2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar bir de özel bolgenizin kemikleri agriyormu ben ölüyorum agridan. Hani spor yaparsiniz hamlarsiniz agrirya. Ozel bolgemin resmen kemikleri ağrıyo kafayi yicem ya bebek asagida olduğu icin olabilir mi doktora sordum bir sey demedi 🙄

Spordan hamlamis gibi his var bende. Bebegimide cok asagida hissediyorum. Yan yatiyo demisti doktorum suan sanırım hala ayni pozisyonda. Insallah vakitlice donerde zora sokmaz beni.

Günaydın annisler. Ya bir sey sorcam size de. Benim hamileligim cok zor geciyor agrilardan duramıyorum resmen. Sanki karnimin icinde yara var gibi açıyor iici. Dun doktora gittim plasantan aşağı da bunu biliyorum zatende o agriyan yerde plesantam varmış. Ama cok agri yapiyor. Doktor.hic yukari cikmamis tekrar kanama olabilir dikka et dedi. Burde surekli tuveletim geliyo bebegin durusuda sikintili yan yatıyor plesantadan dolayi boyle yatiyor dedi doktor. Ayakları rahim agzimda hissediyorim surekli vuruyor canim cok aciyor o vurdukca tuvaletim geliyo😓 bebek surekli kasiklarimda yukarida cikmadi cok rahatsızım ya ilk hamileligim cok rahatti hic hamile gibide değildim. Bunda cok mutsuzum sikayet etmiyorum ama cok zorlanıyorum korkuyorum da kanamam olck diye 😥 sizde durumlar nasil bebekler yukari çıktımi?
Geçmiş olsun çok inşallah düzelir yukarıya çıkar plasenta benimki bütün karnımı dolaşıyor bütün gün ne yaptığı belli değil 😅 ama zorlanıyorum özellikle gece yatacağım zaman bide çok hareketli

Kızlar bir de özel bolgenizin kemikleri agriyormu ben ölüyorum agridan. Hani spor yaparsiniz hamlarsiniz agrirya. Ozel bolgemin resmen kemikleri ağrıyo kafayi yicem ya bebek asagida olduğu icin olabilir mi doktora sordum bir sey demedi 🙄
Olabilir bence zaten daha da agirlasacagi için baskı artacaktır aşağıda olduğu için senin agrilarin daha dayanılmaz olabilir bence

Günaydın annisler. Ya bir sey sorcam size de. Benim hamileligim cok zor geciyor agrilardan duramıyorum resmen. Sanki karnimin icinde yara var gibi açıyor iici. Dun doktora gittim plasantan aşağı da bunu biliyorum zatende o agriyan yerde plesantam varmış. Ama cok agri yapiyor. Doktor.hic yukari cikmamis tekrar kanama olabilir dikka et dedi. Burde surekli tuveletim geliyo bebegin durusuda sikintili yan yatıyor plesantadan dolayi boyle yatiyor dedi doktor. Ayakları rahim agzimda hissediyorim surekli vuruyor canim cok aciyor o vurdukca tuvaletim geliyo😓 bebek surekli kasiklarimda yukarida cikmadi cok rahatsızım ya ilk hamileligim cok rahatti hic hamile gibide değildim. Bunda cok mutsuzum sikayet etmiyorum ama cok zorlanıyorum korkuyorum da kanamam olck diye 😥 sizde durumlar nasil bebekler yukari çıktımi?
Gunaydin canim
Benim plesantayla sorunum yok da
Dedigin gibi agrilarim var kas agrilar aksamlari uyumakta zorlaniyorum
Egilip kalmakta ve yuruyuş yapmakta bile zorlaniyorum artik😔

Canım aynı şey bendede oluyordu bıcak saplanır gibi elektrik verir gibi bi his vajina içinde halada ara ara oluyor doktora sordum normal dedi bu tarz ağrılar hisler su konusuna gelincede su dedi öyle geldiği zaman çiş kaçağı gibi isteğe bağlı tutabilecğein bişey değil demişti yani ona engel olmazsın ve az gelmez akıntı ve idrar kaçağı gibi dedi yoğun ve tutulamayacak şekilde olur dedi.
Şimdi aradı hemşire idrar yollarımda çok fazla enfeksiyon varmış ondan sanırım benimki😞 kanım da çok düşmüş.

