2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben de 2. Yi verdim digerlerini bekliyorum. Ama sıkıntıdan beklerken sekerim cikacak gercekten

Ben de 2. Yi verdim digerlerini bekliyorum. Ama sıkıntıdan beklerken sekerim cikacak gercekten
Valla öyle doktor odasından çıkarken seni uzun bi macera bekliyor demişti de bu kadar uzun olacağını tahmin etmemiştim.Gelenden gidenden midem bulanacak şimdi
Onlarla beraber öğlen işimiz bitecek resmen.Senin de 2 tane daha kaldı dimi?

Evet 2 tane kaldı. Bi de bunların sonucunu mu beklemek gerekecek, imdat diye bagırıcam

Aynen oyle, bendede basta baya israr etti. Ama esim insülin kullanmamak icin yediklerimize cok dikkat ettigimizi soyleyince kadın ikna oldu. Kendi kizida çocukluğundan beri tip 1 diyabet hastasiymis. Esimin insülin kullanmaması baya sasirtti. Esim ekmegi felan kesti, ben tabi yiyorum ama olcunce sekerim hiç bir zaman ne dusuk ne de yüksek cikmadigi icin biraz rahatız. Birde ilk gebeligimdede seker yükleme testi yaptigimda cikmamisti. Sanirim birazda onun rahatligi var.
Bu arada yatakta sag sola dönmek şimdiden zorlaştı ve benim daha doguma 14 hafta var, vay halime

Yok yeter ki sağlıkla gelsin zaten sezaryen veya normal her şeye hazırım. Beni doğana kadar korkutmasın da yüreğim ağzımda geçmesin son dönem derdim o

Evet ben de öyle diyordum da doktorum enerjisi olan insan hareketli olur senin keyfin yokken bir şey yapasın geliyor mu o da keyfi yerinde olduğu için hareketli, mutlu bir bebek diyor. Sizinki de öyle enerjisi yerinde demek ki aman başlarına iş açmasınlar da hareketli olsunlar.

Bende dönemiyorum sola yat diyorlar sola yatınca sağ kaburgamda göğsümün altında ağrı oluyor.Eşim kalkarken sırtımdan destek veriyor

Ben 25 hafta da 4 kilo almışım. Diyetisyene söyledim. Kilo da verebilirdin dedi
Kendi doktorum ayda 1-1.5 kilo kadar alma hakkım olduğunu söyledi bundan sonrası için bakalım önümüzdeki süreçte bizi ne bekliyor

Ksc kilo ile hamile kaldım canm ne kdr az almışsın bende üç dört kilo almstm doktor al dedi otuz haftalık oldm beş kilo aldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…