- 10 Aralık 2017
- 2.358
- 2.259
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.081
Yok canım içerim oyleEnfeksiyon halsizlik yapıyor
Tansiyon problemin yoksa suya birkaç damla limon sık
Çok çok geçmiş olsun canım benim midemle ilgili dün akşam yemeğinden sonra yine böyle nefesim daralıyor gibi hissettim tansiyonumu olctn tansiyonumda kalbimde normal. Ama hissi normal değilmiş gibi sanırım reflü oldum gece de acı su geliyor gidince doktora bunları anlatacagimGörünebilirsin yavrum ama bebğnli ackende var tokkende sadece ilaçla duruyor suan galiba bi garip ama sen önce kendi kadın dogumcuna onun yönllendirmesiyle kardaolojiden sıra al
Fıstığım oruc tutmuyorsun demi bak eşim oruc tuttugu için hep reflu halinde ama sen tutuyorsan eger ki tutma derim evet doktoruna söyle seni raahtlatcak biseyler versin cok kötü bisey o reflü işiÇok çok geçmiş olsun canım benim midemle ilgili dün akşam yemeğinden sonra yine böyle nefesim daralıyor gibi hissettim tansiyonumu olctn tansiyonumda kalbimde normal. Ama hissi normal değilmiş gibi sanırım reflü oldum gece de acı su geliyor gidince doktora bunları anlatacagim
Üçüncü gebeliğin mi maşallahLavman hiç acitmiyor benim ilk dogumumda vermemislerdi o ikinmayla insanın büyük abdesti geliyor tuvalete gitmeye izin vermediler baya zorlanmistim, ikincide hemen yaptılar doğumum rahat olmuştu bundada kesinlikle isteyecegim
Bende de çarpıntı bazen çok oluyor ama benim zaten rahatsızlığım vardı üstüne bir de hamilelikten gelen eklendi buna rağmen doktor ilaç vermediKızlar bu arada gebelikte kalp carpıntısı cok normal bisey hatta ilerleyen aylarda dahada olucak bebek için ama benim ilaç kullanma sebebim aşırı bisekilde olup beni duramayacak devam edemeyecek sekilde yapıtıgı için ilaç kullanmaya basladım yoksa gebelerin hepsinde cok normal biseymiş kalp çarpıntısıegerki sizdede kendinizden geçecek elleriniz terledigi kalp atısınızın asırı oluması durumunda benim 155 nabız oluyordu doktorunuza bildirip kardiyologa görünün
Midem yanıyor şu 2 3 gündür yeniden canım onun dışında iyi gibi gün sayıyoruz pzt randevum var gidip kızımı görmek istiyorum özledim baya :) senin nasıl gidiyor? Nst kaçıncı haftadan sonra bağlamaya başlıyorlar acaba bilgin varmı.Merhaba kizlar nasil geciyo hamilelik:)
Ben herşeyi atlattım bu sefer bitti sorunsuz ilerleyeceğim dediğim her an yeni birşeyle karşılaşıyorum ayrıntılıda rahim damarlarımdan biri 5.0ken diğeri 2.5 çıkmıştı Buda ileride bebekte gelişim geriliğine sebep olabilirmiş normalde doktorum iğne yada coraspin başlamam lazım ama senin kanama riskin var dedi bir ay daha takip edecek beni diğer konu da kan değerlerimden olan hemogram en düşük 12 olması gerekirken benim 7.5 çıktı doktor normalde bu değerde olanlara acil kan takılması gerekiyor ama sen hamilesin önermiyorum dahiliye acilen seni görsün dedi demire alerjim var ne yapacağım nasıl düzeltilecek o değer bilmiyorumMerhaba kizlar nasil geciyo hamilelik:)
günaydın kızlar şeker yükleme sonucum e nabıza düşmüş açlık 75 1 saat sonra 139 çıkmış sizce nasıl
teşekkürler canım çarşamba günü giderim bakalım ne dicekBence normal canım ama doğrusunu doktor bilir
Artık zor hareket ediyorum hemen nefes nefese kalıyorum benMerhaba kizlar nasil geciyo hamilelik:)
Ay sanki 1535125 yıldır hamileymişim gibi hissediyorum. Demir ilacı yüzünden kabız oldum, kanama yaptı o da. Tuvalete gitmeye korkuyorum.Merhaba kizlar nasil geciyo hamilelik:)
Benlikte değilmiş hareketlerim kısıtlandı.Bu kadar ilaç takviye almaya alışık değilim.Hastaneye gitmeye alışık değilim.Ay sanki 1535125 yıldır hamileymişim gibi hissediyorum. Demir ilacı yüzünden kabız oldum, kanama yaptı o da. Tuvalete gitmeye korkuyorum.
