- 12 Nisan 2022
- 131
- 165
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.561
Ben özelde yaptrdım 780 lira ödedim . Yatış yaptırıyolarmış yaptılarda 780 lirayı ödedikÖzelde mi devlette mi yaptırdınız acaba? Ve ne kadardı fiyatı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben özelde yaptrdım 780 lira ödedim . Yatış yaptırıyolarmış yaptılarda 780 lirayı ödedikÖzelde mi devlette mi yaptırdınız acaba? Ve ne kadardı fiyatı?
Ay çok gereksiz bir ücret. Ben bugün eczacılar odasını aradım. Doktorunuz reçete yazarsa ücretsiz veririz dediler. Doktor yazar mı bilmiyorum. Sizin hangi hastane bilmiyorum ama böyle şeyleri medipol hastanesi ennn en maksimum fiyattan alıyor. Yani normalde buradaki çoğu kişi 1000-1500 yaptırdı detaylı ultrasonu bana medipol 2600 tl fiyat verdi. Kan uyuşmazlığı için en az 1500-2000 alırlar o zaman.Ben özelde yaptrdım 780 lira ödedim . Yatış yaptırıyolarmış yaptılarda 780 lirayı ödedik
Boş ver canım bende unuttumNasil anlamadim
Bende medipole gidiyorum canım.Çoğu şeyi gittim devlette yaptırdım valla aşırı pahalı bi hastane gerçekten.5. Ayım falan olsaydı değiştirirdim hastaneyi açıkçası.Ay çok gereksiz bir ücret. Ben bugün eczacılar odasını aradım. Doktorunuz reçete yazarsa ücretsiz veririz dediler. Doktor yazar mı bilmiyorum. Sizin hangi hastane bilmiyorum ama böyle şeyleri medipol hastanesi ennn en maksimum fiyattan alıyor. Yani normalde buradaki çoğu kişi 1000-1500 yaptırdı detaylı ultrasonu bana medipol 2600 tl fiyat verdi. Kan uyuşmazlığı için en az 1500-2000 alırlar o zaman.
b en devlet hastanesinde yaptırdım uyuşmazlık iğnesini yatış yapıldı iğne yapıldı çıkış yapıldı ücret ödemedim bencede gerek yok o paraya bebeğin birsürü ihtiyacı karşılanırAy çok gereksiz bir ücret. Ben bugün eczacılar odasını aradım. Doktorunuz reçete yazarsa ücretsiz veririz dediler. Doktor yazar mı bilmiyorum. Sizin hangi hastane bilmiyorum ama böyle şeyleri medipol hastanesi ennn en maksimum fiyattan alıyor. Yani normalde buradaki çoğu kişi 1000-1500 yaptırdı detaylı ultrasonu bana medipol 2600 tl fiyat verdi. Kan uyuşmazlığı için en az 1500-2000 alırlar o zaman.
Maalesef yapmadılar devlette. Kanama olmayan hastaya yapmıyoruz artık dediler. Başka devlet hastanesine gideceğim bakalım.b en devlet hastanesinde yaptırdım uyuşmazlık iğnesini yatış yapıldı iğne yapıldı çıkış yapıldı ücret ödemedim bencede gerek yok o paraya bebeğin birsürü ihtiyacı karşılanır
Sadece doğum uygunBende medipole gidiyorum canım.Çoğu şeyi gittim devlette yaptırdım valla aşırı pahalı bi hastane gerçekten.5. Ayım falan olsaydı değiştirirdim hastaneyi açıkçası.
belki o gittiğinde öyledir ben üçünüde devlette yaptırdımMaalesef yapmadılar devlette. Kanama olmayan hastaya yapmıyoruz artık dediler. Başka devlet hastanesine gideceğim bakalım.
Oto koltuğunu hangi marka model aldın ?Ben de kanguru aldım, oto koltuğu aldım, 3-5 parça kıyafet aldım, geri kalanı öylece duruyor bakalım, zamanla hallolur ya.
Lonsinoh manuel aldım ihtiyaç halinde elektrikli alırım diye düşünüyorumBiz de neredeyse bitirdik benim kendime almam gerekenler kaldı. Göğüs pompası aldınız mı ben çok kararsızım herkes bir şey söylüyor manuel mi elektrikli mi almaliyim kafam karıştı.. Çalışan bir anne değilim bu arada evde olacağım. O yüzden manuel mi alsam diyordum onu da bir iki kişi çok kullanışsız dedi. Sizce?
