- 20 Eylül 2022
- 411
- 799
- 26
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.001
Geçmiş olsun canım , Lokal anestezi yapmadan mı yaptılar tedaviyiCok zor bir gece gecirdim kizlar(( Korkunc bir dis agrisiyla ugrastim butun gece. Nobetci discilerin hicbiri kabul etmedi hamile oldugum icin. Sabah kadon dogumcumu aradim hic durma git discine dedi kasilmam artti agridan. Hemen kanal tedavisi ve gecici dolgu yapildi gece 3tem beri daha yeni rahatladim. Nooolur dislerinize dikkat edin en ufak agrida beklemeyin sakin
Çok geçmiş olsun pheeb diş ağrısı kabir azabı derlerCok zor bir gece gecirdim kizlar(( Korkunc bir dis agrisiyla ugrastim butun gece. Nobetci discilerin hicbiri kabul etmedi hamile oldugum icin. Sabah kadon dogumcumu aradim hic durma git discine dedi kasilmam artti agridan. Hemen kanal tedavisi ve gecici dolgu yapildi gece 3tem beri daha yeni rahatladim. Nooolur dislerinize dikkat edin en ufak agrida beklemeyin sakin
Benim kayınvalidem de öyle. Çok çekmiş. Ben çektim gelinlerim çekmeyecek diye and içmiş.allah razı olsun benim kaynanam kendi yaşayamadığı ne varsa bana yaşatmaya çalıştı oda kaçarak evlenmiş ne düğün ne ev hiçbişeyleri olmamış hiçkimseden destek görmemişler daha kaynanası gil ellerindekinide alırmış çalışıp didinip bu duruma gelmişler bütün evlatlarına destekler şimdi bizim çektiğimizi onlar çekmesin düşüncesindeler kendi düğünü olmadığı için bize 3 gün düğün yaptılar normalde artık buralardada çoğu salonda bikaç saat yapıp bitiriyo kendisinin içinde klmış benimde içimde kalmasını istemedi
Cok zor bir gece gecirdim kizlar(( Korkunc bir dis agrisiyla ugrastim butun gece. Nobetci discilerin hicbiri kabul etmedi hamile oldugum icin. Sabah kadon dogumcumu aradim hic durma git discine dedi kasilmam artti agridan. Hemen kanal tedavisi ve gecici dolgu yapildi gece 3tem beri daha yeni rahatladim. Nooolur dislerinize dikkat edin en ufak agrida beklemeyin sakin
Kan uyuşmazlığı ı ben kanamam olunca 12 haftada yaptırdı Dr eczaneden isteyince pahalı ama eşin eczacılar birliğinden alabilirsin bedava ama önce doktoruna yazdır reçetenle git bedava al ben öğle yaptımPazartesi randevum muhtemelen testi de önümüzde ki hafta ister. Okadar pahalımıyımış ben özel hastaneye gidiyorum
kaç paraymış acaba şimdiKan uyuşmazlığı ı ben kanamam olunca 12 haftada yaptırdı Dr eczaneden isteyince pahalı ama eşin eczacılar birliğinden alabilirsin bedava ama önce doktoruna yazdır reçetenle git bedava al ben öğle yaptım
Suan iyiyim cok sukur gece cektigimi bir ben birçok geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zor inşallah şimdi iyisindir
Antestezi yapildi ama normalden biraz daha hafif yapti etkisi cabuk gectiGeçmiş olsun canım , Lokal anestezi yapmadan mı yaptılar tedaviyi
Vallahi oyle bir ara seyi dusundum suan dogum yapiyo olsam dis agrisindan anlamam heralde diye cunku kafami bir yere gecirmek istiyodumÇok geçmiş olsun pheeb diş ağrısı kabir azabı derler
Allahım dikkat edelim dişlerimize
