2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
benimde sanki ilk hamileliğim gibi artık biran önce kucağıma almak istiyorum kızımı 😍 bu ağrılar mahfediyo beni birde ayaklarımla bacaklatım başladı belim yetmiyo gibi baya hurda olfum diyebilirim
Benim dün akşam ağrı maf etti bütün gün temizlik yaptım keşke yapmasaydim dedim eğil kalkmaktan pert olmuşum ayağa kalkıp yuruyemedim resmen çok şükür bugün iyiyim

bendede basenlerle göğüsler kocaman oldu ellerim yüzüm falan almadı kilo için değil ma şeker için dikkat edicem biraz sınırda çıktı çünkü biide onla uğraşmim 2 ay sonra burda artık doğumları konuşuruz 😍 şimdiden çok çok heyecanlıyım
Gerçekten az kaldı su gibi akıyor ama.akmiyor:) da

Acaba ilk kim doğuracak 😁
Hafta olarak benle gulue ama belli olmaz bir ay önce bile doğuran olabilirsiniz
bugün bez mez alalım dedik. Amaaan daha 2 ay var gün gelsin alırız diyip bıraktık.
Doktorum bana en son 40 hafta doldurabilirsin demişti 😃😃hiç umutlu değilim erken doğurmaya (istiyorum yoksa)

Acaba ilk kim doğuracak 😁

bugün bez mez alalım dedik. Amaaan daha 2 ay var gün gelsin alırız diyip bıraktık.
Doktorum bana en son 40 hafta doldurabilirsin demişti 😃😃hiç umutlu değilim erken doğurmaya (istiyorum yoksa)
Hahah banada 37 de doğar dedi 🤣🤣🤣 hiç umudum yok doğmaz bence veya daha geç doğar önceki doğumlar ima bakarak yorum yapmıştı kızım 35 de oğlumda 36 da doğmuştu 🤣🤣

Benim ilki 39+2 te planlı sezeryandi, bebek daha inmemisti. İki haftadan önce de inmez demişti ebe. Hemoroid ve çatı darlığını bahane edip sezeryan yapmıştı, tecrübesizligimden korkup tamam demiştim.
İkincisi 39+5 te Nişan geldi sezeryan oldum.
Şimdiki kız bebek. Erken gelir mi yoksa yine 39 dolmadan kipramaz mi diye düşünüyorum ☺️
2. De düzenli hurma yemiştim son haftalar , adaçayı içmiştim ssvd istemiştim olmadı son dk kalp atışları rayından çıktı kakasını yemiş bizim sıpa ☺️
Hahah banada 37 de doğar dedi 🤣🤣🤣 hiç umudum yok doğmaz bence veya daha geç doğar önceki doğumlar ima bakarak yorum yapmıştı kızım 35 de oğlumda 36 da doğmuştu 🤣🤣

Kızlar bugün sonuclarimi gösterdim bi de şeker cikti başıma 😔 gerci sınırda dedi.tahmin ediyordum. Bir değerim sınırdaymış dahiliyeyi yönlendirdi o da diyet vermeden önce bi hafta şekerini ölçmeni istiyorum sonra gerekirse diyet vericem dedi. Rapor çıkarttı şeker ölçüm cihazı alicam yarim günmüş bugün. Onu da kaçırdık artık pazartesiye kaldım. Bi tık moralim bozuldu annemde de şeker var inşallah diyete falan da gerek kalmaz tövbe yapamam ayı gibi iştahlı oldum doymuyorum hiç 😁yandık valla
Aynı durumdayız 3 gündür dikkat ediyorum içim gidiyor tatlılara ama kendimi tutuyorum ki benim yaşama sebebim tatlı ☺️ trendyoldan cihazı sipariş verdim ama o da gelemedi bir türlü eczanelerde şeker ölçüm cihazları pahalı açıkçası aynısını yarı fiyatına aldık bekliyorum bizde şeker hastası yok geçici gebelik şekeri diye düşünüyor doktor inşallah sizinkide öyledir

Kızlar bugün bebekler cok hareketliydi bende de öyleki rahatsiz eder derecesinde canimi acitiyolar hareket edince ve 3 kez falan afedersiniz vajinamdan cikacakmis gibi bir sanci cok korktum geliyolar mi dedim. Böyle olan var mi aranizda? Kisa sürdü Allah tan. Ama bu korkular gecmiyor bi türlü daha 26+4 teyim belki 32 falan olsam daha rahatlarim.

Korkma canım, sancı dediğin düzenli aralıklarla ve adet sancısı gibi gelir. O sipalar daha çok canımızı yakacaklar ona takılma ☺️
Kızlar bugün bebekler cok hareketliydi bende de öyleki rahatsiz eder derecesinde canimi acitiyolar hareket edince ve 3 kez falan afedersiniz vajinamdan cikacakmis gibi bir sanci cok korktum geliyolar mi dedim. Böyle olan var mi aranizda? Kisa sürdü Allah tan. Ama bu korkular gecmiyor bi türlü daha 26+4 teyim belki 32 falan olsam daha rahatlarim.

Aynı durumdayız 3 gündür dikkat ediyorum içim gidiyor tatlılara ama kendimi tutuyorum ki benim yaşama sebebim tatlı ☺️ trendyoldan cihazı sipariş verdim ama o da gelemedi bir türlü eczanelerde şeker ölçüm cihazları pahalı açıkçası aynısını yarı fiyatına aldık bekliyorum bizde şeker hastası yok geçici gebelik şekeri diye düşünüyor doktor inşallah sizinkide öyledir
Inşallah 🙏 bi hafta sabah öğle akşam aç tok ölçüp öyle gel dedi doktor. Ben cihazı eczaneden aldım 100 tlydi.çubuğuyla 150ye geldi. Belki de deprem bolgesindeyim diye fiyati uygun olmuş olabilir burda. Sana kaç gram yapılmıştı şeker yüklemesi?

Kızlar moralim bozuldu bugün çok ağladım. Üzülüp ağladığım zaman bebek çok hareketleniyo stresten sanırım. Ona da üzülüyorum stresi yaşattığım için. Huzurlu bi bebek olsun diye takmıyordum bir şeyi ama insan işte bir yerde patlıyor. 😞 hepinize huzurlu sağlıklı bayramlar diliyorum bebişlerizle 🌸

X