2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bence risk alma çarşamba musaitsen git.
Sen iğne falan kullanıyorsun ya Perşembe olmazsa bayram sonrası gidersin demek doğru olmaz
doktora 2 hafta sonramı gelim dediğimde iki hafta geç olur iki haftadan erken gel demişti uyuşmazlık iğnesi için o yüzden bayram sonrasına bırakmak istemiyorum dediğin gibi çarşamba giderim 27+6 oluyo sorun olmaz heralde 1 günden artık 34-35 haftalık olana kadar evhamlanırım sürekli 😔 çok korkuyorum ilk bebeğim gibi olmasından o yüzden ne vitaminlerimi nede iğnemi hiç aksatmıyorum doktor zaten sancın gelip doğum başlayana kadar kullanıcaksın iğneyi dedi

Muhtemelen enfeksiyon oldunuz. Bu dönemlerde hamilelikte çok sık olabiliyor. Uygulamalar var ga hafta hafta veren hep bu haftalar içim enfeksiyon olmanız yüksek vs dedi. Ki bende 2 3 hafta önce olmuştum. Henüz benek o kadar baskı yapmıyordur diye düşünüyorum. Benim 2 hafta önce idrar yolu enfeksiyonu sonrasında vajinal enfeksiyon oldu. Doktorum çok normal olduğunu söyledi.
Evet enfeksiyonun varmış dün kaşık ağrısından duramadin acile gittim tek içimlik toz antibiyotik verdi. Bugün daha iyiyim ama halsizligim çok. Oda yarına geçer diye düşünüyorum

Kızlar merhaba başıma gelenler bitmiyor bı gebeliğin son iki ayı beni ne hallere soktu ah ahhh
Biliyorsunuz seker cıkmıstı bende diyete zaten o günlerden beri devam bide şimdi kalpte sıkıntı çıktı asırı hızlı atıyor ve nefes alamıyorum bazen kardaolojiye gittim doktorun önermesiyle suan kalp için ilaç alıyorum normalde doguma yakın atması gereken hızlı kalp atısı bende suandan baslamıs o yüzden atışını azaltıcak bi ilaç kullanıyorum bu gidişle doktor sezeryana alıcak beni gibi duruyor hecan yaparsan kalbin zorlarsa kötü seyler yasayabilirz dedi ama bakıcaz yine daha yaklassında o zaman dedim bende karar verriz ama bu kalo işi canımı cok sıktı zaten diyet yapıyom moralim bozuk ah ah 😔😔😔
Çok geçmiş olsun canım. Yemeği biraz fazla yersem yada ağır birşey yersem bende çarpıntıdan duramıyorum midem sakinlesince kalbimde sakinlesiyor. Birde midemden dolayi nefesim daralıyor. Midem rahatsa nefesimde rahat. Kalbe gitmeyi düşünmedim acaba bende gitsem mi

Çok geçmiş olsun canım. Yemeği biraz fazla yersem yada ağır birşey yersem bende çarpıntıdan duramıyorum midem sakinlesince kalbimde sakinlesiyor. Birde midemden dolayi nefesim daralıyor. Midem rahatsa nefesimde rahat. Kalbe gitmeyi düşünmedim acaba bende gitsem mi
Görünebilirsin yavrum ama bebğnli ackende var tokkende sadece ilaçla duruyor suan galiba bi garip ama sen önce kendi kadın dogumcuna onun yönllendirmesiyle kardaolojiden sıra al ❤️

benim doğuma kadar oksapar kullanmam gerekiyo her konteolde 2 kutu yazıyo sigorta indirimiyle kutusu 100 liraya falan geliyo her kutu 10 günlük şimdiye kadarki hariç 7-8 kutu daha alırız 700 lira diyelim bundan öncede 15 kutu kullandıysam 1500 lirada o ediyo deprem olduğu için şuan devlet ilaçlarımızdan para almadı 2000 liranın üstünde sadece oksapar oluyodu yoksa o yüzden haklısınız o ilaçta baya fiyat katlamıştır en iyisi devlette gidip ücretsiz yaptırmak
Canim oksapar icin rapor cikarttirsana para vermessin öyle. Ben rapor çıkarttım hem daha cok yaziyorlar

Kızlar merhaba başıma gelenler bitmiyor bı gebeliğin son iki ayı beni ne hallere soktu ah ahhh
Biliyorsunuz seker cıkmıstı bende diyete zaten o günlerden beri devam bide şimdi kalpte sıkıntı çıktı asırı hızlı atıyor ve nefes alamıyorum bazen kardaolojiye gittim doktorun önermesiyle suan kalp için ilaç alıyorum normalde doguma yakın atması gereken hızlı kalp atısı bende suandan baslamıs o yüzden atışını azaltıcak bi ilaç kullanıyorum bu gidişle doktor sezeryana alıcak beni gibi duruyor hecan yaparsan kalbin zorlarsa kötü seyler yasayabilirz dedi ama bakıcaz yine daha yaklassında o zaman dedim bende karar verriz ama bu kalo işi canımı cok sıktı zaten diyet yapıyom moralim bozuk ah ah 😔😔😔
Merhaba hangi ilacı verdi kalp çarpıntısı için ?

Ben de senin gibiyim porsiyonumu küçültmem gerekiyo eskisine göre çok aç hissedip yersem kalbimden duramıyorum midem dolu değilse kalbim de rahat çocukluktan beri kalbim hızlı atar şimdi galiba daha da hızlanıyo beni zorluyo

Muhtemelen enfeksiyon oldunuz. Bu dönemlerde hamilelikte çok sık olabiliyor. Uygulamalar var ga hafta hafta veren hep bu haftalar içim enfeksiyon olmanız yüksek vs dedi. Ki bende 2 3 hafta önce olmuştum. Henüz benek o kadar baskı yapmıyordur diye düşünüyorum. Benim 2 hafta önce idrar yolu enfeksiyonu sonrasında vajinal enfeksiyon oldu. Doktorum çok normal olduğunu söyledi.
P Pearlgirl canım bendede aynı durum vardi bugun verdim idrarda bisey cıkmadi hamd olsun ucuncu trımestera girdiysen baskı yapmaya baslar yada cok fazla sıvı tukettigimdede benım o sekılde oluyor

günaydın kızlar şeker yükleme sonucum e nabıza düşmüş açlık 75 1 saat sonra 139 çıkmış sizce nasıl

P Pearlgirl canım bendede aynı durum vardi bugun verdim idrarda bisey cıkmadi hamd olsun ucuncu trımestera girdiysen baskı yapmaya baslar yada cok fazla sıvı tukettigimdede benım o sekılde oluyor
Canım bende enfeksiyon çıktı benimki sık sık idrara çıkmanın ötesinde aşırı agriliydi. Akşam acaba sancım felan mi başladı diye korkmuştum ilaç iyi geldi

Daha önce doğum yapan anneler bir şey soracağım. Size lavman yapılmış mıydı? Nasıl bir şey acı veriyor mu?
Lavman hiç acitmiyor benim ilk dogumumda vermemislerdi o ikinmayla insanın büyük abdesti geliyor tuvalete gitmeye izin vermediler baya zorlanmistim, ikincide hemen yaptılar doğumum rahat olmuştu bundada kesinlikle isteyecegim

X