2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Evet evet anladm da plasenta ama yinede düzelmezse düzelmiyormus

Kız ben sadece perde halı aldım zaten diğer hepsi diğer oğlum dan kalma ben doğar doğmaz odasına koyuyorum çocukları odamda yatırmıyorum ondan mecbur odayı yapmam gerekti ikinci bebek olmanın şansı herhalde bu sıpanında

canım oğlum doğduğunda kaynanam gille oturuyoduk ayrı odası yoktu geçen yıl evimize geçtik ama henüz odasında hiç eşyası yok sadece beşiği var imkanımız doğrultusunda inşallah zamanla herşey olucak doğar doğmaz nasıl koydun ki canım gece sürekli uyanıyo aynı odada bile zor oluyo biraz büyüyünce eşyada alınca inşallah kendi odalarında yatarlar

Bende nefes egzersizleri ve bazı meditasyonlar yapıyorum Umarım sandığım kadar korkulacak bişiy yoktur. :)

Zaten 2 yaşa gelince büyük yatak alınıyor beşik olsun yeter şimdilik diğer oğlum kolikti gece sadece 2 saat uyurdu 2 yıl boyunca çok nadir 4 saat falan uyurdu o yüzden hep salonda geçirirdim geceyi uyuduğu zamanda telsiz koydum gak dese duyuyordum kendimi odaklandım herhalde hemen giderdim yanına çok zorlanmadı çünki zaten uyumuyoduk

ben o konuda şanslıydım oğlum kolik bi bebek değildi acıkınca uyanırdı sadece inşallah buda öyle olur benim oğlum 3 yaşadı ama imkanlardan dolayı henüz odası yok babasının işleri iyi giderse inşallah yaza yapmak istiyorum ama kışın yine mecburen hepimiz sobalı odada yatarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…