- 20 Ağustos 2021
- 642
- 708
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.581
Doğumdan sonra da bitmicek hiç bitmicekGümüş kapak aldım e ebbekten ilk bebegim işe yarayıp yaramadıgını yasayarak ögrenicem ama meme yarası yada acımasından cok korktugum için herseyi alırım :)) düz kafa yastıgı aldım bence alınmalı diye düşünüyorumhe kullanabilir miyim bebek durur mu yada ne olur dedigim gibi onuda yaşayarak ögrenicem emin ol benim de listem bitmiyor simdi lohusa kıyafeti bebişin hastanede giyicegi kıyafet aldım az öncede avent biberon aldım yeni dogan ne olur ne olmaz sütüm gelir gelmez bisey olurda lazım olur acıkta kalmayım diye daha kendime hastanede giymeye bez salondaki ufak beşigi için alez alıcam suan aklıma gelen yani çıkıyor ve bitmiyor galiba doguna kadar bitmicek
Piili törpüden bende aldım tredyoldan inşallah ondanda memnun kalırımDoğumdan sonra da bitmicek hiç bitmicekbenim normal korsem var böyle elbiselere falan giyiyorum baya sıkıyor ama tabi balenli falan değil bel desteği için o balenlilerden mi almak lazım hiç bilmiyorum ya kafam çok karışık. Gümüş kapağı da alayım bari keşke demektense biberon aldım nolur nolmaz emzik aldım vermek istemiyorum ama aldım burun temizleme zımbırtılarından aldım pilli bebek törpüsü bakıyorum şuan sonra mesaj geldi hb de ebebek %40 indirimi varmış ona bakmaya başladım napıyorum bende bilmiyorum
Ben bugün gittim dr cuma eşinin kar grubu kartını getir iğnen yapılsın ilk haftalarda olunan aşının koruyuculuğu kalmadı dedi bir de doğum sonrası yapılacak.Maalesef yapmadılar devlette. Kanama olmayan hastaya yapmıyoruz artık dediler. Başka devlet hastanesine gideceğim bakalım.
Doktor bunun olabileceğini normal olduğunu söylemişti yeri daraldığı içinBirde sizlere birşey soracağım 26+4teyim karnım büyüdükçe sanki hareketlerini az hissetmeye başladım eskisi gibi çok hareket etmiyor gibi geliyor bana benim gibi hisseden var mı?
Teşekkür ederim canım bende gidince sorarım bakalım benim doktorum ne diyecekDoktor bunun olabileceğini normal olduğunu söylemişti yeri daraldığı için
Karnım sarkmasın diye alcam zaten ona sebep oluyorsa niye alayım ki iyice karıştı kafamBu korse işini iyi araştırın kullanmak yarar mı zarar mı? Ki kilo alımınız über değilse bence kullanmayın. Ben çok kilo almıştım o yüzden bana sürekli sar kendini dediler şimdi hamile halimle bile alt karnım sarkık. Doğum sonrası rahmin kasılarak kendini toplmasına izin verin. Zaten emzirecekseniz o sıcakta öyle terleyeceksiniz ki çok çabuk verirsiniz korse sıkıyor evet ve kasların çalışmasına engel oluyor sonra ne oluyor? Gelsin sarkmış alt karın zaten normalde bile toplaması zor bir alan. O yüzden bu konuyu iyi araştırın derim ben yine de siz bilirsiniz.
Ben ilk gebelikte 27 kilo aldimBu korse işini iyi araştırın kullanmak yarar mı zarar mı? Ki kilo alımınız über değilse bence kullanmayın. Ben çok kilo almıştım o yüzden bana sürekli sar kendini dediler şimdi hamile halimle bile alt karnım sarkık. Doğum sonrası rahmin kasılarak kendini toplmasına izin verin. Zaten emzirecekseniz o sıcakta öyle terleyeceksiniz ki çok çabuk verirsiniz korse sıkıyor evet ve kasların çalışmasına engel oluyor sonra ne oluyor? Gelsin sarkmış alt karın zaten normalde bile toplaması zor bir alan. O yüzden bu konuyu iyi araştırın derim ben yine de siz bilirsiniz.
Holmer Kids Maxi Protect Aero 3D aldım. Türkiyede üretilmemesine ve ECE sertifikasına dikkat ettim. Benim için ECE, Adac sertifikasından daha önemliydi.Oto koltuğunu hangi marka model aldın ?
