2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yani dikkat derken işte çok hareket etmiycek cinsel ilişki falan işte kız 38 erken sayılmaz Allah korusun daha erken kötü olur hoş artık hemen hemen yaşam sınırına girdik sanırım ama genede ne kadar çok durursa karnınızda o kadar iyi
Evet evet anladm da plasenta ama yinede düzelmezse düzelmiyormus

ben henüz oda yapmadım canım zaten evimizde yeni ve daha çok eksiğimiz var oğlumda henüz bizden ayrı odada yatmadı hiç yazın alabilirsem oğluma baza dolap falan alıp yaparım unicex şekilde alırım dolabı falan çünkü kızımda aynı odada olur biraz büyüyünce
Kız ben sadece perde halı aldım zaten diğer hepsi diğer oğlum dan kalma ben doğar doğmaz odasına koyuyorum çocukları odamda yatırmıyorum ondan mecbur odayı yapmam gerekti ikinci bebek olmanın şansı herhalde bu sıpanında

Kız ben sadece perde halı aldım zaten diğer hepsi diğer oğlum dan kalma ben doğar doğmaz odasına koyuyorum çocukları odamda yatırmıyorum ondan mecbur odayı yapmam gerekti ikinci bebek olmanın şansı herhalde bu sıpanında
canım oğlum doğduğunda kaynanam gille oturuyoduk ayrı odası yoktu geçen yıl evimize geçtik ama henüz odasında hiç eşyası yok sadece beşiği var imkanımız doğrultusunda inşallah zamanla herşey olucak doğar doğmaz nasıl koydun ki canım gece sürekli uyanıyo aynı odada bile zor oluyo biraz büyüyünce eşyada alınca inşallah kendi odalarında yatarlar ☺️

Ben yogaya başladım vücudumun mucizelerle dolu olduğunu ve doğru nefes egzersizleri sayesinde kolay bir doğum yapacağıma inanmak istiyorum. Korkmayı erteledim biraz ama eninde sonunda korkacağım, sanırım dünyadaki en zor şey doğum yapmak 🤦‍♀️
Bende nefes egzersizleri ve bazı meditasyonlar yapıyorum :KK43: Umarım sandığım kadar korkulacak bişiy yoktur. :)

canım oğlum doğduğunda kaynanam gille oturuyoduk ayrı odası yoktu geçen yıl evimize geçtik ama henüz odasında hiç eşyası yok sadece beşiği var imkanımız doğrultusunda inşallah zamanla herşey olucak doğar doğmaz nasıl koydun ki canım gece sürekli uyanıyo aynı odada bile zor oluyo biraz büyüyünce eşyada alınca inşallah kendi odalarında yatarlar ☺️
Zaten 2 yaşa gelince büyük yatak alınıyor beşik olsun yeter şimdilik diğer oğlum kolikti gece sadece 2 saat uyurdu 2 yıl boyunca çok nadir 4 saat falan uyurdu o yüzden hep salonda geçirirdim geceyi 😁 uyuduğu zamanda telsiz koydum gak dese duyuyordum kendimi odaklandım herhalde hemen giderdim yanına çok zorlanmadı çünki zaten uyumuyoduk 😂

Zaten 2 yaşa gelince büyük yatak alınıyor beşik olsun yeter şimdilik diğer oğlum kolikti gece sadece 2 saat uyurdu 2 yıl boyunca çok nadir 4 saat falan uyurdu o yüzden hep salonda geçirirdim geceyi 😁 uyuduğu zamanda telsiz koydum gak dese duyuyordum kendimi odaklandım herhalde hemen giderdim yanına çok zorlanmadı çünki zaten uyumuyoduk 😂
ben o konuda şanslıydım oğlum kolik bi bebek değildi acıkınca uyanırdı sadece inşallah buda öyle olur benim oğlum 3 yaşadı ama imkanlardan dolayı henüz odası yok babasının işleri iyi giderse inşallah yaza yapmak istiyorum ama kışın yine mecburen hepimiz sobalı odada yatarız

Kizlar ben pijama takimlarini aldim gayet uygunlardi biraz bol aldim

Eklentiler

• Screenshot_20230406-154756.jpg
    Screenshot_20230406-154756.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20230406-154759.jpg
    Screenshot_20230406-154759.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20230406-154754.jpg
    Screenshot_20230406-154754.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 59
X