- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.935
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.141
Bende aynı durumdayım,midem doluyken nefes nefese oluyorumÇok geçmiş olsun canım. Yemeği biraz fazla yersem yada ağır birşey yersem bende çarpıntıdan duramıyorum midem sakinlesince kalbimde sakinlesiyor. Birde midemden dolayi nefesim daralıyor. Midem rahatsa nefesimde rahat. Kalbe gitmeyi düşünmedim acaba bende gitsem mi
Canım bebeğimin cinsiyeti kız@Emineemine89 @yesillibiri @Opiaa @psikolojikdelipdr G gumusservii @midnattsol @Hep ayni hikaye @o_k_y_n_s @1inci misali @halimeL @Sedeflikaraf @tomriscandan @Ikraelifim @elbitra @ddemir93 @asiye_ky S serenaysero @merveibo2305 @krmtba @Pearlgirl @kendimeinanamiyorum @hurmaay A aLin2005 kizlar nasil geciyor hamilelik
Liste icin msj atmiştim bebişlerinizin cinsiyetleri ne güncelleme yapacam
Hayır o yok Allahtan bi o eksikÇok geçmiş olsun,troidinize bakıldımı ? Tiroid probleminiz varmı ?
Ay inşallah benimki de çıkarır. Çok hareketli bebeklerde görülürmüş zaten genelde bu. Bir ay nasıl bekleyeceğim bilmiyorum hareketlerini takip ede ede geçer artık zaman.Benim de 1 kere dolanmış.Seninki gibi çok hareketli.Perinatolog içeride bu durumun çok önemli olmadığını söylemişti.Geçen hafta tekrar gittiğimde kordonu boynunda görmedi.Çıkma ihtimali yüksek.Daha çok zaman var demişti.
Ben de hareket takibi yapacağım doktor bu konuda da bir şey demedi çok önemsemedi gerçi de. Hareketi azalsa anlamamam mümkün değil zaten çünkü hep hareketli bir bebek. Bebişlerimiz bu işi yaptığı gibi çözerler de umarımDaha ayrintiliya tekrar girmedim en son aynı şekilde duruyordu. Tek kat inan hiç sorun değil endişelenme düşünme bile 2 riskliymis 3 en çok takip edilmesi gerekenmis. Hareketlerini takip ediyorum şimdilik elimden başka bişey gelmiyor
Evet ben de o doktoru dinledim öyle diyor kendi doktorum da 4 tur dolanmış şekilde bile çıkardık bir bebeği diye anlattı. Tabi ki o durumlarda sezaryen olur da bilmiyorum bizi neler bekliyor... Endişeliyim.Çok detaylı bilgiye sahip değilim ama dinlediğim kadarıyla 3 tur bile dolanmış bebekler oluyor boynuna kordonun düğüm olmadığı sürece sıkıntı yok diye biliyorum kan akışı sağlanıyor düğümde bile çoğu zaman bir sorun olmuyormuş öyle diyordu Kaan kocatepeydi sanırım dinlediğim doktor.
Sezeryan da kötü bir şey değil Canım endişe etme her iki doğum şeklinin de avantajları ve dez avantajları var ben isteğe bağlı sezeryan olcam bir aksilik olmazsa inşallah herşey gönlünce olsun hepimiz bebeklerimize sağlıkla sıhatle kavuşalımAy inşallah benimki de çıkarır. Çok hareketli bebeklerde görülürmüş zaten genelde bu. Bir ay nasıl bekleyeceğim bilmiyorum hareketlerini takip ede ede geçer artık zaman.
Ben de hareket takibi yapacağım doktor bu konuda da bir şey demedi çok önemsemedi gerçi de. Hareketi azalsa anlamamam mümkün değil zaten çünkü hep hareketli bir bebek. Bebişlerimiz bu işi yaptığı gibi çözerler de umarımiçimizi ferah tutalım, üzülme sen de
Evet ben de o doktoru dinledim öyle diyor kendi doktorum da 4 tur dolanmış şekilde bile çıkardık bir bebeği diye anlattı. Tabi ki o durumlarda sezaryen olur da bilmiyorum bizi neler bekliyor... Endişeliyim.
Sagolun yok hic yemiyorum havuc sekerim de cikmadi, baska bi doktor bu haftalarda su konusu degerlendirilmez dedi kafam iyice karisti. Baska birine daha gidicem sanırımHavuc yiyorsanız yemeyin ,sekerinize dikkat edin su fazlalığı için,gecmiş olsım
Ben de mide doluyken nefes nefeseyim bi de az fazla yediysem mesela şu an 8 saat olmuş yemek yiyeli doluluk hissi gecmedi. Cok gec hazmediyor siskinlik yapiyor.Bende aynı durumdayım,midem doluyken nefes nefese oluyorum
Benim de ara ara oluyor bu tür sanci ve agrilar tabiiki korkuyorum ama geciyor hele o bicak saplanma hissi cok anlık oluyor tabii ki ben dd korkuyorum ama normal oldugunu okuyorum.İyi akşamlar kızlar, nasılsınız? Benim birkaç gündür özellikle akşamları kasıklarımın tam ortasına sanki vajinama doğru bi valon baskı mı diyim buzlu bıçak mı diyim saplanma oluyor. Yarın tahlil vermeye gideceğim. Korkuyorum bi yandan da akıntım da oluyo suyu mu diye aklıma takılıyor. Doktora da daha geçen hafta gittim. Doktorum yurt dışına çıkmış. Size sorayım dedim başına gelen var mı?
