- 22 Mart 2019
- 5.257
- 11.807
- 25
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.541
Mükemmel denilebilir hba1c 5 in altında olması çok iyiAclik 75 tokluk 117 cikti sanirim normal sinirlarda degil mi ?Hemoglobin a1c de 4.70 cikmis oda normal sinirda sanirim.
Kizlar fl 56.5 yaziyo bebegim boyu kactir acaba
5,65 cm x 7 =39 cm filan galibaKizlar fl 56.5 yaziyo bebegim boyu kactir acaba
inşallah çok erken gelmez ama yinede hazır bulunsun benim oğlan 37 haftalık olmuştu 32 haftalıkken falan hazırlarım benBende yavaştan çanta hazırlayıp koyacağım kenara erken doğum riskim var çünkü korkuyorum
olabilir canım ramazanda bitti toparlanır doktorun dediğine uymaya çalışkizlar bugun 29 haftalik oldum
Ultrasyona gore 29+4gunluk 1400 grm olmuş minigim bebegimin suyu iyi dedi ama dahada iyi olabilirdi bol su icmemi soyledi
Ramazan boyunca butun oruclarimi tuttum acaba onun etkisimi diye düşünüyorum
5.65 çarpı 7 yani 39,55 cm
Doktor gecen ay bebegin uzun boylu olcak dedi bu sefer bisey demedi fotoda fl 56.5 yaziyo bende merak ettim5,65 cm x 7 =39 cm filan galiba
Bende ozluyorum bebegim bu sefer 3 hafta sonra giderim heraldeinşallah çok erken gelmez ama yinede hazır bulunsun benim oğlan 37 haftalık olmuştu 32 haftalıkken falan hazırlarım ben
olabilir canım ramazanda bitti toparlanır doktorun dediğine uymaya çalışmaşallah bebişler hızla büyüyo benim 27+6 da 1240 gr falan gelmişti şimdide ne kadar olduysa merak ediyorum ama 3 hafta sonra gel dedi 31 haftada değilde 32 haftada falan gitmeyi düşünüyorum daha fazla sabredemem özlüyorum bebişimi
Bana her kontrolde 3 litre su iç diyor doktorum ama merak edip sormadım hiç neden diyekizlar bugun 29 haftalik oldum
Ultrasyona gore 29+4gunluk 1400 grm olmuş minigim bebegimin suyu iyi dedi ama dahada iyi olabilirdi bol su icmemi soyledi
Ramazan boyunca butun oruclarimi tuttum acaba onun etkisimi diye düşünüyorum
Bende bebeğimin yüzünü görmek istiyorum ama hiç göstermiyor yaBende ozluyorum bebegim bu sefer 3 hafta sonra giderim heralde
bence mecbursan çıkılabilir bebek o zamanlar sürekli uyur ama sen biraz zorlanabilirsin emzirmeyi vs bol mola vericeksen molada halledersinKizlar size bir sey sorucam, yeni dogmus bebekle 4 saatlik araba yolculugu yapmak icin ne kadar sure beklenmeli? tabiki bu durum o anki annenin, bebegin durumuna gore degisir ama 3-4 gunluk bebekle 4 saatlik araba yolcuguluna cikilir mi sizce? bol molali bir sekilde vs.
Çok sevindim canım. Ne kadar ıslaklık gelmişti miktar olarak?Gittim baktı bir sıkıntı yok dedi suyu falan iyi görünüyor dedi çok şükür
Fazla değil iç çamaşırım ıslanmıştı sadeceÇok sevindim canım. Ne kadar ıslaklık gelmişti miktar olarak?
Bence bi sıkınti olsa soylerdiBana her kontrolde 3 litre su iç diyor doktorum ama merak edip sormadım hiç neden diye
Bende görmüyorum yuzunuBende bebeğimin yüzünü görmek istiyorum ama hiç göstermiyor ya
Özellerde artık hep renkli ultrasonBence bi sıkınti olsa soylerdi
Bende gecen ay sormustum bu ay kendisi dedi iste bebegin suyu daha iyi olabilirdi
Bende görmüyorum yuzunu
Zaten siyah beyazdir devletteki
Ozele giderim belki 2 3 hafta sonra
Doktor. Tahlile bakıyor normal diyor fitil veriyor sadece anlamadmEnfeksiyon degilse doktorda nrml dıosa gebelıkdendir canım
Veririz ya ama şimdiden aşırı aşırı agirlastm nefes alamıyor gibiyim şişkinlikDengemiz şaştı resmenkız yakında tamamen şişip hiç kilo veremiyecez o olacak
7 ile çarp canım 39.5 falan olması lazımKizlar fl 56.5 yaziyo bebegim boyu kactir acaba
Kepek yiyorum ben dier ekmekleri bıraktım ama hala sert yemegede dikkat ediyorum suyunda içiyorum az yiyip sık yiyorum anlamadım gitti oğlan çocuklarında var bu galiba oglumdada boyleydimVeririz ya ama şimdiden aşırı aşırı agirlastm nefes alamıyor gibiyim şişkinlik
Bence çıkılır ya bebeğe göre mola ayarlanarak gidilirKizlar size bir sey sorucam, yeni dogmus bebekle 4 saatlik araba yolculugu yapmak icin ne kadar sure beklenmeli? tabiki bu durum o anki annenin, bebegin durumuna gore degisir ama 3-4 gunluk bebekle 4 saatlik araba yolcuguluna cikilir mi sizce? bol molali bir sekilde vs.