2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Merhaba kizlqr bgn perinatolojiye gittim benim plasenta aşağıda artık kesin dedi çıkmaz. Sezeryan olacak. Benim ilki normaldi buda sezeryan olsun olmasn sorun değil tek korku. Risklerin olması inşallah sağ salim.kucagima alırım. Bebeğimi Allah büyük. Bebeğim 1 kilo olmuş. Hafta olarak 27 de ben dört kilo aldm doktor biraz al dedi :)

canım risk her zaman var inşallah sağlıkla kucağına al tek sağlıklı olsunda sezeryan olsun maşallah bebişe 1 kilo olmuş bile

oruç tutanlar nasılsınız ne durumdasınız acaba ben zorlanmıyorum ama acaba her gün tutmasammı bebeğe zarar verirmiyim diye düşünüyorum 5 gün tutup bir gün ara versemmi acaba hareketleri azaldı gibi hissediyorum bide daha az kilo alırsa diye kafamda soru işaretleri var siz napmayı düşünüyosunuz

Ben başında tutmadım oruç bugün kendimi denemek için sahur yaptım ama şuan başım dönmeye başladı anlaşılan dayanamayacağım çok isterdim tutmayı borç yapmayı hiç istemiyorum ama bebeğimi de sıkıntıya sokamam o bana Allah'ımın emaneti tabi dayanabilenler için birşey diyemem benim en başından beri riskliydi hamileliğim doktorumda önermedi orucu halâ ilaç kullanamadığım için bol su iç diyor

Nerde oturuyorsun canım sen İstanbul mu

Selam tekrardan , Bugun detayli ultrasona girdiim , haftamı bi hafta geriye aldı. Son adet tarihim yanlis hesaplanmis adetlerim hep gecikirdi benim. Agustos annesi olacakmisim
güncel bilgi ile geldim. detaylı ultrason yapan doktor, ilk 3 aydaki ultrason görüntülerine baktı. adet tarihim doğruymuş , ama bebek olması gerekenden bir hafta geriden geliyormuş. zamanla normalleşir dedi ama var mı acaba böyle drumda olan başka?

Ben bu zamana kadar hiç bırakmadım çalışıyorum saat 10 oldu mu ara öğünümü yapmazsam elim kolum düşüp içime baygınlık geliyor.Tutmamayı tercih ediyorum.

Bende cok isterdim ama ne yersem yiyeyim mide yanmasi yasiyorum gun icinde ictigim suyun haddi hesabi yok Allah guc versin omur saglik versin borcumuzu odeyebilelim Rabbim tutmaman icin ehliyet vermis tabi iyi hissediyosan tercih meselesi ama bence pespese tutma en azindan bir gun tut bir gun bos gec bebekte strese girmesin. Allah kabul etsin bu arada

canım bende ramazandan önce doktoruma danıştım sana bırakıyorum diyince tuttum ve hiç zorlanmadım ne acıktım ne susadım biraz bugün acıkır gibi oldum doktor tutma dediyse zaten tutma canım sonuçta sonradanda tutabilirsin
Ben bu zamana kadar hiç bırakmadım çalışıyorum saat 10 oldu mu ara öğünümü yapmazsam elim kolum düşüp içime baygınlık geliyor.Tutmamayı tercih ediyorum.
ben evdeyim canım çalışırken daha zordur şimdiye kadar zorlansam zaten bende tutmazdım ama bugüne kadar bişey yoktu zorlanmadım aslında bugünde zorlanmıyorum ama belki bebek için aralıklı tutarım
amin canım bugün 5.gün bebek bazen hareket ediyo ama azcık hareket etmese evham yapıyorum yoksa oruç hiç zorlamadı bakim belki geri aralıklı tutmaya devam ederim

Ben de tutamıyorum. Tutmayı denedim ama kusmaya başladım (sanırım ilaçlar ve vitaminler ağır geliyor mideme)
Bir de ben düşük tansiyon ile savaşıyorum maalesef
Daha kötüsü benim çatı ağrılarım başladı ya. İki gündür bu kızım 40 haftayı doldurmayacak diye içimden geçiyor.
38 i görsem şükredeceğim

canım tabiki zorlanıyosan tutma tansiyon zaten çok dikkat edilmesi gereken bişey düşüyosa sık sık yemen gerek ben 37 haftayı görürsem rahatlarım sonra doğsada olur daha erken gelmesinde bende belki biraz ara veririm 1 gün yada 2 gün sonrada aralıklı tutarım senin şimdi kaç haftalık oldu ben 24+4 teyim

Şuanda 26+1 olmam lazım ama bakalım kontrolde kaç çıkacak.
Ona da 10 Nisan gibi gitmeyi düşünüyorum
O kadar büyük ki karnım bugün doğuracakmışım gibi.
Hareketlerim erken kısıtlandı. Elim kolum dalım iyi ama çatı kısmı ve karın çevrem zorluyor beni.
Galiba ikinci bebeği kaybettikten hemen iki ay sonra gebe kaldığım için böyle diyorum. Lohusalık bittiği gibi hamile kalmak zorladı bedenimi.

İnşalah saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi
Senin bebegin 2 hafta ondemi?

Ben başindan beri tutuyorum canim
Bebegim hareketleri ayni hatta daha hareketli
Sahurda cok su iciyorum bi yemek kasigi pekmez ve elimden geldikce yiyorum))
Bende zorlanirsam tutmam ama şuan hersey yolunda

Bence normal onemli olan farkin acilmasi
2 haftada geri olan gene normal kabul ediliyor ama 3 hafta geri olsa sikinti

Benim de hareketlerim baya kisitlandi bebek hareketli ama ben zorlaniyorum kalkip oturmakla
Dedigin gibi kasiklarda ve karin cevremde cok sanci oluyor

Kizlar artik geceleri uyurken nefes darligi cekiyorum sizde varmi boyle bi durum?
Zaten yuruyuş yaptigimda oluyor du ama geceleri de zorlaniyorum

Ben başindan beri tutuyorum canim
Bebegim hareketleri ayni hatta daha hareketli
Sahurda cok su iciyorum bi yemek kasigi pekmez ve elimden geldikce yiyorum))
Bende zorlanirsam tutmam ama şuan hersey yolunda
bende başından beri tutuyorum şimdiye kadar normaldi ama bugün harekeyi azaldı gibi hissediyorum belki yarın ara veririm akşam bakim şuan arada hareket ediyo hareketi normal devam ederse tutarım yoksa hiç zorlanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…