- 6 Mayıs 2020
- 1.273
- 3.124
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.601
2 nisanda yaptıracaktım ama yarın aile hekimliğinde yaptıracağımGunaydin canim
Benimde bu hafta yogun mide yanmasi arada suyum agzada geliyor el ayak şişkinligim var
Arada gozleriminde ucusmalar oluyor
Ama onemli olan idrar testi
Dun yaptim protein kacagi yok
Sen yaptinmi idrar testi
Bide kac haftaliksin şuan
Pozitif beybisi açlık tokluk kaç çıkmıştı?
Aa görmedim onu yarın kontrolüm var bi açlık tokluk yaptırıp gidiyim dedim tokluk 130 çıktı açlık daha çıkmadı ama bnm çok kilom var insülin direncim de var bakalm doktor ne dicekYavrukuş üzerinden 7.5 sene geçti hatırlamıyorum ki :) Ama bak bugun bu sayfada yazmışlardı. Açlık 85 in altı, tokluk 140 ın altı olmalı dediler sanırım yanlış hatırlamıyorsam
belki o gittiğinde öyledir ben üçünüde devlette
Bende başka devlet hastanesine gideyim bakalım. Ay az uğraşmadım yaBana bugün yapacaklar devlette canım iğneyi
Hadi ya perşembe günü sağlık ocağına gidicem ebeye sorayim diyorum yer kalmadığı için galiba sertlik yaşıyoruzEvet sertlik var canım
İdrar tahlilerim temiz cikti
Erken degilmi kız dönmesi için ara sıra bende göğüs altımda hareket vurma hissediyorum acaba dönmeye basladilarmiSelam kızlar dünde ben gittim kan uyuşmazlığı var ıgne vurulacağım 27+4 üz bebeğim dönmüş 1400 kg 41 cm dedi saten döndüğünü ben anladım yukarı daha sert vuruyor altta kımıl kımıl hissediyordum tetanoz da vuruldum dün bende gümüş kapaktan alacağım herkes çok öneriyor az kaldı valla heyecanlanıyorum artık
Ruyamda hep bebek goruyorum saglıklı gelsınler ınsallah
Bugun kontrolum vardi pozisyonunu sordum ki tam gogus kafesimin ortasinda poposu varmisSlm kizcelerim sizdede bebek hareket ederken göğüs altında küçük top gibi elininizin altına geliyomu
Hakinda hayirlisi canim2 nisanda yaptıracaktım ama yarın aile hekimliğinde yaptıracağım
30+2 deyim şuan
Benim 29+4 1400 gr dedi doktor azmi sence?Merhaba Kızlar ,
benim de bugün doktor kontrolüm vardı , 29+0 ız bugün , kilosu 1.492 gram boyu ise 37,31 cm çıktı, göbek çevremiz 30+2 , çok şükür sağlıkla devam eder inşallah gebeliklerimiz, Rabbim hepimizi sevindirsin.
Ben daha anlamıyorum eli kolu basi nerede oldugunuBugun kontrolum vardi pozisyonunu sordum ki tam gogus kafesimin ortasinda poposu varmishareket edince yumru gibi oluyodu orasi poposuymus beyimizin zaten artik hissediyorum sirti kafasi eli kolu nerde anlasiliyo
Çok şükür yüzümde yokHakinda hayirlisi canim
Bide senin yuz goz cevresinde şişlik varmi
Bencede yarin git yap benide haberdar et
Ben çok anlamıyorum yaBugun kontrolum vardi pozisyonunu sordum ki tam gogus kafesimin ortasinda poposu varmishareket edince yumru gibi oluyodu orasi poposuymus beyimizin zaten artik hissediyorum sirti kafasi eli kolu nerde anlasiliyo
Devlet hastanesinde yapmadılarb en devlet hastanesinde yaptırdım uyuşmazlık iğnesini yatış yapıldı iğne yapıldı çıkış yapıldı ücret ödemedim bencede gerek yok o paraya bebeğin birsürü ihtiyacı karşılanır
En buyuk belirti tansiyon ve goz yuz de sişmeymişÇok şükür yüzümde yok
Ama kaşıntım var kollarda özellikle eklem bölgelerinde
Ederim sağolasın
Herkes sağlıkla kucağına alsın artık
Tansiyon çok yüksek çıkmadı. Tek sorun benim normal tansiyonum 5-8 6-9 dur.En buyuk belirti tansiyon ve goz yuz de sişmeymiş
canım burda bir arkadaş söylemişti doktor reçete yazınca ücretsiz eczaneden alabiliyodun sanırım ben hiç sıkıntı yaşamadım 3 gebeliğimdede devlete gittim yatış verip yaptı ücretsizDevlet hastanesinde yapmadılar
İnsan korkuyorTansiyon çok yüksek çıkmadı. Tek sorun benim normal tansiyonum 5-8 6-9 dur.
Eğer 8-12 ise normal bir insanda 10-15 gibi etki yapar bende. Bakalım yarın tahlilleri vereyim.
İçime kötü bir his düşmüyor :)