Benim 2 haftadir varİyi akşamlar kızlar, nasılsınız? Benim birkaç gündür özellikle akşamları kasıklarımın tam ortasına sanki vajinama doğru bi valon baskı mı diyim buzlu bıçak mı diyim saplanma oluyor. Yarın tahlil vermeye gideceğim. Korkuyorum bi yandan da akıntım da oluyo suyu mu diye aklıma takılıyor. Doktora da daha geçen hafta gittim. Doktorum yurt dışına çıkmış. Size sorayım dedim başına gelen var mı?
O gun şeker yuklemesi yapilmiş ondan 220cikmişEvet evet kendi doktorum da gebelik şekeri tanısi koymak için 200 üstü olması gerekiyor senin şekerin var şuan dedi, bebekte uyumlu haftasiyla şuan. Dahiliye ye gittim şeker ölçüm cihazi iğnesi vs onları rapor etti. 1 haftadır evde sabah aksam aç ve tok ölçüm yapıyorum ve normal aralığında çıkıyor hep. O gün neden 220 çıktı anlamadım
Saglikla gelsin bebişBenim bir oğlum olacak
Salikla gelsin bebişCanım bebeğimin cinsiyeti kız
Dogrusu ilk gebeligim boyle degildi bunda daha zorlaniyorumİlk hamileliğinde bu şekilde miydi, keşke herkesin çok güzel geçse
En son ilk defa 11.5 a çıkmıştı, yine düşük ama en azından düşmeyip yükseliyorumarım sizinkini de yükseltir
Bn de ilacı 2 ye çıkar çıkmaz ishal yaptı maalesef ama geçti 4-5 güne.
Geçmiş olsun bende de oluyor su sandigmda çok oldu idrar sandığında ama bayağı akinti benceİyi akşamlar kızlar, nasılsınız? Benim birkaç gündür özellikle akşamları kasıklarımın tam ortasına sanki vajinama doğru bi valon baskı mı diyim buzlu bıçak mı diyim saplanma oluyor. Yarın tahlil vermeye gideceğim. Korkuyorum bi yandan da akıntım da oluyo suyu mu diye aklıma takılıyor. Doktora da daha geçen hafta gittim. Doktorum yurt dışına çıkmış. Size sorayım dedim başına gelen var mı?
Bana da seker var dediler olcuyorum surekli normal duzeylerde cikiyo aclik 70-80 arasi tokluk sadece 1 kere 141 cikti onda da hamburger yedim normal dedi doktor. Ayni sekilde normal diyetisyene yonlendirdi diyet listesi bnm icinde benlik degil. Normal beslenme duzenimde cok yemek yemiyorum zaten 27 haftalik hamileyim 3 kilo aldim sadece cocugun gelisimide normal. Hatta doktora sordum testte yanlislik olabilir mi acaba diye cunku diyeti uygulamadigimi uygulamamama ragmen degerlerin bu sekilde oldugunu soyledim sen dikkat et yine de yedigine ictigime degerlerin guzel gidiyor bu duzende devam et dedi..Hiçbirine inanama
Şaka bir yana Ben de geçen ay şeker yüklemesi yaptırdım
açlık 91
1 saat 150
2 saat 87 çıktı geçen hafta gören doktorlar diyetine devam et Bir problem yok dedi.ki diyet yapmıyorum.
Özel hastanedeki doktor sınır 180 problem yok dedi.
Bugün ilk testi yapan hastaneye gittim geçen ay ki kan tahlillerime bakıp beni diyetisyene yolladılar.
Diyetisyen de gebe falan değil bildiğiniz baya baya normal zayıflama diyeti verdi ki asla benlik değil
8. Hafta da devlet Hastanesi'nde diyetisyene gittim onun anlattıkları çok daha mantıklı ve yapiciydi.
Benimkide cok hareketli gece uyutmuyor gunduz yatirmiyor hareketleri hic azalmiyor simdiye kadar kordon dolanmasi yasamadik ama korkuyorum bi yandan bu kadar hareketli olmasi normal mi icerde biseyler ters mi gidiyo niye bu kadar hareket ediyo rahatsiz mi oluyo. Annelik gercekten delilikmis onu anladimAy inşallah benimki de çıkarır. Çok hareketli bebeklerde görülürmüş zaten genelde bu. Bir ay nasıl bekleyeceğim bilmiyorum hareketlerini takip ede ede geçer artık zaman.
Ben de hareket takibi yapacağım doktor bu konuda da bir şey demedi çok önemsemedi gerçi de. Hareketi azalsa anlamamam mümkün değil zaten çünkü hep hareketli bir bebek. Bebişlerimiz bu işi yaptığı gibi çözerler de umarımiçimizi ferah tutalım, üzülme sen de
Evet ben de o doktoru dinledim öyle diyor kendi doktorum da 4 tur dolanmış şekilde bile çıkardık bir bebeği diye anlattı. Tabi ki o durumlarda sezaryen olur da bilmiyorum bizi neler bekliyor... Endişeliyim.
Bende şu an hastanedeyim ailede şeker varsa yapılmasını tavsiye ediyoruz dedi doktor.2. Kanı verdim 2 tane daha var valla sona kadar dayanabilir miyim bilmiyorum.Baş dönmesi olursa kesiyoruz dediler.Anne olmak zormuş kuzu yaGunaydiin, esim tip 1 diyabetli oldugu icin iki gun boyunca hem ac hem tokken parmaktan sekeri ölçerseniz, seker yükleme testine gerek kalmadigini söyledi doktorum.
Birde mide yanması icin ilaç tavsiyesinde bulundu. Valla dünya varmış. O kadar cok rahatladimki anlatamam.