2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kilo alıyorum almadan doguranlarada ayrıca hayran oluyorum nasıl almıyorlar anlamıyorum bu şekilde beslenmeye basliycam inşallah bende yarından itibaren benim sorunum fazla yemek tabak bitsin diye uğraşmak

Devlet hastanesinde diyetisyen var ücretsiz gidebilirsin. Önce dahiliyeye gidip ordan diyetisyene gitmek istiyorum dersen oraya sevk eder doktor. Ayrıca sağlıklı hayat merkezleri var yine devletin oraya da gidebilirsin.
2 yaşında oğlum var ilçede tekim bu yüzden onu bırakıp gidemiyorum hastaneye gittiğimde yıkıyor ortalığı kendisi için gittiğimiz sanıyor ve çok zor sakinlesiyor

Kızlar selamlar tecrübelilere özellikle bir şey danışacağım. Şimdi park yatak için nevresim takımı alacağım fakat zaten yastık kullanılmıyor. Hadi onu süs diye yatağı toplayınca koyarım desek. Yorgan kullanılmayacak tek çarşaf işe yarıyor. Yorgan kullanımına ne zaman başlıyoruz? Yani temmuz bebesi zaten üstüne pike atsak yeter diye düşünüyorum. Havalar soğudukça tuluma geçerim diye düşünüyorum bu yorganları hiç kullanmayacak mıyız direkt pike takımı mı alsam?

Ben ilk sene oğluma battaniye kullanmıştım sararak tulum kullanmadım yorganı 1.5 yaşından sonra daha rahat kullandım oğlumda senin tercihin istersen takım olarak al zaten normalde de alacaksın sadece Zaman olarak şimdi değil de ileride olur ama

İnşallah canım aynı endişe bende de var risk de yok bildiğim kadarıyla erken doğum için ama ikide bir aklıma gelip duruyo ya erken gelmek isterse diye korkuyorum
Endiseler dogurana kadar devam edecek sanırım dogum yaklasinca bi de dogum endiselerimiz olacak cnm. Benim ikiz bi de suyu fazla demisti doktor her hafta gecince bi hafta daha bitti diye gün sayiyorum.

Endiseler dogurana kadar devam edecek sanırım dogum yaklasinca bi de dogum endiselerimiz olacak cnm. Benim ikiz bi de suyu fazla demisti doktor her hafta gecince bi hafta daha bitti diye gün sayiyorum.
benim şimdiden başladı doğum endişesi doğumdan çokta dikişten korkuyorum inşallah dikişsiz olur

Bende de oluyor

benim şimdiden başladı doğum endişesi doğumdan çokta dikişten korkuyorum inşallah dikişsiz olur
Benim ilk doğumumda oglumun kalp atislari yavaşlamaya başlayınca doktor vajinama uyuşturan iğne vurup kucuk bir kesik attı. Dogum ondan sonra zaten hemen gerçekleşti. Daha sonrada bir kaç dikiş attı. Iyilesme surecinde yatakta Altima bir seyler serip orasını hep havalandırdım ve cok çabuk iyileşti.

Canım aynı şey bendede oluyordu bıcak saplanır gibi elektrik verir gibi bi his vajina içinde halada ara ara oluyor doktora sordum normal dedi bu tarz ağrılar hisler su konusuna gelincede su dedi öyle geldiği zaman çiş kaçağı gibi isteğe bağlı tutabilecğein bişey değil demişti yani ona engel olmazsın ve az gelmez akıntı ve idrar kaçağı gibi dedi yoğun ve tutulamayacak şekilde olur dedi.

ben iyileşme sürecinden değil dikiş sürecinden korkuyorum uyuşturmamışlardı beni uyuşturduk dediler herşeyi hissettim o yüzden doğumdan daha zor geldi bana

Tatlıyı ve ekmegi kesmem lazım zaten az kaldı iki ay dışını sıksan biticek bak ben az kilo aldm ama gebelik sekerim var diye 1 aydır diyetteyim bebek için anne herseyi yapıyor bi sekilde emin ol o yüzden kendi sınavın bu diye düşünüp yeme

Günaydın annisler. Ya bir sey sorcam size de. Benim hamileligim cok zor geciyor agrilardan duramıyorum resmen. Sanki karnimin icinde yara var gibi açıyor iici. Dun doktora gittim plasantan aşağı da bunu biliyorum zatende o agriyan yerde plesantam varmış. Ama cok agri yapiyor. Doktor.hic yukari cikmamis tekrar kanama olabilir dikka et dedi. Burde surekli tuveletim geliyo bebegin durusuda sikintili yan yatıyor plesantadan dolayi boyle yatiyor dedi doktor. Ayakları rahim agzimda hissediyorim surekli vuruyor canim cok aciyor o vurdukca tuvaletim geliyo bebek surekli kasiklarimda yukarida cikmadi cok rahatsızım ya ilk hamileligim cok rahatti hic hamile gibide değildim. Bunda cok mutsuzum sikayet etmiyorum ama cok zorlanıyorum korkuyorum da kanamam olck diye sizde durumlar nasil bebekler yukari çıktımi?

Açıkçası tatlıyı çok yemiyorum ama önüme koyulan yemekler kalmasın diye yediğim çok oluyor ne yazikki tatlıdan midem rahatsız oluyor

Kızlar bir de özel bolgenizin kemikleri agriyormu ben ölüyorum agridan. Hani spor yaparsiniz hamlarsiniz agrirya. Ozel bolgemin resmen kemikleri ağrıyo kafayi yicem ya bebek asagida olduğu icin olabilir mi doktora sordum bir sey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…