2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
güncel bilgi ile geldim. detaylı ultrason yapan doktor, ilk 3 aydaki ultrason görüntülerine baktı. adet tarihim doğruymuş , ama bebek olması gerekenden bir hafta geriden geliyormuş. zamanla normalleşir dedi ama var mı acaba böyle drumda olan başka?

Selamlar benim de 4 gün geride. Tolere edilebilir bir gerilik sorun değil dediler detaylıda.

Şuanda 26+1 olmam lazım ama bakalım kontrolde kaç çıkacak.
Ona da 10 Nisan gibi gitmeyi düşünüyorum
O kadar büyük ki karnım 🥶 bugün doğuracakmışım gibi.
Hareketlerim erken kısıtlandı. Elim kolum dalım iyi ama çatı kısmı ve karın çevrem zorluyor beni.
Galiba ikinci bebeği kaybettikten hemen iki ay sonra gebe kaldığım için böyle diyorum. Lohusalık bittiği gibi hamile kalmak zorladı bedenimi.
benim hareketimi belim kısıtlıyo canım karnım bunda benimde baya büyüdü bende ilk gebeliğim ölü doğum olunca 40 gün zaten ilişki olmadı sonrada hemen oğluma hamile kalmıştım çok kanamam olmuştu düşük riskim vardı 37 haftalık doğdu şimdi 3 yaş 1 aylık oldu bu gebeliğimde çok şükür kanamam falan olmadı dediğin gibi bedenini zorlamış olabilir canım

Kizlar artik geceleri uyurken nefes darligi cekiyorum sizde varmi boyle bi durum?
Zaten yuruyuş yaptigimda oluyor du ama geceleri de zorlaniyorum😩😩😩
Ben tiroit ilacından beri nefes darlığı çekmiyorum ama şu da bir gerçek akşam 6-7 den sonra birşey yemiyorum o sebeple de şişkinlik olmayınca nefes bir nebze rahatlıyor
Ben başindan beri tutuyorum canim
Bebegim hareketleri ayni hatta daha hareketli😊
Sahurda cok su iciyorum bi yemek kasigi pekmez ve elimden geldikce yiyorum:KK66:))
Bende zorlanirsam tutmam ama şuan hersey yolunda
Sana çok imreniyorum maşallah sana 🌺🌺

benim hareketimi belim kısıtlıyo canım karnım bunda benimde baya büyüdü bende ilk gebeliğim ölü doğum olunca 40 gün zaten ilişki olmadı sonrada hemen oğluma hamile kalmıştım çok kanamam olmuştu düşük riskim vardı 37 haftalık doğdu şimdi 3 yaş 1 aylık oldu bu gebeliğimde çok şükür kanamam falan olmadı dediğin gibi bedenini zorlamış olabilir canım
Yaş bi de ilerledikçe zorlaşır derlerdi hamilelik için
İnanmazdım 🥹inanmalıymışom
20 li yaşlar ile 30 lu yaşlar farklıymış

Yaş bi de ilerledikçe zorlaşır derlerdi hamilelik için
İnanmazdım 🥹inanmalıymışom
20 li yaşlar ile 30 lu yaşlar farklıymış
o konuda bilemicem daha 22 yaşındayım ben 35 yaşayınca son bir tane daha yaparım diyorum eşim yok yeter 2 tane diyo 😅 bakalım o zaman gelince hala istersem yaparım 3. yü

oruç tutanlar nasılsınız ne durumdasınız acaba ben zorlanmıyorum ama acaba her gün tutmasammı bebeğe zarar verirmiyim diye düşünüyorum 5 gün tutup bir gün ara versemmi acaba hareketleri azaldı gibi hissediyorum bide daha az kilo alırsa diye kafamda soru işaretleri var siz napmayı düşünüyosunuz
ben çok şükür çok rahat tutuyorum benimkinin hareketleri azalmadı ama yemekten sonra daha çok artıyor tabi ben de emin olmadım bu hafta doktor kontrolüm olacak yarın gidebilirssem sorarım . ben de ramazanda kilo artışı veya azalışı olmadı ama bebeğe de nötr etki eder diye düşünyorum .

Kızlar bu arada bebeğinizin resmin gördünüz mü 4 boyutluda . benim kız hiç yüzünü göstermedi hep sırtı dönük uyuyor 1 ay öncesinde de kafa aşağıda secde pozisyonundaydı. artık yan yatmıyor mu bebekler ya kafaları yukarda ya aşağıda mı oluyor sizinkilerin de ?

