-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.161
Ben de 2. Yi verdim digerlerini bekliyorum. Ama sıkıntıdan beklerken sekerim cikacak gercektenBende şu an hastanedeyim ailede şeker varsa yapılmasını tavsiye ediyoruz dedi doktor.2. Kanı verdim 2 tane daha var valla sona kadar dayanabilir miyim bilmiyorum.Baş dönmesi olursa kesiyoruz dediler.Anne olmak zormuş kuzu ya
Valla öyle doktor odasından çıkarken seni uzun bi macera bekliyor demişti de bu kadar uzun olacağını tahmin etmemiştim.Gelenden gidenden midem bulanacak şimdiBen de 2. Yi verdim digerlerini bekliyorum. Ama sıkıntıdan beklerken sekerim cikacak gercekten
Evet 2 tane kaldı. Bi de bunların sonucunu mu beklemek gerekecek, imdat diye bagırıcamValla öyle doktor odasından çıkarken seni uzun bi macera bekliyor demişti de bu kadar uzun olacağını tahmin etmemiştim.Gelenden gidenden midem bulanacak şimdi
Onlarla beraber öğlen işimiz bitecek resmen.Senin de 2 tane daha kaldı dimi?
Yarın çıkacak dedi bizimki.Tüm hastane fobimi yendim hamilelik süresince en son perinatoloji beni göze yönlendirdi ben böyleEvet 2 tane kaldı. Bi de bunların sonucunu mu beklemek gerekecek, imdat diye bagırıcam
Aynen oyle, bendede basta baya israr etti. Ama esim insülin kullanmamak icin yediklerimize cok dikkat ettigimizi soyleyince kadın ikna oldu. Kendi kizida çocukluğundan beri tip 1 diyabet hastasiymis. Esimin insülin kullanmaması baya sasirtti. Esim ekmegi felan kesti, ben tabi yiyorum ama olcunce sekerim hiç bir zaman ne dusuk ne de yüksek cikmadigi icin biraz rahatız. Birde ilk gebeligimdede seker yükleme testi yaptigimda cikmamisti. Sanirim birazda onun rahatligi var.Bende şu an hastanedeyim ailede şeker varsa yapılmasını tavsiye ediyoruz dedi doktor.2. Kanı verdim 2 tane daha var valla sona kadar dayanabilir miyim bilmiyorum.Baş dönmesi olursa kesiyoruz dediler.Anne olmak zormuş kuzu ya
Yok yeter ki sağlıkla gelsin zaten sezaryen veya normal her şeye hazırım. Beni doğana kadar korkutmasın da yüreğim ağzımda geçmesin son dönem derdim oSezeryan da kötü bir şey değil Canım endişe etme her iki doğum şeklinin de avantajları ve dez avantajları var ben isteğe bağlı sezeryan olcam bir aksilik olmazsa inşallah herşey gönlünce olsun hepimiz bebeklerimize sağlıkla sıhatle kavuşalım
Evet ben de öyle diyordum da doktorum enerjisi olan insan hareketli olur senin keyfin yokken bir şey yapasın geliyor mu o da keyfi yerinde olduğu için hareketli, mutlu bir bebek diyor. Sizinki de öyle enerjisi yerinde demek kiBenimkide cok hareketli gece uyutmuyor gunduz yatirmiyor hareketleri hic azalmiyor simdiye kadar kordon dolanmasi yasamadik ama korkuyorum bi yandan bu kadar hareketli olmasi normal mi icerde biseyler ters mi gidiyo niye bu kadar hareket ediyo rahatsiz mi oluyo. Annelik gercekten delilikmis onu anladim
Bende dönemiyorum sola yat diyorlar sola yatınca sağ kaburgamda göğsümün altında ağrı oluyor.Eşim kalkarken sırtımdan destek veriyorAynen oyle, bendede basta baya israr etti. Ama esim insülin kullanmamak icin yediklerimize cok dikkat ettigimizi soyleyince kadın ikna oldu. Kendi kizida çocukluğundan beri tip 1 diyabet hastasiymis. Esimin insülin kullanmaması baya sasirtti. Esim ekmegi felan kesti, ben tabi yiyorum ama olcunce sekerim hiç bir zaman ne dusuk ne de yüksek cikmadigi icin biraz rahatız. Birde ilk gebeligimdede seker yükleme testi yaptigimda cikmamisti. Sanirim birazda onun rahatligi var.
Bu arada yatakta sag sola dönmek şimdiden zorlaştı ve benim daha doguma 14 hafta var, vay halime
Bana da seker var dediler olcuyorum surekli normal duzeylerde cikiyo aclik 70-80 arasi tokluk sadece 1 kere 141 cikti onda da hamburger yedim normal dedi doktor. Ayni sekilde normal diyetisyene yonlendirdi diyet listesi bnm icinde benlik degil. Normal beslenme duzenimde cok yemek yemiyorum zaten 27 haftalik hamileyim 3 kilo aldim sadece cocugun gelisimide normal. Hatta doktora sordum testte yanlislik olabilir mi acaba diye cunku diyeti uygulamadigimi uygulamamama ragmen degerlerin bu sekilde oldugunu soyledim sen dikkat et yine de yedigine ictigime degerlerin guzel gidiyor bu duzende devam et dedi..
Bugun 28 haftalik oldumGünaydın kızlar 30.haftaya girdim ben. Hem doğsun istyrm hem dursun:))))
Ay benimki daha minik teyzeleri, 26 haftalık oldu.Bugun 28 haftalik oldum
Benim bebiş ultrasyona gore bi hafta onde gidiyorAy benimki daha minik teyzeleri, 26 haftalık oldu.
Dün Kağan Kocatepeden haftamı dinleyeyim dedim 3. Trimester diyor. Ben daha var sanıyordum.
Üzüldüm canım, sonu güzel olsunDogrusu ilk gebeligim boyle degildi bunda daha zorlaniyorum
Ben senden 5 gün önceyimBugun 28 haftalik oldum
Kandilimi.mubarek olsun duamız kabul olsunHayırlı kandiller güzel hamisler
Ksc kilo ile hamile kaldım canm ne kdr az almışsın bende üç dört kilo almstm doktor al dedi otuz haftalık oldm beş kilo aldmBana da seker var dediler olcuyorum surekli normal duzeylerde cikiyo aclik 70-80 arasi tokluk sadece 1 kere 141 cikti onda da hamburger yedim normal dedi doktor. Ayni sekilde normal diyetisyene yonlendirdi diyet listesi bnm icinde benlik degil. Normal beslenme duzenimde cok yemek yemiyorum zaten 27 haftalik hamileyim 3 kilo aldim sadece cocugun gelisimide normal. Hatta doktora sordum testte yanlislik olabilir mi acaba diye cunku diyeti uygulamadigimi uygulamamama ragmen degerlerin bu sekilde oldugunu soyledim sen dikkat et yine de yedigine ictigime degerlerin guzel gidiyor bu duzende devam et dedi..