2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
2 nisanda yaptıracaktım ama yarın aile hekimliğinde yaptıracağım
30+2 deyim şuan

Yavrukuş üzerinden 7.5 sene geçti hatırlamıyorum ki :) Ama bak bugun bu sayfada yazmışlardı. Açlık 85 in altı, tokluk 140 ın altı olmalı dediler sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Pozitif beybisi açlık tokluk kaç çıkmıştı?

Merhaba Kızlar ,
benim de bugün doktor kontrolüm vardı , 29+0 ız bugün , kilosu 1.492 gram boyu ise 37,31 cm çıktı, göbek çevremiz 30+2 , çok şükür sağlıkla devam eder inşallah gebeliklerimiz, Rabbim hepimizi sevindirsin.

Yavrukuş üzerinden 7.5 sene geçti hatırlamıyorum ki :) Ama bak bugun bu sayfada yazmışlardı. Açlık 85 in altı, tokluk 140 ın altı olmalı dediler sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Aa görmedim onu yarın kontrolüm var bi açlık tokluk yaptırıp gidiyim dedim tokluk 130 çıktı açlık daha çıkmadı ama bnm çok kilom var insülin direncim de var bakalm doktor ne dicek

Erken degilmi kız dönmesi için ara sıra bende göğüs altımda hareket vurma hissediyorum acaba dönmeye basladilarmi

Slm kizcelerim sizdede bebek hareket ederken göğüs altında küçük top gibi elininizin altına geliyomu
Bugun kontrolum vardi pozisyonunu sordum ki tam gogus kafesimin ortasinda poposu varmis hareket edince yumru gibi oluyodu orasi poposuymus beyimizin zaten artik hissediyorum sirti kafasi eli kolu nerde anlasiliyo

Benim 29+4 1400 gr dedi doktor azmi sence?
Vitamin ilaclarimda kullanıyorum

Bugun kontrolum vardi pozisyonunu sordum ki tam gogus kafesimin ortasinda poposu varmis hareket edince yumru gibi oluyodu orasi poposuymus beyimizin zaten artik hissediyorum sirti kafasi eli kolu nerde anlasiliyo
Ben daha anlamıyorum eli kolu basi nerede oldugunu

Ben çok anlamıyorum ya
Ama araba sürerken özellikle resmen kalk diye sıkıştırıyor. Senin anlatımına göre popişi ile ittiririyo

Tansiyon çok yüksek çıkmadı. Tek sorun benim normal tansiyonum 5-8 6-9 dur.
Eğer 8-12 ise normal bir insanda 10-15 gibi etki yapar bende. Bakalım yarın tahlilleri vereyim.

İçime kötü bir his düşmüyor :)
İnsan korkuyor
Benimde oyle bi hisim vardi cok sukur temiz cikti
İnsallah sende de yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…