Mide bulantılarım arada bir dürtüyor.
Sürekli küçük tuvaletim geliyor ama tuvalete gidince hiçbir şey yok
Hamilelik asla benlik bir olay değilmiş, onu anladım.
Ay kesinlikle. Yürüyüşüm değişti, yatakta dönerken zorlanıyorum. Sırt üstü yüz üstü yatmak istiyorum, zararlı diyorlar. Sırt üstü yatmayınca belimin ağrısı azalmıyor, yatınca vicdan yapıyorum. Yok multivitamin, demir ilacı, b12 ilacı, şu desteği, bu şurubu...Benlikte değilmiş hareketlerim kısıtlandı.Bu kadar ilaç takviye almaya alışık değilim.Hastaneye gitmeye alışık değilim.
O da yüksek çıkarsa diyete başlatıp açlık tokluk kan şekerini ölçmeni istiyorlar. Bunu takip ediyorlar. Eğer diyetle de düşmezse insülin ilacı başlıyorlar.merhaba seker yuklemesi 163 cıkti 50 likte. Doktorum hafta ici gel 100 luk yapilacak dedi. O da yuksek cikarsa nolur acaba ? Hap mı verecek
Ben de sırtüstü yatıyorum bana doktor çok abartmadan uzun süreli olmadan yüksek yastıkla yatabilirsin dedi başka türlü belim asla rahat etmiyoAy kesinlikle. Yürüyüşüm değişti, yatakta dönerken zorlanıyorum. Sırt üstü yüz üstü yatmak istiyorum, zararlı diyorlar. Sırt üstü yatmayınca belimin ağrısı azalmıyor, yatınca vicdan yapıyorum. Yok multivitamin, demir ilacı, b12 ilacı, şu desteği, bu şurubu...
Bir de hastaneye gitme derdi var, onu unutmuşum. Herkes hevesli hevesli gidiyor, çok özeniyorum. Ben giderken ufff yine hastane, yine sıra beklemece diye gidiyorum. (Devlete gittiğimde bebeği göremiyorum, belki o yüzdendir.)
O da yüksek çıkarsa diyete başlatıp açlık tokluk kan şekerini ölçmeni istiyorlar. Bunu takip ediyorlar. Eğer diyetle de düşmezse insülin ilacı başlıyorlar.
Ben de sırtüstü yatıyorum bana doktor çok abartmadan uzun süreli olmadan yüksek yastıkla yatabilirsin dedi başka türlü belim asla rahat etmiyoAy kesinlikle. Yürüyüşüm değişti, yatakta dönerken zorlanıyorum. Sırt üstü yüz üstü yatmak istiyorum, zararlı diyorlar. Sırt üstü yatmayınca belimin ağrısı azalmıyor, yatınca vicdan yapıyorum. Yok multivitamin, demir ilacı, b12 ilacı, şu desteği, bu şurubu...
Bir de hastaneye gitme derdi var, onu unutmuşum. Herkes hevesli hevesli gidiyor, çok özeniyorum. Ben giderken ufff yine hastane, yine sıra beklemece diye gidiyorum. (Devlete gittiğimde bebeği göremiyorum, belki o yüzdendir.)
O da yüksek çıkarsa diyete başlatıp açlık tokluk kan şekerini ölçmeni istiyorlar. Bunu takip ediyorlar. Eğer diyetle de düşmezse insülin ilacı başlıyorlar.
Diyetisyene yönlendirirler sıkı bir takip istermerhaba seker yuklemesi 163 cıkti 50 likte. Doktorum hafta ici gel 100 luk yapilacak dedi. O da yuksek cikarsa nolur acaba ? Hap mı verecek
yürüyüşüm değişti demek az bile baya topallıyo gibiyim penguen gibi gidiyorum yatakta dönerken demim dönemiyorum eşimi kaldırıyorum beni dönder diyorum bende durumlar o konularda baya kötüAy kesinlikle. Yürüyüşüm değişti, yatakta dönerken zorlanıyorum. Sırt üstü yüz üstü yatmak istiyorum, zararlı diyorlar. Sırt üstü yatmayınca belimin ağrısı azalmıyor, yatınca vicdan yapıyorum. Yok multivitamin, demir ilacı, b12 ilacı, şu desteği, bu şurubu...