Gerilmenize hiç gerek yok ben 1 aylık olana kadar annemler bana isim koyamamışlar. Sonra çok mu dert etmiş kendine annem bilmem rüya görmüş. Rüyasında ablam annem babam misafir geçiriyorlarmış evin bitişiğindeki sarmaşık alev almış eve sıçramış annemde rüyasında babama git Başak'ı kurtar demiş sonra Başak koymuşlar adımı :)) sağlıkla huzurla gelsin miniğin hepsi hallolur...Kızlar ben hala isme karar veremedim oğlumun odasını hazırlayamadım bu durum beni geriyor biraz çok hazırlıksız hissediyorum kendimi sizde durumlar nasıl?
ben pilli tırnak törpüsü aldım trendyoldan baya hızlı geldi anca kendimde kullanma fırsatım oldu yetişkinler içinde başlık varmış içinde güzel bence kotü bi ürün değil tavsiye ederim. benimde gümüş kapaklardan almam lazım mayıs başında gidip bakicam e bebektenDoğumdan sonra da bitmicek hiç bitmicekbenim normal korsem var böyle elbiselere falan giyiyorum baya sıkıyor ama tabi balenli falan değil bel desteği için o balenlilerden mi almak lazım hiç bilmiyorum ya kafam çok karışık. Gümüş kapağı da alayım bari keşke demektense biberon aldım nolur nolmaz emzik aldım vermek istemiyorum ama aldım burun temizleme zımbırtılarından aldım pilli bebek törpüsü bakıyorum şuan sonra mesaj geldi hb de ebebek %40 indirimi varmış ona bakmaya başladım napıyorum bende bilmiyorum
Kuzum benim arkadaş Sakarya'dan Trabzona gitti araba ile bir haftalık gibi iken, bende 20 günlük iken 5 saatlik yola çıkmıştım ama 20 günlükte artık biraz bebek kendine gelmiş oluyorKizlar size bir sey sorucam, yeni dogmus bebekle 4 saatlik araba yolculugu yapmak icin ne kadar sure beklenmeli? tabiki bu durum o anki annenin, bebegin durumuna gore degisir ama 3-4 gunluk bebekle 4 saatlik araba yolcuguluna cikilir mi sizce? bol molali bir sekilde vs.
Evet bu aralar ben de eşime diyorum keşke rüyamda görsem de bu yük kalksa üstümden:) inşallah sağlıklı olsunlar da :)Gerilmenize hiç gerek yok ben 1 aylık olana kadar annemler bana isim koyamamışlar. Sonra çok mu dert etmiş kendine annem bilmem rüya görmüş. Rüyasında ablam annem babam misafir geçiriyorlarmış evin bitişiğindeki sarmaşık alev almış eve sıçramış annemde rüyasında babama git Başak'ı kurtar demiş sonra Başak koymuşlar adımı :)) sağlıkla huzurla gelsin miniğin hepsi hallolur...
Karin kaslarini zayiflattigi icin onermiyolar korseyi.Karnım sarkmasın diye alcam zaten ona sebep oluyorsa niye alayım ki iyice karıştı kafam
Bana bugün yapacaklar devlette canım iğneyiMaalesef yapmadılar devlette. Kanama olmayan hastaya yapmıyoruz artık dediler. Başka devlet hastanesine gideceğim bakalım.
Pozitif beybisi açlık tokluk kaç çıkmıştı?2. gebeliğimde sadece açlık tokluk bakıldı cnm sorun çıkmayınca şeker yükleme istemedi. Kaygı etme bence böylesi daha mantıklı zaten
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Bugün Bebek için güzel kendim için bi tık riskli haberle doktordan çıktım.
Benden şeker yüklemesi istemedi (şimdilik)
Ama maalesef gebelik zehirlenmesinden şüpheleniyor
Şikayetlerim yoğun mide yanması ve suyun ağza gelmesi
El ayak şişkinliklerim
Gözlerimin önünde beyaz uçuş uçuş noktalar
Tansiyonum normal (o rahatlattı biraz) ama doktor tedbiri elden bırakmayalım diyor burda tek tecrübeli anneLadyMorganas bu konuda sanırım
Kızçem haftası ile uyumlu 1450 gr 41 cm civarında