2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim de 1 kere dolanmış.Seninki gibi çok hareketli.Perinatolog içeride bu durumun çok önemli olmadığını söylemişti.Geçen hafta tekrar gittiğimde kordonu boynunda görmedi.Çıkma ihtimali yüksek.Daha çok zaman var demişti.

Fıstığım oruc tutmuyorsun demi bak eşim oruc tuttugu için hep reflu halinde ama sen tutuyorsan eger ki tutma derim evet doktoruna söyle seni raahtlatcak biseyler versin cok kötü bisey o reflü işi
Yok yok oruç tutmuyorum, tutamak da zaten aclığa dayanamıyorum

Daha ayrintiliya tekrar girmedim en son aynı şekilde duruyordu. Tek kat inan hiç sorun değil endişelenme düşünme bile 2 riskliymis 3 en çok takip edilmesi gerekenmis. Hareketlerini takip ediyorum şimdilik elimden başka bişey gelmiyor

Valla kuzenimin eşinin daha rahat geçmişti canım herkeste bir olmuyo demekki ama şöyle bişey var her operasyonun iyi ve kötü yönleri var illaki spinaldede çok şiddetli baş ağrısı oluyor diyorlar deneyimlere göre bel ağrısı veya. Normal doğumun sancı şiddeti var ama sonrasında çok rahat hızlı toparlıyorlar yani bence hepsinde bi zahmet illaki var o yüzden doktorun uygun gördüğü şey senin ve bebeğin için en iyisidir endişe etme

Ben de hamileliği sevdim bir sorunum yoktu da kordon boynundaymış bebeğimin, bunu öğrenince biraz üzüldüm umarım düzelir.
Çok detaylı bilgiye sahip değilim ama dinlediğim kadarıyla 3 tur bile dolanmış bebekler oluyor boynuna kordonun düğüm olmadığı sürece sıkıntı yok diye biliyorum kan akışı sağlanıyor düğümde bile çoğu zaman bir sorun olmuyormuş öyle diyordu Kaan kocatepeydi sanırım dinlediğim doktor.

Benimde kanım duauk ilacai ikiye çıkardık kabızlık yaptı arada bende kuru üzüm yiyorm sabah iki yumurta et yemegi yiyorm. Sizin kaç olmuş benim acaba yukseldimi bir baktirica.
En son ilk defa 11.5 a çıkmıştı, yine düşük ama en azından düşmeyip yükseliyor umarım sizinkini de yükseltir
Bn de ilacı 2 ye çıkar çıkmaz ishal yaptı maalesef ama geçti 4-5 güne.

Canim 220 cok cikmiş doktorunla konustunmu
Evet evet kendi doktorum da gebelik şekeri tanısi koymak için 200 üstü olması gerekiyor senin şekerin var şuan dedi, bebekte uyumlu haftasiyla şuan. Dahiliye ye gittim şeker ölçüm cihazi iğnesi vs onları rapor etti. 1 haftadır evde sabah aksam aç ve tok ölçüm yapıyorum ve normal aralığında çıkıyor hep. O gün neden 220 çıktı anlamadım

Ben de sırtüstü yatıyorum bana doktor çok abartmadan uzun süreli olmadan yüksek yastıkla yatabilirsin dedi başka türlü belim asla rahat etmiyo
Ben de kendimi rahatlatmak için yatıyorum yalan yok ama vicdan da yapıyorum bir yandan. Sırt üstü yatmayım diye ebebek'in hamile yastığından aldım, gece sürekli uyandım, sırt üstü buldum kendimi. Vücudum da sırt üstü yatmak istiyor, ne yapayım yani?
yürüyüşüm değişti demek az bile baya topallıyo gibiyim penguen gibi gidiyorum yatakta dönerken demim dönemiyorum eşimi kaldırıyorum beni dönder diyorum bende durumlar o konularda baya kötü
Ahahaha ben de penguen gibi olmaya başladım ya, çok komik ben de bi yerden kalkacağım zaman falan çağırıyorum eşimi, kaldır beni diyorum. Tek başıma kalkarken kramp giriyor belime, canım acıyor.

merhaba seker yuklemesi 163 cıkti 50 likte. Doktorum hafta ici gel 100 luk yapilacak dedi. O da yuksek cikarsa nolur acaba ? Hap mı verecek
Hemen hap vermiyorlar diyet yaptırıyorlar 10 gün falan ondan sonra düşmezse direk iğneli insülin veriyolar ama ben kullanmadım diyete devam ettim şimdi düştü şükür şekerim

yok c
Saneloc diye bisey seninde mi var
merhaba hayır bu ilacı hiç kullanmadım ama ben anksiyete için çeyrek dideral kullandım, çok şükür herhangi bir sıkıntısı olmadı ,2 si de gebelik kategorisi c grubu. Allahın izniyle doktor verdiyse bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Maalesef konustuk doktorla c sınıfı olsada mecburum diye kullandırıyor ama korkma dedi kadın dogumcumda kardaolojide bu tarz gebelerimize vermek zorundayız kullandırıyoruz bi sorun yasamadık dedi rabbim da yasatmasın ❤hiç birimize

Mecbur kalınmadıkça tabi ki kullanılmamalı ama Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Amin amin amin hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almak nasip etsin. <3

Çok geçmiş olsun,troidinize bakıldımı ? Tiroid probleminiz varmı ?

Havuc yiyorsanız yemeyin ,sekerinize dikkat edin su fazlalığı için,gecmiş olsım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…