- 10 Kasım 2022
- 5.089
- 4.196
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.381
Benim dün akşam ağrı maf etti bütün gün temizlik yaptım keşke yapmasaydim dedim eğil kalkmaktan pert olmuşum ayağa kalkıp yuruyemedim resmen çok şükür bugün iyiyimbenimde sanki ilk hamileliğim gibi artık biran önce kucağıma almak istiyorum kızımıbu ağrılar mahfediyo beni birde ayaklarımla bacaklatım başladı belim yetmiyo gibi baya hurda olfum diyebilirim
Valla ya benimde 2 ci ama bende çok zorlanıyorum artık günleri sayar oldumBu son artik başka bi gebeligi kaldiramam
Cok zorlanirim bu ikinci gebeligim olmasani ragmen
Millet catir catur getiriyo
Acaba ilk kim doğuracak
Hafta olarak benle gulue ama belli olmaz bir ay önce bile doğuran olabilirsinizAcaba ilk kim doğuracak
Gerçekten az kaldı su gibi akıyor ama.akmiyor:) dabendede basenlerle göğüsler kocaman oldu ellerim yüzüm falan almadı kilo için değil ma şeker için dikkat edicem biraz sınırda çıktı çünkü biide onla uğraşmim 2 ay sonra burda artık doğumları konuşuruzşimdiden çok çok heyecanlıyım
bugün bez mez alalım dedik. Amaaan daha 2 ay var gün gelsin alırız diyip bıraktık.Hafta olarak benle gulue ama belli olmaz bir ay önce bile doğuran olabilirsiniz
AÇaba içimizde kalma durumu yokmu merak ettimHafta olarak benle gulue ama belli olmaz bir ay önce bile doğuran olabilirsiniz
Hahah banada 37 de doğar dediAcaba ilk kim doğuracak
bugün bez mez alalım dedik. Amaaan daha 2 ay var gün gelsin alırız diyip bıraktık.
Doktorum bana en son 40 hafta doldurabilirsin demiştihiç umutlu değilim erken doğurmaya (istiyorum yoksa)
Hahah banada 37 de doğar dedihiç umudum yok doğmaz bence veya daha geç doğar önceki doğumlar ima bakarak yorum yapmıştı kızım 35 de oğlumda 36 da doğmuştu
Aynı durumdayız 3 gündür dikkat ediyorum içim gidiyor tatlılara ama kendimi tutuyorum ki benim yaşama sebebim tatlıKızlar bugün sonuclarimi gösterdim bi de şeker cikti başımagerci sınırda dedi.tahmin ediyordum. Bir değerim sınırdaymış dahiliyeyi yönlendirdi o da diyet vermeden önce bi hafta şekerini ölçmeni istiyorum sonra gerekirse diyet vericem dedi. Rapor çıkarttı şeker ölçüm cihazı alicam yarim günmüş bugün. Onu da kaçırdık artık pazartesiye kaldım. Bi tık moralim bozuldu annemde de şeker var inşallah diyete falan da gerek kalmaz tövbe yapamam ayı gibi iştahlı oldum doymuyorum hiç yandık valla
19 25 haziran arası olacak sanırım benim :) bir aksilik olmazsa sezeryan olacağı için.Hafta olarak benle gulue ama belli olmaz bir ay önce bile doğuran olabilirsiniz
Kızlar bugün bebekler cok hareketliydi bende de öyleki rahatsiz eder derecesinde canimi acitiyolar hareket edince ve 3 kez falan afedersiniz vajinamdan cikacakmis gibi bir sanci cok korktum geliyolar mi dedim. Böyle olan var mi aranizda? Kisa sürdü Allah tan. Ama bu korkular gecmiyor bi türlü daha 26+4 teyim belki 32 falan olsam daha rahatlarim.
InşallahAynı durumdayız 3 gündür dikkat ediyorum içim gidiyor tatlılara ama kendimi tutuyorum ki benim yaşama sebebim tatlıtrendyoldan cihazı sipariş verdim ama o da gelemedi bir türlü eczanelerde şeker ölçüm cihazları pahalı açıkçası aynısını yarı fiyatına aldık bekliyorum bizde şeker hastası yok geçici gebelik şekeri diye düşünüyor doktor inşallah sizinkide öyledir
Sagolasın cnm ya korkular bitmiyor gercekten ayaklariyla mi mi vajinaya baski yapiyolar bilmiyorumKorkma canım, sancı dediğin düzenli aralıklarla ve adet sancısı gibi gelir. O sipalar daha çok canımızı yakacaklar ona takılma
artık aksın ağrılar mahfediyoGerçekten az kaldı su gibi akıyor ama.akmiyor:) da