- 20 Eylül 2022
- 411
- 799
- 26
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.021
MagnormKızlar doktorunuz magnezyum olarak ne önerdi
Benim de şimdilik plan son dakika bir aksilik olmazsa normal doğum doktor bebeğin gelişimine bakarak öyle dedi. Temmuza kalmayabilir bu dediBenim de 9 temmuz gözüküyor normal doğum için de 20 hazirandan sonra bekliyor mu doktorlar yoksa sezeryan için mi o şekilde diyorlar ?
bende 3 yıl önce devlet hastanesinde vurdurmuştum ücretsiz vurmuşlardı yatış verip yine aynı olur heraldeValla 5 yıl önce oğluma 200 TL ye almıştım sonra eczacılar odasında bedava olduğunu öğrendim eşim gitti aldı reçetemle bedava aldı sağlık ocağında da vurdurdum ankarada oturan kan uyuşmazlığı için eczacı odasına gitmek isteyene yerini tarif edebilirim bu arada
Devlette ücretsizdir arkadaş özele gidiyorum dediği için söyledim boşa para vermesin diyebende 3 yıl önce devlet hastanesinde vurdurmuştum ücretsiz vurmuşlardı yatış verip yine aynı olur heralde
Magosit verdi banaKızlar doktorunuz magnezyum olarak ne önerdi
Cok zor diş agrisi allah yardimcin olsunEvet tuzlu sirkeli su sarimsak falan baska care yok
Amiin Allah razi olsun cok dikkat edin kendinize valla cekilecek cile degilCok zor diş agrisi allah yardimcin olsun
Kızlar bugün sürekli tuvalete gittim iki damla idrarım geliyor çıkıyorum hiç yapmamis gibiyim karnımın altı çok rahatsız... Vücudumda halsizlik var. Hayatım boyunca idrar yolu enfeksiyonu 2 kez anca olmusumdur hatırlamıyorum bile. Bu enfeksiyon mu bebekle ilgili bir durum mu
benim doğuma kadar oksapar kullanmam gerekiyo her konteolde 2 kutu yazıyo sigorta indirimiyle kutusu 100 liraya falan geliyo her kutu 10 günlük şimdiye kadarki hariç 7-8 kutu daha alırız 700 lira diyelim bundan öncede 15 kutu kullandıysam 1500 lirada o ediyo deprem olduğu için şuan devlet ilaçlarımızdan para almadı 2000 liranın üstünde sadece oksapar oluyodu yoksa o yüzden haklısınız o ilaçta baya fiyat katlamıştır en iyisi devlette gidip ücretsiz yaptırmak
Benimde raporum var 280 tl veriyorum 3 kutuyaCanım bende oksapar 0.4 kullanıyorum, rapor çıkarttırdım aylık yazdırıyorum ben anca 20 lira falan ödüyorum
Senin neden bu kadar pahalı anlamadım
Canım bende oksapar 0.4 kullanıyorum, rapor çıkarttırdım aylık yazdırıyorum ben anca 20 lira falan ödüyorum
Senin neden bu kadar pahalı anlamadım
bende aynı şekilde veriyodum depremden önce 2 kez aldık depremden sonra 20-30 civarı istediler raporauz zaten çok daha pahalı raporla tanesi 100 civarına düşüyo normal şartlardaBenimde raporum var 280 tl veriyorum 3 kutuya04 lük günlük.
Bende de ayni sorun vardi bitanesi yaptim geciciAmiin Allah razi olsun cok dikkat edin kendinize valla cekilecek cile degil
Canim enfeksiyon dur buyuk ihtimalle bende de oyle olunca enfeksiyonum oluyor bol su icmeni tavsiye ediyorum saglik ocagina gidebilirsniz ona gore ilac verirlerKızlar bugün sürekli tuvalete gittim iki damla idrarım geliyor çıkıyorum hiç yapmamis gibiyim karnımın altı çok rahatsız... Vücudumda halsizlik var. Hayatım boyunca idrar yolu enfeksiyonu 2 kez anca olmusumdur hatırlamıyorum bile. Bu enfeksiyon mu bebekle ilgili bir durum mu
Gecmiş olsun canim bende deKızlar merhaba başıma gelenler bitmiyor bı gebeliğin son iki ayı beni ne hallere soktu ah ahhh
Biliyorsunuz seker cıkmıstı bende diyete zaten o günlerden beri devam bide şimdi kalpte sıkıntı çıktı asırı hızlı atıyor ve nefes alamıyorum bazen kardaolojiye gittim doktorun önermesiyle suan kalp için ilaç alıyorum normalde doguma yakın atması gereken hızlı kalp atısı bende suandan baslamıs o yüzden atışını azaltıcak bi ilaç kullanıyorum bu gidişle doktor sezeryana alıcak beni gibi duruyor hecan yaparsan kalbin zorlarsa kötü seyler yasayabilirz dedi ama bakıcaz yine daha yaklassında o zaman dedim bende karar verriz ama bu kalo işi canımı cok sıktı zaten diyet yapıyom moralim bozuk ah ah
Allah hepimize yardım etsin o carpıntı gelince ben duramıyorum yerimde ölcem gibi hissediyorum yerime sıgamıyorum ama ilac iyi geldi Allaha sükür insallah geçer bu günler de mazide bi hatıra olarak kalır sadeceGecmiş olsun canim bende de
Carpinti var kalpte
Oyuzden nefes darligim ve nabzim cok yuksek
Doktor normal dedi ilacta vermedi
Sende kendine sıkınti etme zaten dogumda butun tahlilerine gecmiş hastaliklarinada bakiyolar ona gore tedavi uygulanir