2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
bunlar hiç kullanılmamışlarımın bazıları daha baya var ve giydirdiklerimdende daha birsürü var1

Eklentiler

• IMG_20230406_110300.jpg
    IMG_20230406_110300.jpg
    128,6 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20230406_110004.jpg
    IMG_20230406_110004.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20230406_105834.jpg
    IMG_20230406_105834.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar ben dün doktora gitdim 26 hafta olmamız gerekirken 1 hafta geriden geliyor en başından beri aynı şekilde devam etdiği için gerilemediği için sıkıntı olmaycağını söyledi
Ultrasonda görmek için baktı ters duruyor yüzü sırtıma bakıyor ancak arka profil ensesini görüyöruz umarım döner görürüz yüzünü 🙂
Sezeryan olacağı için 28 haziran ihtimal doğum tarihi dedi 12 temmuzu beklemez bu dedi 😃

bende doğum korkusu başladı şimdiden ama o kucağıma almak içinde sabıraızlanıyorum bide bana sürekli kızın sancısı daha çok olur vs diyolar daha çok artıyo korkum bi yandan acelemi ettik diyorum bazen yaşım daha genç çok karmaşık duygular içindeyim kendi kendimi çözemiyorum
Bende korkuyorum :KK43:

Doktordan doktora degisiyordur eminim ama internettende bak istersen hurma gebeler için son zmaanlarda önerilen bisey sadece bilgilendirmek istedim bisey olsun istemem kimseye ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Hurmanın gebelikte faydaları çok fazla. Ben her gün 1 adet tüketiyorum ama biri geçmek iyi değil o zaman doğumu tetikliyor. Faydalarını anlatan bir yazı ekledim. Benim doktorumda bana 1 adet tüketebileceğimi söyledi. Ben mesela asla kabızlık yaşamadım ki demir ilacı yaşatabiliyor. Demir hapını bir tane içiyorum hala ikiye gerek duymadı doktor. Bunları biraz hurmaya bağlıyorum. Kasılma, bel ağrısı gibi durumlarımda yok çok şükür 🙏 Tabiki her doktor farklı bir şey söylüyor ama bunlar genelde kişiden kişiye değişiyor, en önemlisi doktorumuzu dinlemek 🤗

Eklentiler

• 0F614FF2-8A1C-47D5-A262-9302B1072F40.png
    0F614FF2-8A1C-47D5-A262-9302B1072F40.png
    201,3 KB · Görüntüleme: 71
25+5 haftalıgız normalde plesantam ön duvara yapılışı olduğundan hareketlerinden daha çok hıckırıklarını hissediyordum ama dün ve bugün çok azaldı tedirginim😣

sizde neler var kızlar şuan
Odasını hazırladığım zaman hepsini atacağım hurçlayıp kaldırdım. Benim bebeklik uyku setim ve bebeklik künyem duruyormuş annem onları verdi, şimdilik en sevdiğim ürünler onlar ❤️ Ben biraz süsü seviyorum o yüzden şimdiden bir sürü eteği şortu var kızımın. Allahım giydirmeyi nasip etsin hepimize 🥰

Odasını hazırladığım zaman hepsini atacağım hurçlayıp kaldırdım. Benim bebeklik uyku setim ve bebeklik künyem duruyormuş annem onları verdi, şimdilik en sevdiğim ürünler onlar ❤️ Ben biraz süsü seviyorum o yüzden şimdiden bir sürü eteği şortu var kızımın. Allahım giydirmeyi nasip etsin hepimize 🥰
ben şuan hepsini dolaba yerleştirdim şimdilik 32 haftalık falan oluncada hepsini yıkar ütülerim sonrada hastane çantasını hazırlarım allah hepimizede giydirmeyi nasipnetsin 🙏💖

seninkiler baya büyümüş benim minnoş daha şubatın 20 sinde 3 yaşadı inşallah alışırım şimdiden düşünüyorum doğumda napıcaz nasıl bırakıcam bensiz dururmu diye ama yapacak bişey yok 1 gün idare edicez
Aynen bir günden Allah'ın izniyle birsey olmaz

Kızlar a101e bebek nevresim takımı gelmiş bugün.markete gidince katalog da gördüm ama kalmamış. Alan var mı kalitesi nasıldı?

X