Canlar agrisi sizisi olanlar cok gecmis olsun son duzluge girerken basladik artik bu tarz sorunlari yasicaz bi muddet. Benimde disim iltihap yapmis ama tamamen gebelik hormonlarindan dolayi gul gibi disten olduk iyi mi 😅 Antibiyotik aliyorum mecbur insallah baska bilmedigim bir sorun varsa onada sifa olur. Dis agrisi beynimi oyarken nefes egzersizi yaptim bol bol lutfen deneyin aklinizi odaginizi agridan aliyo gercekten dogumda da cok faydasi olucak ister normal ister sezeryan fark etmez sakinlesmenizi sagliyo bir nebzede olsa. Ben 4 4 8 nefes egzersizini yapiyorum 4 sn nefes al 4 sn nefes tut 8 sn nefes ver şeklinde. İnsallah biraz olsun aklinizi vucudunuzu mesgul edip rahatlatir. 🙏🏻

Ben haziran anneleri grubundayım ama burayı da takipteyim. Ben de yarım rahimliyim ondan mıdır bilmem bebeğin kafası yukarda ayaklar aşağıda sürekli mesaneme tekme yiyorum ve hep bir idrarım varmış hissi oluyor bi anda tekme yiyince artıyor o hissiyat. Bazen benim de canımı acıtacak derecede tekmeler yiyorum. Ağrılarım benim de oluyor bel sırt ve kasık bazı günler hiç bir şey yapamıyorum. Bazı günler daha rahatım bir günüm bir günümü tutmuyor 🤷🏼‍♀️

Kızlar cuma günkü muayenem de arada baskı hissettiğimi ve çok çabuk geçtiğini söyledim, doktorum karından rahim uzunluğunu ölçtü 31 çıktı rahim ağzı kapalı dedi bu oran normal mi sizde nasıl ?

Benimki de başlarda aşağıdaydı ama sonra bi daha duymadım doktordan bunu.Bu arada bende karnımda hareket hissettiğim zaman taa vajinamda da oynama hissediyorum resmen.

Kızlar cuma günkü muayenem de arada baskı hissettiğimi ve çok çabuk geçtiğini söyledim, doktorum karından rahim uzunluğunu ölçtü 31 çıktı rahim ağzı kapalı dedi bu oran normal mi sizde nasıl ?

Sanki yoksa korkmana gerek yok. Bende enfeksiyon yüzünden ilk gebeliğimde 25 haftalık hamileyken 3 saat icinde 4 cmden 1,4 cme düşmüştü ve sancılarım vardi. Bir hafta hastanede yatış verdiler ve sancıları durdurmak icin iğne vurdular. Her ihtimale karşı bebegede ciğer gelişimi icin iğne vuruldu. Daha sonra o sekilde 40.6 da dogum yaptım. 1,4 santim rahim ağzıyla gezdim yani. Ama tabi bu süreçte calışma yasağı felan vardi.

Açıkçası tatlıyı çok yemiyorum ama önüme koyulan yemekler kalmasın diye yediğim çok oluyor ne yazikki tatlıdan midem rahatsız oluyor
Bunu bi avantaj olarak gör o zaman ben tatlı diye hergün ağlıyorum ama dogumdan sonra diyip sakinleşmeye çalışıyorum 🫠🫠😂😂😅 yemek işini porsiyon küçülterek çözebilirsin kuzum sıkma canını az yap ve koy bitiricek zaten biter tabakları küçült yemek cok görünsün fazla yedib sanarsın devam etmezsin belki tabi bunlar ufak taktikler 😂

Sanki yoksa korkmana gerek yok. Bende enfeksiyon yüzünden ilk gebeliğimde 25 haftalık hamileyken 3 saat icinde 4 cmden 1,4 cme düşmüştü ve sancılarım vardi. Bir hafta hastanede yatış verdiler ve sancıları durdurmak icin iğne vurdular. Her ihtimale karşı bebegede ciğer gelişimi icin iğne vuruldu. Daha sonra o sekilde 40.6 da dogum yaptım. 1,4 santim rahim ağzıyla gezdim yani. Ama tabi bu süreçte calışma yasağı felan vardi.
Anladım canım, sancım yok Allaha şükürler olsun ama bazen baskı hissediyorum oda normal herhalde

X