2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kuzum kılosuna takılmayın bende aynı bole dıodum ıkı uc doktor kızdı bana kılosundan zıyade govek bas cevresı iyiyse zaten dogunca kılo verıor alıor dedi nrmal senınkıde ama😍
Canim benim bebiş bi hafta ondeydi gelişimi
Ramazanda oruclarimi tuttum
Simdi tam haftasina gore olmuş kilosuda dedim belki azalmistir oyuzden merak ettim ama doktor bisey demedi kilosuna

Canim sende şekerde vardi sanirim yanliş hatirlamiyorsam
Zaten son aylara girdik kilo almamiz gayet normal
Evet canım ben de şeker çıkmıştı malesef ama evde ölçtüğümüz açlık tokluk düzgün çıktı çok şükür inşallah sağlıklı bir şekilde devam ettirip yavrularımızı kucağımza alırız , az kaldı Allahın izniyle <3

Evet canım ben de şeker çıkmıştı malesef ama evde ölçtüğümüz açlık tokluk düzgün çıktı çok şükür inşallah sağlıklı bir şekilde devam ettirip yavrularımızı kucağımza alırız , az kaldı Allahın izniyle <3
Anladim canim
Peki herseyi yiyormusun kisitlama yada diyet yapiyormusun?

Kızlar ben elimi çok kötü yaktım normalde yanık kremi sürerdim ama aklıma geldi bakıyım hamilelikte kullanılır mı diye tabi ki kullanılmıyomuş😭buz koyuyorum ama acıyo başka yapacak bişey yoktur dimi bildiğiniz
Yaniga zeytin yağı iyi geliyor canım iz kalmaması yönünden ama doğal olucak

Kizlar bugun basim cok agriyor ve diş agrimda başladi parol iciyorum biraz idare ediyorum
Gecmis olsun.Senin tansiyonundanda olabilir.senin mesajına bakmıştım da Lady 29 haftadayim bende 1400 küsür geldi bebegin kilosu ve bunu haftasına göre çok olduğunu söyledi.senin doktor bir şey demedi mi kilosundan dolayı.Canim sıkıldı buna biraz.Bu gidişle sezaryan olursun deyince moral sıfır oldu benim :KK43:(((

Kizlar sizdede meme uçlarında ağrı oluyor mu.Bazen tüm gün ağrı oluyor.sizlama şeklinde.Bazen sağ mememde bazende sol mememde tüm gün sizlama oluyor uçlarında.ikisi birlikte uclarinda sizlama olmuyor ama.Gecen sol meme ucum çok sızladı süt mü su mu geldi bilmiyorum ama islanmisti.Bu çocukta yaşıyorum.Yasayan ya da sebebini bilen var mi neden olduğu hakkında??

Gecmis olsun.Senin tansiyonundanda olabilir.senin mesajına bakmıştım da Lady 29 haftadayim bende 1400 küsür geldi bebegin kilosu ve bunu haftasına göre çok olduğunu söyledi.senin doktor bir şey demedi mi kilosundan dolayı.Canim sıkıldı buna biraz.Bu gidişle sezaryan olursun deyince moral sıfır oldu benim :KK43:(((
Saol canim
Tansiyonum 12lerde normal yani
Ben kilosunu az buldum burdaki arkadaslara gore
Doktor bisey demedi kilosu icin
Sadece bebegimin suyu azalmiş biraz daha iyi olabilirdi suyu icin

Benim bebiş bi hafta ondeydi
Simdi haftasiyla uyumlu olmuş oyuzden detirgin oldum acaba gelişimi mi yavaş diye

X