2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Gunaydin canim
Benim plesantayla sorunum yok da
Dedigin gibi agrilarim var kas agrilar aksamlari uyumakta zorlaniyorum
Egilip kalmakta ve yuruyuş yapmakta bile zorlaniyorum artik
Bugun yuruyus yapiyim dedim iki adim attim sonra arabaya bindik eve geldim cunku cisim geldi ya surekli 5 dakikada bir wc gidiyorum biktim yeminle. İlk hamileligimde ki rshatligimi istiyorum

Ksc kilo ile hamile kaldım canm ne kdr az almışsın bende üç dört kilo almstm doktor al dedi otuz haftalık oldm beş kilo aldm
Birde yazmayi unutmusum bende insulin direnci ciktigi icin kadin dogum uzmani olan yakinim gebelim boyunca max 11 kilo alman lazim dedi ozellikle az yemiyorum ama normal yeme duzenimde de az az sık sık yiyordum zaten gebelikte duzenim değişmedi bebegin gelisimi de iyi oldugu icin takmiyorum acikcasi kilo almamayi hatta zayifladin diyenler var

Bende aynıyım gebelik sekeri olunca diyetteyim 63 le hamile kaldım 67 yım 28 +5 deyız bebekte gayet iyi kilosu bakalım diyete devam

Kizlar sizde hamilelik lekesi başladimi ?
Benim boyunlarda hafif kararma başlamiş ilk gebeligimde çıkmıştı dogumdan sonra gecti cok şukur
Cnm benim leke degil de bacaklarimda ayagimda degisik yerlerimde damar belirginleşmesi oldu kilcal damarlar. Ilk hamileligimde hic olmamisti insallah kalici degillerdir. Bakiyorum da bi cok kisi ikinci hamileliklerinde zorlaniyor ben de dahil. Ilk hamilelgiimde benhic hamile gibi degilmisim diyorum. Bu cok zor gecti. Yaşla da alakasi var sanirim bilemedim

Onlar varis eğer artarsa kalıcı maalesef. Bende de var az az. Doktora gitmek gerekiyor da erteledim maalesef.

Kızlar ya gebeliğimin ilk dort ayı berbat kusma bulantı. Kötü tat mide ağrısı ile geçti okdr kötüydüm ki kendimde değildim o geçti bel ağrıları başladı o günlere bakınca bel ağrısı yanında hafif kalır elbet ama. Yine beni zorluyor şimdide mantar var belki iki aydır geçmiyor. Mahvetti beni özellikle geceleri. İnanın günde üç iç camasiri değiştirdim yeni çamaşırlar aldm. Bol su. Vs yok. Bazı gubler dayanamyrm. Üçte uyandk sahura hala uyuyamadm uykuda gitti.

İlaca rağmen mi geçmiyor. Tedavi oluyor musunuz

Canim senin varis olmasinmi? Çünkü gebelikte cikabiliyormuş
Bu ikinci gebeligim bunda daha zorlaniyorum ilkine gore yaşla alakasi yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…