- 21 Eylül 2022
- 1.661
- 2.255
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.461
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patikliler oyle dedilerde ayaklari acik tercih ettim onlarda oyle midirİlk bebek olunca heyecan ikiye katliyor
Ben pek tulum almadim dogrusu rahat olamiyolar canim
Patiksiz daha rahat olur tabiPatikliler oyle dedilerde ayaklari acik tercih ettim onlarda oyle midir
Bende korkuyorumbende doğum korkusu başladı şimdiden ama o kucağıma almak içinde sabıraızlanıyorum bide bana sürekli kızın sancısı daha çok olur vs diyolar daha çok artıyo korkum bi yandan acelemi ettik diyorum bazen yaşım daha genç çok karmaşık duygular içindeyim kendi kendimi çözemiyorum
normal doğummu olucak sezeryan miBende korkuyorum
Hurmanın gebelikte faydaları çok fazla. Ben her gün 1 adet tüketiyorum ama biri geçmek iyi değil o zaman doğumu tetikliyor. Faydalarını anlatan bir yazı ekledim. Benim doktorumda bana 1 adet tüketebileceğimi söyledi. Ben mesela asla kabızlık yaşamadım ki demir ilacı yaşatabiliyor. Demir hapını bir tane içiyorum hala ikiye gerek duymadı doktor. Bunları biraz hurmaya bağlıyorum. Kasılma, bel ağrısı gibi durumlarımda yok çok şükür Tabiki her doktor farklı bir şey söylüyor ama bunlar genelde kişiden kişiye değişiyor, en önemlisi doktorumuzu dinlemekDoktordan doktora degisiyordur eminim ama internettende bak istersen hurma gebeler için son zmaanlarda önerilen bisey sadece bilgilendirmek istedim bisey olsun istemem kimseye
Bizde Nil koymayı düşünüyoruz :)Bende hala kararsizim
Esim emrullah ve renas ismini begendi
Benimde aklimda görkem var
Ben yogaya başladım vücudumun mucizelerle dolu olduğunu ve doğru nefes egzersizleri sayesinde kolay bir doğum yapacağıma inanmak istiyorum. Korkmayı erteledim biraz ama eninde sonunda korkacağım, sanırım dünyadaki en zor şey doğum yapmakBende korkuyorum
Odasını hazırladığım zaman hepsini atacağım hurçlayıp kaldırdım. Benim bebeklik uyku setim ve bebeklik künyem duruyormuş annem onları verdi, şimdilik en sevdiğim ürünler onlar Ben biraz süsü seviyorum o yüzden şimdiden bir sürü eteği şortu var kızımın. Allahım giydirmeyi nasip etsin hepimizesizde neler var kızlar şuan
ben şuan hepsini dolaba yerleştirdim şimdilik 32 haftalık falan oluncada hepsini yıkar ütülerim sonrada hastane çantasını hazırlarım allah hepimizede giydirmeyi nasipnetsinOdasını hazırladığım zaman hepsini atacağım hurçlayıp kaldırdım. Benim bebeklik uyku setim ve bebeklik künyem duruyormuş annem onları verdi, şimdilik en sevdiğim ürünler onlar Ben biraz süsü seviyorum o yüzden şimdiden bir sürü eteği şortu var kızımın. Allahım giydirmeyi nasip etsin hepimize
Aynen bir günden Allah'ın izniyle birsey olmazseninkiler baya büyümüş benim minnoş daha şubatın 20 sinde 3 yaşadı inşallah alışırım şimdiden düşünüyorum doğumda napıcaz nasıl bırakıcam bensiz dururmu diye ama yapacak bişey yok 1 gün idare edicez
İstanbuldayiz ya cok sicak oluyo muslin tulum aldim disarida cikarsak kolu bacagi kapali olsun diye ama olsun yine alt ust takimda alirim ala ala zaten bi hal oldukPatiksiz daha rahat olur tabi
Alt ust takim alsaniz daha rahat olur
Ama fazla tulum almayin bence