İstanbul Anadolu yakasında ayrıntılı usg yaptıran veya yaptıracak olan lütfen dr ve fiyat bilgisi paylaşabilir mi?
Ne güzel randevu almıştım biryere bugün aradılar dr. O gün izin almış randevular iptal. Bende çalışıyorum izin alamıyorum. Önerisi olan varsa değerlendireyim. Teşekkürler.
Ben Koşuyolu Echomar da çektirdim 1250 tl ödedim Anadolu yakasında şartları iyi fiyatı da en uygun yer burasıydı memnun da kaldım doktordan

Selam guzel hamişlerim bu aralar rahimimmi kasıklarimmi tamda cozemedm alt kısmım agrıyor otle siddetli degil ama ara ara sızlama tarzında idrar yollarına baktırdım bır ay oncede rahım agzı uzunlugunda bi skntı yok hamd olsun ama buhafta gidecegim doktora ama genede sizede sormak istedimm😍
bende de oluyordu üşüttüm mü acaba falan diye düşünüyordum sonra eşimin zorlamasıyla magnezyum kullanmaya başlayınca ağrılar geçti. Doktoruma da bilgi verdim şu an nerdeyse hiç olmuyor o ağrılardan

oruç tutanlar nasılsınız ne durumdasınız acaba ben zorlanmıyorum ama acaba her gün tutmasammı bebeğe zarar verirmiyim diye düşünüyorum 5 gün tutup bir gün ara versemmi acaba hareketleri azaldı gibi hissediyorum bide daha az kilo alırsa diye kafamda soru işaretleri var siz napmayı düşünüyosunuz
Ben 3 gün tuttum 2 gün tutmadım, kendimi de bebeğimi de zorlamak istemiyorum. Hiç acıkmıyorum ama ben çok susuyorum o yüzden aralıklı tutuyorum. Günde 3 litre su içiyorum yinede yetmiyor. Tutan herkesin oruçlarını Allah kabul etsin inşallah 🙏

Kızlar bu arada bebeğinizin resmin gördünüz mü 4 boyutluda . benim kız hiç yüzünü göstermedi hep sırtı dönük uyuyor 1 ay öncesinde de kafa aşağıda secde pozisyonundaydı. artık yan yatmıyor mu bebekler ya kafaları yukarda ya aşağıda mı oluyor sizinkilerin de ?
Ben çok net gördüm kızımı 🥰 Dudaklarını, yanaklarını hep babasından almış 😂 Benim genelde hareketli oluyor ve hep yan yatıyor, bakalım 3 gün sonra doktora gideceğim o zaman nasıl olacak

Ben tiroit ilacından beri nefes darlığı çekmiyorum ama şu da bir gerçek akşam 6-7 den sonra birşey yemiyorum o sebeple de şişkinlik olmayınca nefes bir nebze rahatlıyor

Sana çok imreniyorum maşallah sana 🌺🌺
Bende tiroit yok bildigim kadariyla
Ama geceleri nefes darligim basladi galiba hamileligim bitene kadar devam edecek

Oructa oyle boyle geciyor dedigim gibi cok zorlanirsam tabikide bebegimi riske atmam

Biraz hastayım boğaz kuruluğu oluyor ama tutuyorum hareket azalması hissetmedim hatta gece uykuda dönerken bile hemen başlıyor vurmaya, bende azıcık sakin olsa diyorum 🙈
Oğlumu okula yürüyerek götürüyorum günde 5000 7000 arası adım var her gün ona rağmen iyi gidiyor benimde gözüm korkuyordu bu şartlarda dayanamam diye ama şükür öyle olmadı.🤲
güncel bilgi ile geldim. detaylı ultrason yapan doktor, ilk 3 aydaki ultrason görüntülerine baktı. adet tarihim doğruymuş , ama bebek olması gerekenden bir hafta geriden geliyormuş. zamanla normalleşir dedi ama var mı acaba böyle drumda olan başka?
1 hafta önemli değil diyorlar ama gebelikte süper besinler diye bir araştırma yap istersen o sebze meyveleri günlük kullanımına düzenli ekle sonraki kontrolde bakarsın faydası olmuş mu?

X