Karnımın önünde üstte benim de ağrım oluyor doğuma hazırlık için yalancı sancı dedi doktorum. Uzun sürer ritmik bir hal alırsa mutlaka ara dedi birde akıntı eşlik ederse mutlaka ara dedi canımİyi aksamlar kizlar nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik benim şuanda sol tarafında sancılarım var normal mi sizce
Gümüş kapak aldım e ebbekten ilk bebegim işe yarayıp yaramadıgını yasayarak ögrenicem ama meme yarası yada acımasından cok korktugum için herseyi alırım :)) düz kafa yastıgı aldım bence alınmalı diye düşünüyorum he kullanabilir miyim bebek durur mu yada ne olur dedigim gibi onuda yaşayarak ögrenicem emin ol benim de listem bitmiyor simdi lohusa kıyafeti bebişin hastanede giyicegi kıyafet aldım az öncede avent biberon aldım yeni dogan ne olur ne olmaz sütüm gelir gelmez bisey olurda lazım olur acıkta kalmayım diye daha kendime hastanede giymeye bez salondaki ufak beşigi için alez alıcam suan aklıma gelen yani çıkıyor ve bitmiyor galiba doguna kadar bitmicekKızlar merhaba sona doğru beraber yaklaşıyoruz Alışveriş listesini bitirmeye çalışıyorum asla bitmiyor öneriye ihtiyacım var lohusa korsesi ve gümüş kapak hakkında ne düşünüyorsunuz? Temmuzda korse fikri beni benden alıyor ama vücudumu da harcamak istemiyorum çok kararsız kaldım nasıl bir şey alsam diye. Gümüş kapak da bay pahalı geldi gözüme en uygunu ebebekte onu alsam mı bilemedim siz ne yapacaksınız acaba? Birde bebek yastığı sizce nasıl olmalı düz kafa yastığı mı boğulma önleyici mi yoksa anam babam yastık koy geç mi kafamda deli sorular
Bende de var uykumdan uyanıyorum uyurken midem ağzıma geliyor. Çok kötü bir his. Ejderha gibi midem, alev çıkacak sanki. Rennie tablet alacağım ben de.Kızlar benim kaç gündür midemde yanma var baya şiddetli ağzıma acı su gelip duruyo bugün kusma da eklendi sabahtan beri bu 4. acaba doktoruma söylesem bana ilaç verir mi prilam gibi sizde de oluyo mu bunlar
Ben hem elektrikli hem manuel aldım. Mochi’nin vakumu iyiymiş elle tutmaya gerek kalmadan sütü topluyormuş. Yorumlar çok iyi olduğu için manuelde onu tercih ettim. Elektrikliyi de kullanır mıyım bilemedim ama acil durum filan olur diye hiç abartmadan kiwininkini aldım. Ondan da memnun olan çok. Çok kullanacağımı düşünmediğim için fazla para vermedim açıkçası.Biz de neredeyse bitirdik benim kendime almam gerekenler kaldı. Göğüs pompası aldınız mı ben çok kararsızım herkes bir şey söylüyor manuel mi elektrikli mi almaliyim kafam karıştı.. Çalışan bir anne değilim bu arada evde olacağım. O yüzden manuel mi alsam diyordum onu da bir iki kişi çok kullanışsız dedi. Sizce?
Ayy bendede akıntı çok daha çok küçükler hemen yalancı sancılar olurmuymus yaKarnımın önünde üstte benim de ağrım oluyor doğuma hazırlık için yalancı sancı dedi doktorum. Uzun sürer ritmik bir hal alırsa mutlaka ara dedi birde akıntı eşlik ederse mutlaka ara dedi canım
Bende daha korse almadım banada fikir gerek aslındaKızlar merhaba sona doğru beraber yaklaşıyoruz Alışveriş listesini bitirmeye çalışıyorum asla bitmiyor öneriye ihtiyacım var lohusa korsesi ve gümüş kapak hakkında ne düşünüyorsunuz? Temmuzda korse fikri beni benden alıyor ama vücudumu da harcamak istemiyorum çok kararsız kaldım nasıl bir şey alsam diye. Gümüş kapak da bay pahalı geldi gözüme en uygunu ebebekte onu alsam mı bilemedim siz ne yapacaksınız acaba? Birde bebek yastığı sizce nasıl olmalı düz kafa yastığı mı boğulma önleyici mi yoksa anam babam yastık koy geç mi kafamda deli sorular
Korse tayt Alicam istagran adresi trendform360 çok iyi diyolarBende daha korse almadım banada fikir gerek aslında