- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.521
Enfeksiyon degilse doktorda nrml dıosa gebelıkdendir canımEvet gerçekten çok yeşil bir akıntı ve idrar bile yeşil nerdeyse ama ilk gunden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enfeksiyon degilse doktorda nrml dıosa gebelıkdendir canımEvet gerçekten çok yeşil bir akıntı ve idrar bile yeşil nerdeyse ama ilk gunden
Genede istedimi benım doktorum gereklı gormedi mesela seker yüklemesini ben kendimde istemedim zaten kebdınde hemsireim ara ara baktım kı senin degerleirnde iyi benım hmoglobına1c uc aylık senden daa yüksekAclik 75 tokluk 117 cikti sanirim normal sinirlarda degil mi ? Hemoglobin a1c de 4.70 cikmis oda normal sinirda sanirim.
Bu hafta cuma Bime katlanır banyo küveti gelicek canım haberin olsunAynen cnm hal edersin biz bitirdik. Erdeyse beşiği kangurusu puseti kıyafetleri herşeyi tamam sagdece pişik kiremidir sampuani tarağı öyle küçük şeyleri kaldı küvetini felan hep aldık
Biz de neredeyse bitirdik benim kendime almam gerekenler kaldı. Göğüs pompası aldınız mı ben çok kararsızım herkes bir şey söylüyor manuel mi elektrikli mi almaliyim kafam karıştı.. Çalışan bir anne değilim bu arada evde olacağım. O yüzden manuel mi alsam diyordum onu da bir iki kişi çok kullanışsız dedi. Sizce?Aynen cnm hal edersin biz bitirdik. Erdeyse beşiği kangurusu puseti kıyafetleri herşeyi tamam sagdece pişik kiremidir sampuani tarağı öyle küçük şeyleri kaldı küvetini felan hep aldık
normali bu değildi zaten ben mi yanış biliyorumYa evet hastanedeki hemsirede aynisini soyledi. Yanlislik mi oldu diye doktorumuda aradim yok bilerek oyle istedim diyince verdim kanlari geldim bakalim sonuc bekliyorum hepsi bir arada zor olmustur bebeler buyudu mideler sıkıstı artik kaldirmiyo bunyeler
bende 3 çeşitler var zaten evet elektrikli kulanissiz tavsiye edebileceğim philips avent manuel pompasıBiz de neredeyse bitirdik benim kendime almam gerekenler kaldı. Göğüs pompası aldınız mı ben çok kararsızım herkes bir şey söylüyor manuel mi elektrikli mi almaliyim kafam karıştı.. Çalışan bir anne değilim bu arada evde olacağım. O yüzden manuel mi alsam diyordum onu da bir iki kişi çok kullanışsız dedi. Sizce?
Banyo küveti aldım cnm da kova sini felan Alicam hatirlattigin iyi oldu paspas gelecekti onu Alicam dahaBu hafta cuma Bime katlanır banyo küveti gelicek canım haberin olsun
Bende daha kendime birşey almadım sagdece hasta bezini aldım orkit aldım havlu aldım yeni küçük sampuan aldım ne olur ne olmaz die ben hiç kullanmadim göğüs için ev hanımı olduğum için lazım olmuyor bana ama alan arkadaşlar vardır burdaBiz de neredeyse bitirdik benim kendime almam gerekenler kaldı. Göğüs pompası aldınız mı ben çok kararsızım herkes bir şey söylüyor manuel mi elektrikli mi almaliyim kafam karıştı.. Çalışan bir anne değilim bu arada evde olacağım. O yüzden manuel mi alsam diyordum onu da bir iki kişi çok kullanışsız dedi. Sizce?
Su içmekten artık midem almıyor kız sendede sertlik varmı ne kadar su icersem içeyim sertlik gitmiyorkizlar bugun 29 haftalik oldum
Ultrasyona gore 29+4gunluk 1400 grm olmuş minigim bebegimin suyu iyi dedi ama dahada iyi olabilirdi bol su icmemi soyledi
Ramazan boyunca butun oruclarimi tuttum acaba onun etkisimi diye düşünüyorum
Senden karaciger ve bobrek fonksiyonlarida istemis kapsamli bakmisPheebs bak benden de bunları istemiş daha var da seninkine benzeyen bunlar sanki aynı gibi ?
Yarin kontrolum oldugu icin atmadim henuz doktoruma yarin sabah gostericem ama istemez normal bulursaGenede istedimi benım doktorum gereklı gormedi mesela seker yüklemesini ben kendimde istemedim zaten kebdınde hemsireim ara ara baktım kı senin degerleirnde iyi benım hmoglobına1c uc aylık senden daa yüksek
Nasil anlamadimnormali bu değildi zaten ben mi yanış biliyorum
Evet sertlik var canımSu içmekten artık midem almıyor kız sendede sertlik varmı ne kadar su icersem içeyim sertlik gitmiyor