- 22 Mart 2019
- 5.257
- 11.807
- 25
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.241
Normali 40 en azi 25 galibaKızlar cuma günkü muayenem de arada baskı hissettiğimi ve çok çabuk geçtiğini söyledim, doktorum karından rahim uzunluğunu ölçtü 31 çıktı rahim ağzı kapalı dedi bu oran normal mi sizde nasıl ?
Benim eller cok siş ayakalarda bi tik şişme varKızlar az tuzlu yememe bol su içmeme rağmen inanılmaz ödemim var. 6. Aya kadar bir şey yoktu bir anda oldu. Sizin de öyle mi? Ayakkabılarım şişlikten zor oluyor.
Benim eller cok siş ayakalarda bi tik şişme var
Bacaklardada hafif başlamiş
İnsallah daha da şişmem beni cok kisitliyo
Evet öyle şimdiye kadar 3 ayrı doktora muayene oldum detaylı ile birlikte bi sıkıntı olsa dile getirirlerdi diye düşünüyorumNormali 40 en azi 25 galiba
Canım boyle şeylerde kendin doktoruna sormali bazilari aciklama be yapmiyo
Ben yuruyuş yapinca daha beter agri yapiyoBenim de öyle. Yani çok kısıtlıyor şişlik insanı. Biraz yürüyüşü artırsan geçer mi bilmiyorum deneyeceğim bu hafta
Belki ben yanlisim ama 31 mm gene kisa birazEvet öyle şimdiye kadar 3 ayrı doktora muayene oldum detaylı ile birlikte bi sıkıntı olsa dile getirirlerdi diye düşünüyorum
Bana da aynısını yazmış canım inşallah iyi gelirÇoksa akıntı ondandır canım bende oldum enfeksiyon için monurol saşe vermişti bana ilaç tek dozluk iyi gelmişti.
Benim anlimda var canım ya boynumda yüzümde kizariklar var sanki damarlarım çıkmış küçük küçükKizlar sizde hamilelik lekesi başladimi ?
Benim boyunlarda hafif kararma başlamiş ilk gebeligimde çıkmıştı dogumdan sonra gecti cok şukur
Tek doz antibiyotik yazmış monurol enfeksiyon için. Kan ilacını da değiştirmiş. Oroferon yazmış ferrum çok kabızlık yapıyor diye düzenli içmiyordum.Gecmiş olsun kan degeriniz kac acaba?
Enfeksiyon icin ilac vermedi mi?
Ben de 9 kilo aldım canımKızlar doğum başından beri kaç kilo aldınız ben 11 kilo almışım bile
Benim dudaklarımın kenarlarında kararma oldu.Biraz can sıkıcı kuru,soğuk havalarda daha da belirgin oluyor.Sanki ağda yaptırmışımda yanmış gibiKizlar sizde hamilelik lekesi başladimi ?
Benim boyunlarda hafif kararma başlamiş ilk gebeligimde çıkmıştı dogumdan sonra gecti cok şukur
Canım yorgandan ziyade bebek battaniyesi kullanılıyor. Birkaç battaniye kullandık biz kızımda. Yazın sadece müslin örtüler yetiyor. Yorgan olduğu gibi kaldı ama yine de bir tane olsun istiyosan.Kızlar selamlar tecrübelilere özellikle bir şey danışacağım. Şimdi park yatak için nevresim takımı alacağım fakat zaten yastık kullanılmıyor. Hadi onu süs diye yatağı toplayınca koyarım desek. Yorgan kullanılmayacak tek çarşaf işe yarıyor. Yorgan kullanımına ne zaman başlıyoruz? Yani temmuz bebesi zaten üstüne pike atsak yeter diye düşünüyorum. Havalar soğudukça tuluma geçerim diye düşünüyorum bu yorganları hiç kullanmayacak mıyız direkt pike takımı mı alsam?
Evet bu ara benim de ağrıyorKızlar bir de özel bolgenizin kemikleri agriyormu ben ölüyorum agridan. Hani spor yaparsiniz hamlarsiniz agrirya. Ozel bolgemin resmen kemikleri ağrıyo kafayi yicem ya bebek asagida olduğu icin olabilir mi doktora sordum bir sey demedi
Desene doğuma kadar iyice alicaz kiloyuBen de 9 kilo aldım canımyediğim, içtiğim hatta aldığım nefes bile yarıyo.
Muhtemelen bi bu kadar daha alırsam diye korkuyorumDesene doğuma kadar iyice alicaz kiloyu
İnsallah gecer dogumdan sonraBenim anlimda var canım ya boynumda yüzümde kizariklar var sanki damarlarım çıkmış küçük küçük
Bende 11 kilo aldimKızlar doğum başından beri kaç kilo aldınız ben 11 kilo almışım bile
Anladim canimTek doz antibiyotik yazmış monurol enfeksiyon için. Kan ilacını da değiştirmiş. Oroferon yazmış ferrum çok kabızlık yapıyor diye düzenli içmiyordum.
Benim vucudum yuzum kupkuru olmuş hamilelikten galibaBenim dudaklarımın kenarlarında kararma oldu.Biraz can sıkıcı kuru,soğuk havalarda daha da belirgin oluyor.Sanki ağda yaptırmışımda yanmış gibi