2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
bende 3 yıl önce devlet hastanesinde vurdurmuştum ücretsiz vurmuşlardı yatış verip yine aynı olur heralde

Muhtemelen enfeksiyon oldunuz. Bu dönemlerde hamilelikte çok sık olabiliyor. Uygulamalar var ga hafta hafta veren hep bu haftalar içim enfeksiyon olmanız yüksek vs dedi. Ki bende 2 3 hafta önce olmuştum. Henüz benek o kadar baskı yapmıyordur diye düşünüyorum. Benim 2 hafta önce idrar yolu enfeksiyonu sonrasında vajinal enfeksiyon oldu. Doktorum çok normal olduğunu söyledi.

Canım bende oksapar 0.4 kullanıyorum, rapor çıkarttırdım aylık yazdırıyorum ben anca 20 lira falan ödüyorum
Senin neden bu kadar pahalı anlamadım

Diş problemleri için oral b dişeti koruması diş macunu öneririm, dişlerim hep kanardı artık kanamıyor. Himalaya macun da güzel oral b ile düzeltip onunla devam edebilirsiniz. Diş problemlerinin çoğu dişetiyle başlıyor çünkü.
Dişi ağrıyan arkadaşım kökünde iltihap olduğu için ağrı yapıyor olabilir, ya da sinirler tam temizlenmemiş olabilir, sarımsak ezip koysan dişine, öncesinde sirke ile gargara yapıp? İnşallah bu geceyi iyi atlatırsın

Canım bende oksapar 0.4 kullanıyorum, rapor çıkarttırdım aylık yazdırıyorum ben anca 20 lira falan ödüyorum
Senin neden bu kadar pahalı anlamadım
Benimde raporum var 280 tl veriyorum 3 kutuya 04 lük günlük.
bende aynı şekilde veriyodum depremden önce 2 kez aldık depremden sonra 20-30 civarı istediler raporauz zaten çok daha pahalı raporla tanesi 100 civarına düşüyo normal şartlarda

Kızlar merhaba başıma gelenler bitmiyor bı gebeliğin son iki ayı beni ne hallere soktu ah ahhh
Biliyorsunuz seker cıkmıstı bende diyete zaten o günlerden beri devam bide şimdi kalpte sıkıntı çıktı asırı hızlı atıyor ve nefes alamıyorum bazen kardaolojiye gittim doktorun önermesiyle suan kalp için ilaç alıyorum normalde doguma yakın atması gereken hızlı kalp atısı bende suandan baslamıs o yüzden atışını azaltıcak bi ilaç kullanıyorum bu gidişle doktor sezeryana alıcak beni gibi duruyor hecan yaparsan kalbin zorlarsa kötü seyler yasayabilirz dedi ama bakıcaz yine daha yaklassında o zaman dedim bende karar verriz ama bu kalo işi canımı cok sıktı zaten diyet yapıyom moralim bozuk ah ah

Canim enfeksiyon dur buyuk ihtimalle bende de oyle olunca enfeksiyonum oluyor bol su icmeni tavsiye ediyorum saglik ocagina gidebilirsniz ona gore ilac verirler

Gecmiş olsun canim bende de
Carpinti var kalpte
Oyuzden nefes darligim ve nabzim cok yuksek
Doktor normal dedi ilacta vermedi
Sende kendine sıkınti etme zaten dogumda butun tahlilerine gecmiş hastaliklarinada bakiyolar ona gore tedavi uygulanir

Kızlar kan uyuşmazlığı iğnesini başta kanaması olup yaptıran varsa 2 ci Ken gene vuruluyomuşuz 28 haftasında haberiniz olsun ben 1 kere vurulacak sanıyordum değil dedi doktorum

Allah hepimize yardım etsin o carpıntı gelince ben duramıyorum yerimde ölcem gibi hissediyorum yerime sıgamıyorum ama ilac iyi geldi Allaha sükür insallah geçer bu günler de mazide bi hatıra olarak kalır sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…