- 26 Haziran 2010
- 689
- 1.409
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.701
Benim açlık 80 tokluk 130 çıktı ama kilolu biriyim insülinn direncim de var acaba şeker yüklemesi yapar mı bana yaAçlık en fazla 95 canım yemekten 1 saat sonrasi en fazla 140 olmalı.
Sende sağol. Halla halla bizimki azmi diyorsun yani.Gecmis olsun canim.Su tuketimini arttirirsan iyi olabilir oyle duymustum.Tansiyonundan olmasın acaba.Benim bir arkadastada tansiyon var düzensiz onun kide.onada suyunun fazla olduğunu söylemiş doktor.Insallah sağ salim kucagina alırsın.Saol canim
Tansiyonum 12lerde normal yani
Ben kilosunu az buldum burdaki arkadaslara gore
Doktor bisey demedi kilosu icin
Sadece bebegimin suyu azalmiş biraz daha iyi olabilirdi suyu icin
Takılma diyorsun yani.Sana bir sorum dedim aynı bizim çocuklar haftalarimiz olsun kilo bileBenim bebiş bi hafta ondeydi
Simdi haftasiyla uyumlu olmuş oyuzden detirgin oldum acaba gelişimi mi yavaş diye
Normalde doktorlar yapıyorlar canım.Şeker hamilelikte dikkat edilmesi gereken bir konu.Genetiklige de bağlı biraz aileden de varsa artı kiloda varmış,e bide hareket kısıtlamanda varsa riskli gruptasin ki canım 130 bile 140 a yakin derim riskli görüyorum.Heran diyabete doğru gidebilirsin dogurana kadar risklisin derim.Seker yüklemesi yapmasan bile diyabetik beslenirsen birde spor yaparsan Allahin izniyle bir şey olmaz.Cocuga zarar bu Şeker ona da geçebilir hastalık yapabilir.Şisirebilir karnında tedbiri elden bırakma derim .Takipte ol.Benim açlık 80 tokluk 130 çıktı ama kilolu biriyim insülinn direncim de var acaba şeker yüklemesi yapar mı bana ya
Benim ki 1 hafta geri sana göre 1,5 olmuş öyle dedi ki daha öncekiler daha kiloluydu. Normal istediğin ve bunu engelleyecek sağlık problemi yoksa doğurursun ıkınmayı ve nefes almayı öğrenmek gerek sadece orada tek lazım olan buGecmis olsun.Senin tansiyonundanda olabilir.senin mesajına bakmıştım da Lady 29 haftadayim bende 1400 küsür geldi bebegin kilosu ve bunu haftasına göre çok olduğunu söyledi.senin doktor bir şey demedi mi kilosundan dolayı.Canim sıkıldı buna biraz.Bu gidişle sezaryan olursun deyince moral sıfır oldu benim(((
Bir kez Normal yapmış biriyim.Bu ikinci olacak inşallah.4 kiloyu geçmesini istemiyor.Bunu benden istemesi çok saçma yani ben nasıl yapim tövbe.Avrupa sistemi böyle.4 kilo üstünü risk bulup sezaryen yapicak.Burada çocuklar en fazla 3500 oluyor.Genetige de bağlı.Benim ki 1 hafta geri sana göre 1,5 olmuş öyle dedi ki daha öncekiler daha kiloluydu. Normal istediğin ve bunu engelleyecek sağlık problemi yoksa doğurursun ıkınmayı ve nefes almayı öğrenmek gerek sadece orada tek lazım olan bu
Bu kisiden kisiye degisiyor cnm ben ilk aylar almistim 10 kilo hatta bu sekilde giderse 25 kilo alimla doguma giderim diyodum. Son 2-3 ay kilo alimim cok yavasladı 14 kilo alimla doguma girmistim. Yani kimisi son aylar kimisi ilk aylar daha fazla alıyorKızlar selam, daha önce gebelik yaşayanlara sorum, son 2 ayda çok mu kilo alınıyor ? 4 +4 diyorlar doğru mu bu ??
Cnm hic takilma benim oglumda da 10 gün önde gidiyodu hep doguma yakın haftasiyla uyumlu oldu. Yani degisisyor hic takılmaCanim benim bebiş bi hafta ondeydi gelişimi
Ramazanda oruclarimi tuttum
Simdi tam haftasina gore olmuş kilosuda dedim belki azalmistir oyuzden merak ettim ama doktor bisey demedi kilosuna
Yaa bidakine deneyeyim o saman bendeKarsilik verseydinsabahlari bi sure oyun rutinimiz oldu bi 10dk birbirimizi itekliyoruz
Aynen öyle yaKucucuk top gibi tabanı
Amin canimSende sağol. Halla halla bizimki azmi diyorsun yani.Gecmis olsun canim.Su tuketimini arttirirsan iyi olabilir oyle duymustum.Tansiyonundan olmasın acaba.Benim bir arkadastada tansiyon var düzensiz onun kide.onada suyunun fazla olduğunu söylemiş doktor.Insallah sağ salim kucagina alırsın.
Aynen takilmaTakılma diyorsun yani.Sana bir sorum dedim aynı bizim çocuklar haftalarimiz olsun kilo bile
Anladim canimCnm hic takilma benim oglumda da 10 gün önde gidiyodu hep doguma yakın haftasiyla uyumlu oldu. Yani degisisyor hic takılma
Elhamdulillah birşey çıkmadıJustAurora canim sen ne yaptin verdinmi tahlil merak ettim
Valla ne veriyorsa doktor al: D2 farkli doktora sordum da hangisini alacagimi karar verenedim balgam gecti oksuruk kaldi bende de
Kilosu normal ya ben sizden bir hafta filan önceyim sanırımSaol canim
Sadece bebegimin suyu azalmiş biraz daha iyi olabilirdi suyu icin
Sekerle de alakalı canm benimde ilki öyleydi doktor yeme artık dedi şekeri kestim.ekmek pilav hamur işi 3800 doğdu bebeğim normal olarak 40 haftalikBir kez Normal yapmış biriyim.Bu ikinci olacak inşallah.4 kiloyu geçmesini istemiyor.Bunu benden istemesi çok saçma yani ben nasıl yapim tövbe.Avrupa sistemi böyle.4 kilo üstünü risk bulup sezaryen yapicak.Burada çocuklar en fazla 3500 oluyor.Genetige de bağlı.
İyi canimElhamdulillah birşey çıkmadı
Enfeksiyon var kanımda ve idrarda ama protein yok çok şükür
Şeker de iyi çıktı
Saol canim
Sadece bebegimin suyu azalmiş biraz daha iyi olabilirdi suyu i
Bende oyle düşünüyorumKilosu normal ya ben sizden bir hafta filan önceyim sanırım
Bana bile kilosu boyu gayet iiyi haftası ile uyumlu dedi
Ramazan etkilemiştir suyunu. Bol bol vitamin ve su tüket toparlanır
Ay evet çok şükür çıkmadı. Panik olurdum iyice.İyi canim
Enfoksiyon gecicidir ama protein olsa mecburi erken sezeryana aliyor bebek ve anne icin