2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Merhaba kizlar nasılsınız bende hamileyim bat 21 Ekim bı oğlum daha olacak inşallah benim sıkıntım yüksek kiloda hamile kalmak şuan 6. Aydayim ama resmen doğuma gider şekilde görünüyorum kendim değilde bebeğimin kilo alması için düzgün beslenmeye çalışıyorum ama kilomda çok hızlı artıyor şuan 84 kiloyum bana onerebileceginiz neler var

Merhaba canım kaç kilo aldın şimdiye kadar diyetisyen desteği alırsan aslında senin için iyi olur bol sebze ve protein yemeye çalış ama ara öğün yap yoğurt ceviz vs ile

Kandilimiz mubarek olsun kızlar. Ben de 26+1 oldum. Şoyle bi 35 i görsem rahatlarım. Hep bi endise ama onceye göre daha az endiseliyim sanırım. Hepimiz dua edelim bu mubarek gecede saglıkla doguralım insallah zamanında.
İnşallah canım aynı endişe bende de var risk de yok bildiğim kadarıyla erken doğum için ama ikide bir aklıma gelip duruyo ya erken gelmek isterse diye korkuyorum

En başta porsiyon kontrolü sağlayabilirsiniz. Yemeklerin miktarını biraz azaltabilirsiniz. Kahvaltıda 1 dilim peynir 1 yumurta 2-3 dilim ekmek biraz zeytin domates salatalık yeterli.
Öğle ve akşam yemeklerinde et tavuk balık ya da kurubaklagil yanında salata yine 2-3 dilim ekmek ya da pilav makarna 6 yemek kaşığı kadar. Aralarda 2-3 su bardağı süt ya da yoğurt 2 tane meyve.
Paketli ürünler, tatlılar vs tüketiyosanız onları bırakın. Ve kısa yürüyüşler yapmaya çalışın.
Bebek her türlü beslenir ona çok takılmayın. Ki kilo alıyosanız yedikleriniz size de bebeğe fazlasıyla yetiyordur.

Merhaba canim karbonhidrat tahil grubu kesmeni oneriyorum ozellikle ekmek makarna pirinc seyler
Bebegin icinde protein almalisini kaju findik fistik kaşar peynir falan

29 hafta içindeyim bebek hareketleri baya azaldı yeri daralıyor diyemi acaba. Bugün doktora da gittik herşey yolundaydı şükür.

Merhaba canım kaç kilo aldın şimdiye kadar diyetisyen desteği alırsan aslında senin için iyi olur bol sebze ve protein yemeye çalış ama ara öğün yap yoğurt ceviz vs ile

9 kilo aldım diyetisyenler çok pahalı ne yazikki oraya ayıracak bir bütçem Yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…