İnan bildigim icin bende oyle yaptim bir tek cekilecek bir 20lik vardi oda saglam sadece cekilmesi lazimdi. Gebelikten olmus bu dis boyle ne catlak ne kirik ne curuk var sadece icerden sinirler agriyoÇok geçmiş olsun. Bir arkadaşım sağolsun bebek düşünmeden önce beni uyardı. Hamilelikte vitamin eksikliği çok oluyor yapılması gereken tüm diş işletimlerini bebekten önce yaptır hamilelikte bir anda ağrılarla uyanırsın diye. Dişçiye gidip bebek istiyoruz böyle böyleymiş dedim adam aynen öyle kaç hamile geliyor buraya ağrılarla demişti. Hepsini o zaman yaptırdım. Genel muayene vs oldum. Çok fena bir şey. Bir daha yaşatmasın Allah
Yaaa ne güzel benim de ablam da hamile bizde de aileye aynı anda iki torun gelcekHiii düşününcesağlık olsun en sağlıklı doğumu nerde yapacaksak orda yapalım inşallah. Aylar geçmek bilmiyor kızımı o kadar çok merak ediyorum ki. Birde görümcemin kızı doğurdu yeni, onu görünce daha çok heveslendim. Minigime kavuşmak için can atiyorum
Kızlar doktorunuz magnezyum olarak ne önerdi
magnezya önerdi.Kızlar doktorunuz magnezyum olarak ne önerdi
Merhabalaar, ben son zamanlarda burayı çok ihmal ettimHamilelik güzel gidiyor çok şükür. Umarım buradaki herkesin de yolundadır Pazartesi 7 aylık oluyoruz ne çabuk geçti şaşırıyorum Bir sorunum yok ama bugün karnıma sancı girdi büyük tuvaletim gelmiş gibi, korkuttu biraz sonra geçti. Netten baktım da yalancı sancılar başlayabilirmiş ufaktan, sanırım öyle bir şeydi. Sizde de oluyor mu? Bir de çok şişmedim hala 7 aylık gibi değilim ama yürürken artık karnımda ağırlık hissediyorum, bir baskı oluşuyor. Size de oluyor mu?
Bu arada cinsiyeti yazabilirsin canım, kızımızı bekliyoruz biz de
Saglikla gelsinler prenseslerHamilelik iyi geçiyor bizim ki kız cnm
Magosit kullanıyorum bendeKızlar doktorunuz magnezyum olarak ne önerdi
Gelmiş geçmiş olsun canım. Zordur diş ağrısı. Şimdi iyice misin biraz dahaCok zor bir gece gecirdim kizlar(( Korkunc bir dis agrisiyla ugrastim butun gece. Nobetci discilerin hicbiri kabul etmedi hamile oldugum icin. Sabah kadon dogumcumu aradim hic durma git discine dedi kasilmam artti agridan. Hemen kanal tedavisi ve gecici dolgu yapildi gece 3tem beri daha yeni rahatladim. Nooolur dislerinize dikkat edin en ufak agrida beklemeyin sakin
Bendede var canım ama enfeksıon diil muhtemelen cnki evde sureklı camasır suyuyla dezenfekte edıyorum bde enf olubca da farklı oluyor bendede ama anlamadmKızlar bugün sürekli tuvalete gittim iki damla idrarım geliyor çıkıyorum hiç yapmamis gibiyim karnımın altı çok rahatsız... Vücudumda halsizlik var. Hayatım boyunca idrar yolu enfeksiyonu 2 kez anca olmusumdur hatırlamıyorum bile. Bu enfeksiyon mu bebekle ilgili bir durum mu
İyiydim valla basladi tekrar anlamadimGelmiş geçmiş olsun canım. Zordur diş ağrısı. Şimdi iyice misin biraz daha
Tuzlu suyla gargara yap iyi gelir inşallahİyiydim valla basladi tekrar anlamadim
Evet tuzlu sirkeli su sarimsak falan baska care yokTuzlu suyla gargara yap iyi gelir inşallah
Valla 5 yıl önce oğluma 200 TL ye almıştım sonra eczacılar odasında bedava olduğunu öğrendim eşim gitti aldı reçetemle bedava aldı sağlık ocağında da vurdurdum ankarada oturan kan uyuşmazlığı için eczacı odasına gitmek isteyene yerini tarif edebilirim bu aradakaç paraymış acaba şimdi