- 6 Mayıs 2020
- 1.273
- 3.124
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.681
Ben.Kizlar kuru oksuk yasayanininiz oldu mi bir kac gundur gecmiyor ?
Bendeki rahatlık biraz ondan sanırımMaalesef bize yakın bebek mağazası yok. Allahtan ilk bebeğimden kalan beşik bebek arabası vs o tür şeyler var :)
2 farkli doktora sordum da hangisini alacagimi karar verenedim balgam gecti oksuruk kaldi bende deBen.
Hem balgamlı hem kuru.
Sebebi mide suyumun boğaza gelip tahriş etmesiymiş.
Balgamlı olan hasta olduğum süreçteydi ama öksürük baki.
2 ayda 8 kilo cok fazla geldi cok dikkat etsek de aliniyor anladigim kadariylaEvet doğru canım kilo gittikçe artiyo kilo alışı
Canim benim bebiş bi hafta ondeydi gelişimiKuzum kılosuna takılmayın bende aynı bole dıodum ıkı uc doktor kızdı bana kılosundan zıyade govek bas cevresı iyiyse zaten dogunca kılo verıor alıor dedi nrmal senınkıde ama
Çok dikkat edersen alınmaz tabii ki camım. Benim arkadaşım son 2 ayda 3 kilo aldı. Oda zaten bebeğin kilosuydu. Bu kilolar hep dikkat etmeyenler için geçerli aslında.2 ayda 8 kilo cok fazla geldi cok dikkat etsek de aliniyor anladigim kadariyla(
Canim sende şekerde vardi sanirim yanliş hatirlamiyorsam2 ayda 8 kilo cok fazla geldi cok dikkat etsek de aliniyor anladigim kadariyla(
Normal dıyedır canımmCanim benim bebiş bi hafta ondeydi gelişimi
Ramazanda oruclarimi tuttum
Simdi tam haftasina gore olmuş kilosuda dedim belki azalmistir oyuzden merak ettim ama doktor bisey demedi kilosuna
Aynen şu bile yarıyor nerdeyse ama.olsun sağlıklı dogsunlar da gerisi önemli değil2 ayda 8 kilo cok fazla geldi cok dikkat etsek de aliniyor anladigim kadariyla(
Evet canım ben de şeker çıkmıştı malesef ama evde ölçtüğümüz açlık tokluk düzgün çıktı çok şükür inşallah sağlıklı bir şekilde devam ettirip yavrularımızı kucağımza alırız , az kaldı Allahın izniyle <3Canim sende şekerde vardi sanirim yanliş hatirlamiyorsam
Zaten son aylara girdik kilo almamiz gayet normal
Anladim canimEvet canım ben de şeker çıkmıştı malesef ama evde ölçtüğümüz açlık tokluk düzgün çıktı çok şükür inşallah sağlıklı bir şekilde devam ettirip yavrularımızı kucağımza alırız , az kaldı Allahın izniyle <3
Merhaba canım ben zaten çok aşırı yemiyorfum bence ve düzenli yiyordum ama doktora gitmedim diyet için , akşam yemeyi kısıtladım elimden geldiğince.Anladim canim
Peki herseyi yiyormusun kisitlama yada diyet yapiyormusun?
Açlık en fazla 95 canım yemekten 1 saat sonrasi en fazla 140 olmalı.Pozitif beybisi açlık tokluk kaç çıkmıştı?
Yaniga zeytin yağı iyi geliyor canım iz kalmaması yönünden ama doğal olucakKızlar ben elimi çok kötü yaktım normalde yanık kremi sürerdim ama aklıma geldi bakıyım hamilelikte kullanılır mı diye tabi ki kullanılmıyomuşbuz koyuyorum ama acıyo başka yapacak bişey yoktur dimi bildiğiniz
Gecmis olsun.Senin tansiyonundanda olabilir.senin mesajına bakmıştım da Lady 29 haftadayim bende 1400 küsür geldi bebegin kilosu ve bunu haftasına göre çok olduğunu söyledi.senin doktor bir şey demedi mi kilosundan dolayı.Canim sıkıldı buna biraz.Bu gidişle sezaryan olursun deyince moral sıfır oldu benimKizlar bugun basim cok agriyor ve diş agrimda başladi parol iciyorum biraz idare ediyorum
Saol canimGecmis olsun.Senin tansiyonundanda olabilir.senin mesajına bakmıştım da Lady 29 haftadayim bende 1400 küsür geldi bebegin kilosu ve bunu haftasına göre çok olduğunu söyledi.senin doktor bir şey demedi mi kilosundan dolayı.Canim sıkıldı buna biraz.Bu gidişle sezaryan olursun deyince moral sıfır oldu benim(((
Benim bebiş bi hafta ondeydiGecmis olsun.Senin tansiyonundanda olabilir.senin mesajına bakmıştım da Lady 29 haftadayim bende 1400 küsür geldi bebegin kilosu ve bunu haftasına göre çok olduğunu söyledi.senin doktor bir şey demedi mi kilosundan dolayı.Canim sıkıldı buna biraz.Bu gidişle sezaryan olursun deyince moral sıfır oldu benim(((