür ama bugün de kustum ben de korkuyorum ilk trimestere döneceğiz diye yanma da çok fazla içim cayır cayır yanıyo resmen
Kizlar bende bu iki gundur kusuyorum surekli mide yanmam oluyor
Benim ilk gebeligimdede son aylarda kusma baslamişdi

Bence gayet normal , bana da boyu 2cm kisa gibi geldi ama doktor gayet normal dedi
Doktor en iyisini bilir gene
Daha başgeliş mi onu bile bilmiyorum
Aman saglikli olsunlarda bisey istemiyorum

Doktor en iyisini bilir gene

Daha başgeliş mi onu bile bilmiyorum
Aman saglikli olsunlarda bisey istemiyorum
34e kadar degisebilirmis degilse bile doner yani bugun kontrolumde dogumu konustuk genel olarak 34e kadar degisebilirmis ama bizimki bas asagi baya uzun suredir degismezmis artik kolay kolay. Birde 34e kadar dogum yapma yuzdemiz 2.5 34 sonrasi ise 95lere cikiyomus artik su gun dogsa evet yogum bakimda kalirmis ama yasama yuzdesi cok yuksekmis. Saglik olsun vakitli olsun insallah hepimizin

Kızlar benim kaç gündür midemde yanma var baya şiddetli ağzıma acı su gelip duruyo bugün kusma da eklendi sabahtan beri bu 4. acaba doktoruma söylesem bana ilaç verir mi prilam gibi sizde de oluyo mu bunlar
Evet oluyor ben doktoruma söyledim rennie duo şurup verdi kotu olunca onu içiyorum iyi geliyor canim. Sen yine de sor tabi doktoruna.
Sadece doğum uygun
Muayene ve tüm işlemler dışarıya göre pahalı. Ama bunun yanında kıytırık hastaneler bile 10 bin derken medipol doğuma 6500 diyor.
Medipolde yakınım çalışıyor da o doğum ücreti de doktordan doktora değişiyor su an bazı doktorlar 15 bin. Tecrübesiz olanlar genelde uygun fiyat dedi. Her türlü paracı bir hastane maalesef bir şekilde çıkartıyorlar yüklü miktarı
Lonsinoh manuel aldım ihtiyaç halinde elektrikli alırım diye düşünüyorum
Ben de onu düşünüyordum alayım bari çok övülüyor canim.
İyi aksamlar kizlar nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik benim şuanda sol tarafında sancılarım var normal mi sizce
Sol kaburga ağrısı mı göğüs altinda yoksa kasık mı?

Kızlar merhaba sona doğru beraber yaklaşıyoruz Alışveriş listesini bitirmeye çalışıyorum asla bitmiyor öneriye ihtiyacım var lohusa korsesi ve gümüş kapak hakkında ne düşünüyorsunuz?
Alışveriş listesi gerçekten bitmiyor lohusa korsesi olarak Ayrem i çok öneriyorlar ama kararsızım ben de başka bulamazsam oradan alıcam instadan bakabilirsiniz. Gümüş kapak almayacağım yakın zamanda doğum yapan arkadaşlarım silikon kalkan aldılar mycey marka iyi diyorlar veya e bebekte de var başka markanın 90-100 lira bir seyler gümüş kapak yerine ondan alacagim.

A aLin2005 valla ben de lansinoh manuel düşünüyorum ama mochiyi de begenen çok ikisi de iyi marka bence. Elektriklide ben de kararsızım calışan anne olsam kesin alirdim da dedigin gibi gecici bir sure icin cok para harcamaya gerek yok tabi

Canım kantaron yağı varsa sürebilirsin. O da yoksa aloevera olabilir. O da yoksa bolca suya tutup sakinleşince zeytinyağı surebilirsin çok geçmiş olsun

Kuzenim doktor medipolde. Doktordan doktora değişmiyor.
şube şube fiyatlar değişiyor. Mesela medipol mega ile çamlıcanın fiyatları aynı değil. Ama Çamlıca’daki tüm doktorlar aynı fiyat. Benim doktorum çok tecrübeli bir doktor. Günde belki 10 Doğum yaptırıyor yılların doktoru kuzenim ise 3-4 yıllık bir doktor ve ikisinin de doğum için ödenen ücreti aynı.

Bi de mide yanması var, onu nasıl atladım acaba. Ejderhaya döndüm resmen en büyük korkularımdan ilk trimestere dönmek. O dönem hayattan soğumuştum.
Canim sen karaciger degerlerini baksan iyi olur
İhmal etme
Bugün ya da yarın baktırcam bakalım. Inşallah bir şey yoktur.

Sol kasık ağrısı ve sağda göğüs altımda arada ağrı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…