- 10 Kasım 2022
- 5.089
- 4.194
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.481
İnce ben baktım baksan etrafı görsün resmen almaktan vaz geçtim markete gelenlerin yarışı iyi yarışı kötü oluyor nieyseKızlar a101e bebek nevresim takımı gelmiş bugün.markete gidince katalog da gördüm ama kalmamış. Alan var mı kalitesi nasıldı?
İnce ben baktım baksan etrafı görsün resmen almaktan vaz geçtim markete gelenlerin yarışı iyi yarışı kötü oluyor nieyse
Sonuçlarım temiz geldi çok şükür canım benim darısı inşallah bütün şeker yükleteceklereHadi bakalim hayirli sonuclar olur
çok şükür gözün aydın canımSonuçlarım temiz geldi çok şükür canım benim darısı inşallah bütün şeker yükleteceklereama yinede dikkat et yediğine dedi doktor.
Bende diyordum artik yemicem hurmaHurmanın gebelikte faydaları çok fazla. Ben her gün 1 adet tüketiyorum ama biri geçmek iyi değil o zaman doğumu tetikliyor. Faydalarını anlatan bir yazı ekledim. Benim doktorumda bana 1 adet tüketebileceğimi söyledi. Ben mesela asla kabızlık yaşamadım ki demir ilacı yaşatabiliyor. Demir hapını bir tane içiyorum hala ikiye gerek duymadı doktor. Bunları biraz hurmaya bağlıyorum. Kasılma, bel ağrısı gibi durumlarımda yok çok şükürTabiki her doktor farklı bir şey söylüyor ama bunlar genelde kişiden kişiye değişiyor, en önemlisi doktorumuzu dinlemek
Cok sevindim canimSonuçlarım temiz geldi çok şükür canım benim darısı inşallah bütün şeker yükleteceklereama yinede dikkat et yediğine dedi doktor.
Ben hepsini kaldirmisimsizde neler var kızlar şuan
İnternettende soyleyebiliyosun galiba bende baktimda bulamadimKızlar a101e bebek nevresim takımı gelmiş bugün.markete gidince katalog da gördüm ama kalmamış. Alan var mı kalitesi nasıldı?
Aynen canım sen her gün parmakta sabah öğlen akşam kan alıyomusın takip amaçlıAynen canım benim 26 da sanırım 860 dı maşallah olsun inşallah diyetle düzeltiriz bizlerde.
Çok teşekkür ederim canımçok şükür gözün aydın canım
Benimki de geriden gidiyor bir hafta. Kucuk olmasina ragmen haftasini beklememesi sorun olurr muymus acaba , doktor bisey soyledi miiKızlar ben dün doktora gitdim 26 hafta olmamız gerekirken 1 hafta geriden geliyor en başından beri aynı şekilde devam etdiği için gerilemediği için sıkıntı olmaycağını söyledi
Ultrasonda görmek için baktı ters duruyor yüzü sırtıma bakıyor ancak arka profil ensesini görüyöruz umarım döner görürüz yüzünü
Sezeryan olacağı için 28 haziran ihtimal doğum tarihi dedi 12 temmuzu beklemez bu dedi
Ayy valla öyle oldu çok rahatladım çok teşekkür ederim :)Cok sevindim canim
Degdi ozaman yaptigina:)))
Yok canım ikinci sonuçlar iyi gelmiş sadece yediğine içtiğine özen göster bişey yapmaya gerek yok şuan dedi.Aynen canım sen her gün parmakta sabah öğlen akşam kan alıyomusın takip amaçlı
Ben daha odasını anca bitirdim kıyafet ilk oğlumda çok var Bi yeni olsun diye hastane çıkışı alırım sadece sanırımsizde neler var kızlar şuan
Çok sevindim canım valla yüksek çık ası çok zorluyor beniYok canım ikinci sonuçlar iyi gelmiş sadece yediğine içtiğine özen göster bişey yapmaya gerek yok şuan dedi.
Ben daha hazirlamadim bile hizlisun güzel olmuş ellerine sağlıkBen daha odasını anca bitirdim kıyafet ilk oğlumda çok var Bi yeni olsun diye hastane çıkışı alırım sadece sanırım
Sağolasın canım bem çok aceleci biriyim yapayım dedikçe tutamıyorum kendimiBen daha hazirlamadim bile hizlisun güzel olmuş ellerine sağlık
Teşekkür ederim ben baktım internetten günde 1 veya 2 tane hurma tüketimi faydalıdır yazıyordu tabiki herşeyin fazlası zarardır bana göre de ama ben günde en fazla 2 tane yiyorumDoktordan doktora degisiyordur eminim ama internettende bak istersen hurma gebeler için son zmaanlarda önerilen bisey sadece bilgilendirmek istedim bisey olsun istemem kimseye
ben henüz oda yapmadım canım zaten evimizde yeni ve daha çok eksiğimiz var oğlumda henüz bizden ayrı odada yatmadı hiç yazın alabilirsem oğluma baza dolap falan alıp yaparım unicex şekilde alırım dolabı falan çünkü kızımda aynı odada olur biraz büyüyünceBen daha odasını anca bitirdim kıyafet ilk oğlumda çok var Bi yeni olsun diye hastane çıkışı alırım sadece sanırım
çok güzel olmuş güle güle kullansınBen daha odasını anca bitirdim kıyafet ilk oğlumda çok var Bi yeni olsun diye hastane çıkışı alırım sadece sanırım