2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ay benim de böyle. Baktığım herkesin 2. Saat 1. Saatten düşük, bi tek benimki yüksek gibi geliyor. :/

Eklentiler

• Screenshot_20230406_095138.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 63
Zamanla alışıyorsun cnm kız 4 gidiyor oglanda üçe baya oldu benim için alistimda sende alisirsin Allah'ın izniyle

Selamlar kizlar alisverise dustum bu ara ben biraz abarttim galiba cocugun 3 aydan sonra giyecek biseyi yok bu arada oneri uzerine sling emzirme ve puset ortusu birde nevresim takimi aldim gelince kalitesine gore bilgi veririm alicak olan varsa
Ben bi kac zibin 2 takim 5 li set alcam
3 aydan sonra digerlerini almak istiyorum bebekler hemen buyuyolar fazla alma 3 ay once hepsi elinde kalir
Benim ilk gbelikten hepsi kaldi elimde fazla bisey almicam

Zamanla alışıyorsun cnm kız dortde gidiyor oglanda üçe baya oldu benim için alistimda sende alisirsin Allah'ın izniyle
seninkiler baya büyümüş benim minnoş daha şubatın 20 sinde 3 yaşadı inşallah alışırım şimdiden düşünüyorum doğumda napıcaz nasıl bırakıcam bensiz dururmu diye ama yapacak bişey yok 1 gün idare edicez

Sonuclarin normal canim
Doktora gitsen bile bunu soyler ama sen bilirsin

Ben bi kac zibin 2 takim 5 li set alcam
3 aydan sonra digerlerini almak istiyorum bebekler hemen buyuyolar fazla alma 3 ay once hepsi elinde kalir
Benim ilk gbelikten hepsi kaldi elimde fazla bisey almicam
Valla daha cok ince tulum aldim yazin disarda da icerde de rahat giydiririm diye zibin falan zaten Allahin emri ama ilk bebe herkes hevesli aldikca aliyoruz

Ben bilgimi aktarmak istedim doktorum söylemişti tabiki herkesin kendi tercihi
İyi yapiyorsun canim
Ben sadece son ayda dogumu kolaylastigini biliyordum klavye yanliş yazmiş
Artik hurma yemicem cunku cok kasilmalarim oluyor alt tarafta magnezyumde icemiyorum

Valla daha cok ince tulum aldim yazin disarda da icerde de rahat giydiririm diye zibin falan zaten Allahin emri ama ilk bebe herkes hevesli aldikca aliyoruz
İlk bebek olunca heyecan ikiye katliyor
Ben pek tulum almadim dogrusu rahat olamiyolar canim

var canım çok şükür oğluma çok kıyafet falan hediyede gelmişti daha birsürü hiç kullanılmamış kıyafetlerimiz var
Ne guzel
Bende de baya kulanilmamis takimlar var hepsi 1 yaş itabaren bilerek kucuk almadik
Anneneleri cok takim aldi kuzularimaokadar kulanmama ragmen hala kulanilmamis var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…