2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Merhaba 1 haftadır dişlerim çok ağrıyo ilaç içmemeye çalışıyorum 2 gün sadece pa rol içtim dün bişey içmedim bugün de başım ağrıyo acaba benim gibi ağrısı olup par ol alan varmı? Dr. Bu konuda birşey söyleyen ne kadar sık alabiliyoruz

Bana bel ağrısı için günde 3ü geçme diyo doktorum diyo canım muhtemelen her ağrı için doz aynıdır 3ü geçmememiz gerekiyodur

Gunde 2 de fa kullaniyordum diş agrim oldugunda

Benimki de geriden gidiyor bir hafta. Kucuk olmasina ragmen haftasini beklememesi sorun olurr muymus acaba , doktor bisey soyledi mii
1 hafta gerilik artmadığı aynı şekilde devam etdiği sürece sıkıntı olmuyor her bebek tombik olacak diye bi kural yok dedi gelişimi büyümesi yolunda gitdiği sürece sorun olmuyor gelişimini tamamladığı zaman doğduğunda dışardada büyür dedi

Kasılmalar, ağrılar olur, düzenli gelip giden kasılmalar habercidir genelde. Ağrı olduğunda biraz oturun dinlenin zorlamayın kendinizi bir kitap alıp okuyun ya da sizi meşgul edecek birşey. Geçmezse dr a gidersiniz. Kanama, su gelmesi, nişan gelmesi yoksa yorgunluktan olma ihtimali yüksek.
İnş ya ilaç içmek istemiyorum aslında ne kilo aldım nede aşırı yemek yiyorum nasıl şeker çıktı anlamadım cidden
Vücudun insilüne olan tepkisi ölçülüyor aslında yani vücut yeteri kadar insilün salgılıyor mu buna bakıyorlar. Burada bir sorun varsa ikame olarak insülin kullanmanız gerekiyor.
25+5 haftalıgız normalde plesantam ön duvara yapılışı olduğundan hareketlerinden daha çok hıckırıklarını hissediyordum ama dün ve bugün çok azaldı tedirginim
Plasenta önde olduğu için az hissetmen normal, ama yine de hiç hissetmezsen 24 saat boyunca bir dr a gitmelisin. Kötü birşey olduğundan değil tabi için rahatlasın. Benim başıma gelmişti neyseki yaşıyordu kızım.

Kizlar benim de 2 gündür adet olacakmis gibi olursunuz ya öyle hafif bi agri karnimda olup geciyor. Ama ayni adet olacagim zamanki duruma benziyor boyle olan var mi?
Bi de gogüs kalkani alacakmisiniz benim ilk bebegimde goguslerim cok yara olmisti agliyordum artik emzirirken kaniyordu. Lansinoh kremde hic bi ise yaramamisti. Simdi gogus kalkanlari icin cok guzel yorumlar var ben de almayi düsünüyirum kullanan var mi acaba

Allah kimsenin çocuğunu kolik yapmasın çocuklar zaten oda ne bilmiyor benim oğlum 5 yaşına giricek halen odasından alır oyuncağı salona getiririr odayı bende mecbur eşimin babası kendi evi gibi kendine oda yaptığı gün bozup bir sinirle sattım onun eşyalarını sonra oğluma oda takımı almıştım bir gazla yani şimdide diğer oğlum faydalanacak ilk defa torunlarına yaradı adam yani

100 lük şekeri içince açlığı ölçüm 250 geçmiş canım benim çok yüksek dedi Dr onu düşürmeye çalışıyor diyetle de 2 gündür şükür iyi gidiyorum pazartesine kadar böle güzel giderse diyete devam ilaca baybay ödiycez inş öğle okur

torununun odasını nasıl kendine oda yaptı sizinlemi yaşıyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…