- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.841
Oluyor mağlesef geçmiyor ama çok gözde batmıyorKızlar sezeryanda karında doğum izi çok oluyor mu yani belli oluyordur dimi ? Geçmiyor mu bi de ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oluyor mağlesef geçmiyor ama çok gözde batmıyorKızlar sezeryanda karında doğum izi çok oluyor mu yani belli oluyordur dimi ? Geçmiyor mu bi de ??
Çok düşünme inşallah çok kolay bir doğum yaparız hepimizValla benim var ara ara geliyor o korku
Benimki magosit hiçbir tadı yok yutuyorum hemenKizlar sizin magnezyum ilacinizin adi ne bugun saglik ocaginda hapli olani istedi
Su lu olani icemiyorum
Kas agrilarim cok oluyor ya
Ben vajinismus geçmişim olduğu için sezeryan istiyorum ama henüz doktorumla konuşmadımKizlar doğummu sezeryanki normal mi olucaksiniz tercihiniz ney
Silverette Gümüş Kapak (Geniş Beden) - MyBunny Baby Shop benim arkadaşlarım orjinali bu diğerleri bir işe yaramıyor demişti ben bundan alacağımYa bende gögüs kalkanı istiyorum aslında ama hangidi almam lazım en iyidi hangisi bilmiyorum
Benimki sezeryanKizlar doğummu sezeryanki normal mi olucaksiniz tercihiniz ney
Cok sevindim canim ogluşunu saglikla kucagina almak nasip etsinKızlar bugün tam 26 haftalik olduk oğluşumla Çok şükür bi sıkıntım yok ağrı olarak ama ruh halim değişik. Bi yandan zaman ne çabuk geçti keşke biraz daha karnimda kalsa böyle çok ıyiyiz diyorum doğmasın istiyorum bi yandan da kavuşma isteği var. Çok duygusal alıngan oldum biraz da doğum korkusu yüklendi ilk hamileligimi ogrendigim zamanlara geri döndüm sanki. Aynı endişeler sardı beni. Sizde durumlar nasıl. Biraz dertleşeyim istedim
Hayırlısı neyse o olsun canım sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin bebislerBen vajinismus geçmişim olduğu için sezeryan istiyorum ama henüz doktorumla konuşmadım
Benim 3 yil oldu sezeryan olaliKızlar sezeryanda karında doğum izi çok oluyor mu yani belli oluyordur dimi ? Geçmiyor mu bi de ??
Aynen cnm büyük ihtimal sezeryan olursun gene hayırlısiyla dünyaya gelsin lerdeBenimki sezeryan
İlk gebeliktede sezeryandi bunda da oyle olur muhtemelen
Benim 3 yil oldu sezeryan olali
Hafif bi cizik varmiş gibi gozukuyor bende
Kilolularda daha cok goze batiyor bence
İnşallah ben normalden de sezeryandan da korkuyorum ama aklıma da getirip kendimi korkutmuyorum kan tutuyor beni zatenHayırlısı neyse o olsun canım sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin bebisler
Ben de aynı geçmiştenim canım seni çok iyi anlıyorum biraz da o yüzden korkuyorum galiba normal doğumdanBen vajinismus geçmişim olduğu için sezeryan istiyorum ama henüz doktorumla konuşmadım
Çocuklar da var ya zorlaniyorsundur canım. Benim ilk gebeligim bi şey de yaptığım yok ona rağmen ben bile akşamları bulaştıktan sonra pert oluyorumCok sevindim canim ogluşunu saglikla kucagina almak nasip etsin
Ben daha cok dogmasini istiyorum cunku cok zorlaniyorum artik ozellikle aksamlari hareketlerim cok kisitlandi
Amin canımÇok düşünme inşallah çok kolay bir doğum yaparız hepimiz
Bakalım belki doktorum rahatlatır beni konuşuncaBen de aynı geçmiştenim canım seni çok iyi anlıyorum biraz da o yüzden korkuyorum galiba normal doğumdan
Ben bunu almıştım önceden o yüzden alamam ki suan onu silikon olan baskada alıcam amaSilverette Gümüş Kapak (Geniş Beden) - MyBunny Baby Shop benim arkadaşlarım orjinali bu diğerleri bir işe yaramıyor demişti ben bundan alacağım
Yok aklına getirme insan düşününce daha korkuyorİnşallah ben normalden de sezeryandan da korkuyorum ama aklıma da getirip kendimi korkutmuyorum kan tutuyor beni zaten